Messivel,Ibravel Toureval es Inivel a kp-nRonal.10 írta:Iskolajáték. Lefocizzuk az intert mint az 1. meccsen isNe feledjük inter bekkel... Real támadni fog, lazább lesz az a meccs,

Messivel,Ibravel Toureval es Inivel a kp-nRonal.10 írta:Iskolajáték. Lefocizzuk az intert mint az 1. meccsen isNe feledjük inter bekkel... Real támadni fog, lazább lesz az a meccs,
Digisport.huMivel kínaiul nem tudok, igyekeztem keresni egy olyan linket, amelynek nyelvét is érteném és szerencsésen lekéstem az első félidőt. Elsősorban zoli201-től kérdem, hogyan lehet a digisportot neten nézni, de mások is segíthetnek bármilyen, jól működő spocastos vagy TVU Player-es linkkel. Bocsi, hogy itt kérem, de a másik topicban megadott címek egyike sem jön be.
Töltsd le a tv wave v029et ott válaszd ki a tvu-t és ott meg a foxsportot!!Tökéletesen megy!biandrata írta:Mivel kínaiul nem tudok, igyekeztem keresni egy olyan linket, amelynek nyelvét is érteném és szerencsésen lekéstem az első félidőt. Elsősorban zoli201-től kérdem, hogyan lehet a digisportot neten nézni, de mások is segíthetnek bármilyen, jól működő spocastos vagy TVU Player-es linkkel. Bocsi, hogy itt kérem, de a másik topicban megadott címek egyike sem jön be.
A CCTV4 valóban, de a focimeccsek nem azon vannak, hanem a CCTV5-ön...MQuC írta:CCTV elvileg kábel tvn is sok helyen bejön:P
Bíró is egy szinten van velük sajnos..levproff írta:Vicc ez az Inter!!undorító..pff.