Pedro Rodríguez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kudu
Entrenador del Barça

2009.11.28. 23:20:28

currahee írta: nem beszélve arról h nem olyan hű de nagy szám a játéka és miatta henry-t padoztatni kéne aki a világ valaha volt egyik legjobb labdarúgója (igaz h már nem olyan mint régen de még mindig többet tud a társaság nagy részénél, persze most még keresi a formáját de akkor is...)

pedro góljaihoz meg annyit h ha visszanézitek majdnem mind olyan h vagy nem vették komolyan a védők és őrizetlenül hagyták vagy vmi olyan szituációból talál be ahol már csak tüzelni kell a kapura. és hát mint láthattuk lőni azt tud...
Henry szerintem nem csak a formáját, de már a motivációját sem találja sajnos :?

A gólokhoz leírtakhoz annyit fűznék még hozzá, hogy talán Messi nem ilyen szituációkból rúg gólt? Talán ezeket a helyzeteket nem kell berúgni? Mégis mit vársz, hogy minden meccsen csak bombagólt/szabadrúgás gólt rúgjunk?

Ugyan már, ilyen érvekkel nem lehet megmagyarázni a "hű de nagy" (?) teljesítményét...
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
martins17
Barça C

2009.11.28. 23:09:53

ha jól megy a csapatnak, akkor Pedronak is jól megy.
Vegyünk egy Xavi, Iniesta, Messi, Henry Pedro ötös a pályán. Perdo gólt lő. De egy Messi-Bojan és egy Xavi-Busquets csere után tuti nem fog. A csapat támadójátéka visszaesne, mert a minőségi emberek, akiktől barca a barca nem pótolhatók az említettekkel. Ők még kevesek. Ha pedro jött volna le egyedül, a Xavi Iniesta Bojan Messi Henry támadósor még erősnek mondható. Remélem átjött, mire gondoltam Pedroval kapcsolatban.
Persze semmi bajom vele, de nem fér még be a kezdőbe.
messideco
Presidente del Barça

2009.11.27. 19:12:42

Én nem osztom a véleményedet. Jeffrennél szerintem osztályokkal jobb, talán már Bojannal is :roll: Az kétségtelen, hogy Henrynak nagyobb múltja van, de a jelen és a jövő Pedróé. Én így vélem ezt nagy Henry fanként.
Kép
"And my heart will leave you never."
currahee
Jugador d'estrella

2009.11.27. 19:06:34

már korábban leírtam egy részét amit gondolok vele kapcsolatban - és most is fenntartom ezt - ,
mert sztem hiába lövi a gólokat lehet h az a fő mérce meg leginkább számottevő; de az h eltűnik a meccs 80%-ában amikor játszik az azért elég luxus!
nem beszélve arról h nem olyan hű de nagy szám a játéka és miatta henry-t padoztatni kéne aki a világ valaha volt egyik legjobb labdarúgója (igaz h már nem olyan mint régen de még mindig többet tud a társaság nagy részénél, persze most még keresi a formáját de akkor is...)

pedro góljaihoz meg annyit h ha visszanézitek majdnem mind olyan h vagy nem vették komolyan a védők és őrizetlenül hagyták vagy vmi olyan szituációból talál be ahol már csak tüzelni kell a kapura. és hát mint láthattuk lőni azt tud...

ezzel az egésszel NEM azt akarom mondani h ne játsszon semmit és tűnjön el a csapatból;
csak hogy indokolatlanul sokat játszik holott jeffren meg nem is kap lehetőséget. nem beszélve arról h nem elég érett a játéka még a Barca felnőtt csapatához.
sokat kell még tanulnia de később még klasszis szélső is lehet...
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.26. 11:53:26

