Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tv player v028as progin belül megy nálam a tvu,igen.Talma írta:@ozsimiki: Nálad jó a TVuPlayer? Leszedtem egy friss verziót, de bármelyikkel próbálok nézni egy adott streamet, nem megy. Eddig jó pár Barcelona mérkőzést néztem e programnak köszönhetően.
Nekem eddig meg sem nyikkant,szépen visziHunter91 írta:Nincs értelme regelned,nagyon akad az egész![O.o]R324 írta:hogy kell regelni digisportra mer nekem kidobja azt hogy 403.....amkor megnyomom a regisztráciot...?!![]()
![]()
![]()
Élvezhetetlen![]()
![]()
Nincs értelme regelned,nagyon akad az egész![O.o]R324 írta:hogy kell regelni digisportra mer nekem kidobja azt hogy 403.....amkor megnyomom a regisztráciot...?!![]()
![]()
![]()
Én is FTC szurkoló vagyok itthon, egyáltalán nem érdekel alapból a DVSC, de akkor is jogos, hogy őket adják, mert magyarok vagyunk, és egy magyar bl meccs, bármivel szemben elsőbbséget élvez (akkor is,ha ezzel mi szívunk, akiknek a szíve csücskeit nem tudjuk rangadókon nézni).barca28 írta:Tudom hogy nem szép ezt mondani de utálom a lokit...minek adja a tv2 azt a meccset..ugyis minden meccsen kikapnak..bánom hogy bejutottak miattuk neten kell néznem egy Barca-Intert röhej...asszem szolok fateréknak h kössék be a digi-t![]()
off:magyaroknál amúgy FTC
nekem tokeletesen mukszik,remelem a meccsen is fog mukodniBarcaádám írta:felregeltem a didisport .hura
nézem élőbe a rubin dinamot valami iszonyat jó a kép+hang
adják rajta a barcát?az is szépen fog futni?
vagy myv2p-n kéne nézni ??az hogy mükszik?mert nem jöttem rá eddig az ok hogy program kell de az hol van.?
nekem kummára szaggat... remélem meccsig elmúlik mert ak..Barcaádám írta:felregeltem a didisport .hura
nézem élőbe a rubin dinamot valami iszonyat jó a kép+hang
adják rajta a barcát?az is szépen fog futni?
vagy myv2p-n kéne nézni ??az hogy mükszik?mert nem jöttem rá eddig az ok hogy program kell de az hol van.?
Sztem naon jó,h van ez a netes lehetőség,kis kárpótlás legalább.BraunA írta:Hali,
az lenne a kérdésem, hogy aki regisztrálva van a digisportnál, annak milyen tapasztalatai vannak?
Én most regisztráltam, (igaz már 2 hete is próbáltam). Belenéztem az élő közvetítésbe, szépen ment, a srácok épp teniszeztek![]()
tehát milyen tapasztalataitok vannak (főleg az esti bl meccsekkel)?