Chino írta: Ez tényleg elég erős, hogy véletlenül lő gólt, de sztem ebben a Barcában nem csak az a fontos hogy lőjjön gólt. Helyesebben természetesen nagyon lényeges, hiszen a focit gólra játszák, de ő az aki rendre eltűnik a mezőnyben. Az is a feladata, hogy hozza helyzetbe a társait, mozogjon jobban el a védőjétől, vállalja be az 1 vs1-eket (lehetőleg nagy szálaékban sikerrel) stb. Ezekből keveset látni nála. Vannak jó megmozdulásai ezt sztem senki nem vitatja, de rengetegszer nála lassul le a játék. Megindul egy jó iramú támadás és amikor kiteszik szélre, szinte mindig megáll vár egy kicsit és hátrapasszol. Ez csak egy példa, de szemlélteti, hogy nem elég az hogy néha gólt lő.
Igazad van jórészt, de a kiemelt résszel kapcsolatban csak annyit tennék hozzá, hogy Henry, ha labdát kap mit csinál? Lelassul a támadás ugyanúgy, (mint esetleg Pedro esetében), nem nagyon vesz részt az összjátékban. Pedro pedig megfejeli azzal, hogy sokadik gólját rúgja és nem az Újlaki Téglagyár ellen. Hidd el szeretem Henryt, kívánom Neki, hogy lábra kapjon, de jelenleg, ha össze kell állítani a csapatot, vétek Pedrot a padra ültetni, ha ilyen számban termeli a gólokat. Teljesen egyetértek Veled abban, hogy még nem kész Barca játékos, de már nincs messze tőle. A véleményem leegyszerűsítve: miért rakná be Bojant, ha Pedro szinte minden meccsen (kis túlzás) betalál, Bojan vagy betalál vagy nem?! Ha lehet, úgy is meg fogja kapni a maga bizonyítási lehetőségét (Bojan). Természetesen Pedro szerepeltetésével csak akkor értek egyet, amikor olyan helyzet alakul ki, mint az Inter ellen, de ha Henry a szezon eleji formáját hozza sokáig, úgy Pedro könnyen a kezdőben találhatja magát Henry kárára. Senkit nem akarok meggyőzni a Pedroval kapcsolatos véleményemről, tudom vannak, akik jobban szeretnék Bojant a csapatban látni, de eddig ez a "kicsi, foghíjas gyerek" maximálisan megszolgálta a kapott bizalmat, és úgy látom minden meccsen egy lépéssel előrébb jár. :)
Chino
Llegenda del Barça

2009.11.25. 20:35:51

Tim írta:
currahee írta: véletlenül lő pár gólt mert jókor van jó helyen...
Véletlenül,hát persze..Mi mást kellene még csinálnia egy csatárnak? Két támadás közt újítsa fel a stadiont? Az elég hasznos lenne?
Legalább képes arra hogy helyzetbe kerüljön,ami nem mondható el mostanság a támadóinkról,akinek kevés a 90 perc hogy jókor legyenek jó helyen.
Ez tényleg elég erős, hogy véletlenül lő gólt, de sztem ebben a Barcában nem csak az a fontos hogy lőjjön gólt. Helyesebben természetesen nagyon lényeges, hiszen a focit gólra játszák, de ő az aki rendre eltűnik a mezőnyben. Az is a feladata, hogy hozza helyzetbe a társait, mozogjon jobban el a védőjétől, vállalja be az 1 vs1-eket (lehetőleg nagy szálaékban sikerrel) stb. Ezekből keveset látni nála. Vannak jó megmozdulásai ezt sztem senki nem vitatja, de rengetegszer nála lassul le a játék. Megindul egy jó iramú támadás és amikor kiteszik szélre, szinte mindig megáll vár egy kicsit és hátrapasszol. Ez csak egy példa, de szemlélteti, hogy nem elég az hogy néha gólt lő. Sajnos igazi csapatjátékra még nem alkalmas, rendre eltűnik a mezőnyben.
Ezzel nem akarom azt mondani, hogy egy tehetségtelen kis senki és húzzon el innen vagy hasonlók, de őt csak mint egy kiegészítőembert tudom elképzelni.
Ráadásul, ki tudja. Ha Bojan játszana annyit lehet, hogy ő is lőtt volna annyi gólt, de a fociban természetesen nincs ha, azonban ezen is el lehet gondolkodni.
Forca Barca!!!!
gianni
Entrenador del Barça

2009.11.25. 19:26:34

A tegnapi meccs elött pont azt beszéltük,hogy ha helyzetbe fog kerülni ő azt kihasználja és hála a jó Istennek ez így lett!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.25. 13:01:48

currahee írta: fontos dolog de lehet ha vki más lenne ott az is meglőné azt a góltmennyiséget és még jól/hasznosan is játszana.
jó értem amit mondasz de akkor csak a rangadókon játsszon pl. messi??
szal ez abszurd... abban igaz h henry pihent mer h egy héten belül már 2 meccset lenyomott.
Nem tudok olyat a keretből, aki hasznosan is játszana és még ugyanazt a gólmennyiséget is megrúgná, mint Pedro. :(
Valamit látni kell, ez már túlmutat a véletlenen, az ennyiszer nem történik meg! Tegnap egy kis szerencséje is volt, hogy becsorgott a labda, de megint jó döntés volt egyből ellőni a beadást. :)
Tegnap láttunk Tőle pár jó cselt, és, ha ráérez az ütemre nagyon kellemes meglepetésben fog minket részesíteni később. Neki is nagyon jó az indulósebessége, de néha nem jókor tolja meg a labdát, van amikor túl korán csinálja a cselt, van amikor rossz irányba cselez, de jó lesz ez! A kapu előtt pedig lassan kezdhetjük megszokni, hogy sűrűn fogják ölelgetni a társak, mert ott nagyon is rendben van!!!! :D
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.25. 00:02:07

Pedrokám ez egyre szebb lesz, csak így tovább. Hihetetlen mennyi gólt lő. Ma még a cselei is bejöttek volt egy pár elképesztő csele is. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.11.24. 23:24:34

A második félidőben hatalmasat javult,csak így tovább! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.24. 23:05:09

A góljai mindig nagyon nagyot segítenek. Óriási fazon :)

Most emellett kiemelném, hogy mindig megjátszható volt + nagyon sokat segített a védekezésben. És az valami egészen elképesztő volt, ahogy Maicont 2-szer legalább úgy otthagyta, hogy csak na!
levproff
Director del Fútbol

2009.11.24. 22:56:09

Nem volt roszz meccs ez Pedritonak, de nem is a legjobb!
A gólja okos volt, hogy vissza felé lőtte és így nem tudta fogni már César..
Grat. Pedro! :wink:
(new Inzaghi)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
barca1615
Jugador d'estrella

2009.11.24. 21:46:19

Szerintem teljesen jó a gyerek! Cseleket csinálja leteszi a zsugát, lemozog.

Üres területekre bemozog, így megjátszható és a helyzetei is és a góljai is ezért vannak!
noname
Llegenda del Barça

2009.11.24. 21:43:59

Sztem Inzaghinak vmi távoli rokonja.Kb az olasz is ennyit tudott: gólt lőni, valahogy mindig ott volt a jó helyen és az az igazság, hogy kellenek ilyen játékosok,mert a jó helyezkedésükkel(meg jó rúgótechnikájukkal)képesek gólt lőni olyan meccseken, ahol amúgy nem megy a csapatnak!MIndenesetre azért remélem h Pedro mezőnyben javul. :roll:
A Fifa egy szégyen
Tim
Mezei fórumozó

2009.11.22. 14:03:24

currahee írta: véletlenül lő pár gólt mert jókor van jó helyen...
Véletlenül,hát persze..Mi mást kellene még csinálnia egy csatárnak? Két támadás közt újítsa fel a stadiont? Az elég hasznos lenne?
Legalább képes arra hogy helyzetbe kerüljön,ami nem mondható el mostanság a támadóinkról,akinek kevés a 90 perc hogy jókor legyenek jó helyen.
Kép
currahee
Jugador d'estrella

2009.11.22. 11:35:28

Mikaos írta:
currahee írta:azt nem értem minek kell ennyire nyomni ezt a srácot amikor szinte semmit nem csinál!!
véletlenül lő pár gólt mert jókor van jó helyen...
ez egy elég fontos dolog, tekintve hogy nem egy meccsünket döntötte el.
currahee írta:na az meg tényleg vicc a Henry padozik ő meg kezd...
én imádom Henry-t, de szerintem tök érthetően padozott, hiszen ő neki bőven lesz dolga az Inter és a Madrid ellen. Láthatjuk, Messi is játszott...és mit értünk vele? - egy sérülést. Na, ezért nem játszott most minden kulcsjátékosunk (Puyol és Henry pl.)
fontos dolog de lehet ha vki más lenne ott az is meglőné azt a góltmennyiséget és még jól/hasznosan is játszana.
jó értem amit mondasz de akkor csak a rangadókon játsszon pl. messi??
szal ez abszurd... abban igaz h henry pihent mer h egy héten belül már 2 meccset lenyomott.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.22. 11:29:16

currahee írta:azt nem értem minek kell ennyire nyomni ezt a srácot amikor szinte semmit nem csinál!!
véletlenül lő pár gólt mert jókor van jó helyen...
ez egy elég fontos dolog, tekintve hogy nem egy meccsünket döntötte el.
currahee írta:na az meg tényleg vicc a Henry padozik ő meg kezd...
én imádom Henry-t, de szerintem tök érthetően padozott, hiszen ő neki bőven lesz dolga az Inter és a Madrid ellen. Láthatjuk, Messi is játszott...és mit értünk vele? - egy sérülést. Na, ezért nem játszott most minden kulcsjátékosunk (Puyol és Henry pl.)
currahee
Jugador d'estrella

2009.11.22. 11:26:48

azt nem értem minek kell ennyire nyomni ezt a srácot amikor szinte semmit nem csinál!!
véletlenül lő pár gólt mert jókor van jó helyen... jó persze vannak jó megmozdulásai meg elég korrektül lő;
DE abban az időben amikor a pályán van sok mindent nem csinál. az idő 70%-ában eltűnik és nem tudja megfelelően bejátszani azt a teret amit kellene neki.
olyan szinte el tud tűnni h sokszor nem is tudom h a pályán van v már nem...

na az meg tényleg vicc a Henry padozik ő meg kezd...
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.11. 00:11:46

Ez az Pedro, így kel ezt csinálni! Nagyon szép munka volt. Nagyon szorítok a klubvilágbajnokságért.
miihii
KHAL

2009.11.11. 00:09:15

Félelmetes formában Pedrito!
Remélem még hosszú ideig tudja tartani ezt az eredményes szintet.
Csak így tovább,CsávóGyerek! 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.11.10. 23:53:17

gól,gólpassz ismét! ez a nem mind1!

szép volt Pedro koma! =D> =D> =D>
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.11.09. 17:31:51

senkialfonz40 írta:Csak gratulálni tudok Neki, amikor lehetőséget kap rendre él vele. Csupaszív, lelkes és gólerős. Van miben fejlődnie, de, ha ez így megy tovább, simán hozni fogja a bajnokságban azt a 10-20 gól köztit, amit "jósoltam" korábban. A mezőnyben "szertelen"-nek tűnik, a kapu előtt abszolt nem! Nagyon jó az indulósebessége és talán a mozgása is összeáll előbb-utóbb. :)
Már a legutóbbi meccsen is sokat fejlődött szerintem, vagyis látható volt. Volt néhány csele, volt 1-1 szenzációs passza is ott elöl. És ami nagyon szembetűnő volt, hogy miután lement a pályáról eltűnt a jobb szélünk! (Bár ez inkább a behozott játékos rovására írható. :( :roll: ) A lényeg az, hogy remek játékos válhat belőle, a gólokat már szállítja, akkor meg nem bukunk miatta pontokat, legfeljebb szép játékot. Kapjon még több lehetőséget és akkor gyorsabban fog fejlődni! :D
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.08. 08:22:56

Csak gratulálni tudok Neki, amikor lehetőséget kap rendre él vele. Csupaszív, lelkes és gólerős. Van miben fejlődnie, de, ha ez így megy tovább, simán hozni fogja a bajnokságban azt a 10-20 gól köztit, amit "jósoltam" korábban. A mezőnyben "szertelen"-nek tűnik, a kapu előtt abszolt nem! Nagyon jó az indulósebessége és talán a mozgása is összeáll előbb-utóbb. :)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.07. 22:40:45

A focit gólra játsszák.
És ennek ebben az évben tökéletesen megfelel Pedro. Jó érzés, hogy a kispadon van egy olyan ember, aki ennyire gólerős. (Mármint azért "kispados", mert ő csak a Tridente után jöhet)
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.07. 22:39:40

Grat Pedro a két gólért iszonyatosan kellettek. Valóban lenne miben fejlődnie, de ha megnézzük hogy bizonyos gólok hány pontot hoztak idén nekünk akkor szerintem ő a leghasznosabb játékosa a csapatnak (persze csak ebben a viszonylatban). Nagyon fontos gólokat lő.
Lezárt