Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Henry szerintem nem csak a formáját, de már a motivációját sem találja sajnoscurrahee írta: nem beszélve arról h nem olyan hű de nagy szám a játéka és miatta henry-t padoztatni kéne aki a világ valaha volt egyik legjobb labdarúgója (igaz h már nem olyan mint régen de még mindig többet tud a társaság nagy részénél, persze most még keresi a formáját de akkor is...)
pedro góljaihoz meg annyit h ha visszanézitek majdnem mind olyan h vagy nem vették komolyan a védők és őrizetlenül hagyták vagy vmi olyan szituációból talál be ahol már csak tüzelni kell a kapura. és hát mint láthattuk lőni azt tud...
Igazad van jórészt, de a kiemelt résszel kapcsolatban csak annyit tennék hozzá, hogy Henry, ha labdát kap mit csinál? Lelassul a támadás ugyanúgy, (mint esetleg Pedro esetében), nem nagyon vesz részt az összjátékban. Pedro pedig megfejeli azzal, hogy sokadik gólját rúgja és nem az Újlaki Téglagyár ellen. Hidd el szeretem Henryt, kívánom Neki, hogy lábra kapjon, de jelenleg, ha össze kell állítani a csapatot, vétek Pedrot a padra ültetni, ha ilyen számban termeli a gólokat. Teljesen egyetértek Veled abban, hogy még nem kész Barca játékos, de már nincs messze tőle. A véleményem leegyszerűsítve: miért rakná be Bojant, ha Pedro szinte minden meccsen (kis túlzás) betalál, Bojan vagy betalál vagy nem?! Ha lehet, úgy is meg fogja kapni a maga bizonyítási lehetőségét (Bojan). Természetesen Pedro szerepeltetésével csak akkor értek egyet, amikor olyan helyzet alakul ki, mint az Inter ellen, de ha Henry a szezon eleji formáját hozza sokáig, úgy Pedro könnyen a kezdőben találhatja magát Henry kárára. Senkit nem akarok meggyőzni a Pedroval kapcsolatos véleményemről, tudom vannak, akik jobban szeretnék Bojant a csapatban látni, de eddig ez a "kicsi, foghíjas gyerek" maximálisan megszolgálta a kapott bizalmat, és úgy látom minden meccsen egy lépéssel előrébb jár.Chino írta: Ez tényleg elég erős, hogy véletlenül lő gólt, de sztem ebben a Barcában nem csak az a fontos hogy lőjjön gólt. Helyesebben természetesen nagyon lényeges, hiszen a focit gólra játszák, de ő az aki rendre eltűnik a mezőnyben. Az is a feladata, hogy hozza helyzetbe a társait, mozogjon jobban el a védőjétől, vállalja be az 1 vs1-eket (lehetőleg nagy szálaékban sikerrel) stb. Ezekből keveset látni nála. Vannak jó megmozdulásai ezt sztem senki nem vitatja, de rengetegszer nála lassul le a játék. Megindul egy jó iramú támadás és amikor kiteszik szélre, szinte mindig megáll vár egy kicsit és hátrapasszol. Ez csak egy példa, de szemlélteti, hogy nem elég az hogy néha gólt lő.
Ez tényleg elég erős, hogy véletlenül lő gólt, de sztem ebben a Barcában nem csak az a fontos hogy lőjjön gólt. Helyesebben természetesen nagyon lényeges, hiszen a focit gólra játszák, de ő az aki rendre eltűnik a mezőnyben. Az is a feladata, hogy hozza helyzetbe a társait, mozogjon jobban el a védőjétől, vállalja be az 1 vs1-eket (lehetőleg nagy szálaékban sikerrel) stb. Ezekből keveset látni nála. Vannak jó megmozdulásai ezt sztem senki nem vitatja, de rengetegszer nála lassul le a játék. Megindul egy jó iramú támadás és amikor kiteszik szélre, szinte mindig megáll vár egy kicsit és hátrapasszol. Ez csak egy példa, de szemlélteti, hogy nem elég az hogy néha gólt lő. Sajnos igazi csapatjátékra még nem alkalmas, rendre eltűnik a mezőnyben.Tim írta:Véletlenül,hát persze..Mi mást kellene még csinálnia egy csatárnak? Két támadás közt újítsa fel a stadiont? Az elég hasznos lenne?currahee írta: véletlenül lő pár gólt mert jókor van jó helyen...
Legalább képes arra hogy helyzetbe kerüljön,ami nem mondható el mostanság a támadóinkról,akinek kevés a 90 perc hogy jókor legyenek jó helyen.
Nem tudok olyat a keretből, aki hasznosan is játszana és még ugyanazt a gólmennyiséget is megrúgná, mint Pedro.currahee írta: fontos dolog de lehet ha vki más lenne ott az is meglőné azt a góltmennyiséget és még jól/hasznosan is játszana.
jó értem amit mondasz de akkor csak a rangadókon játsszon pl. messi??
szal ez abszurd... abban igaz h henry pihent mer h egy héten belül már 2 meccset lenyomott.
Véletlenül,hát persze..Mi mást kellene még csinálnia egy csatárnak? Két támadás közt újítsa fel a stadiont? Az elég hasznos lenne?currahee írta: véletlenül lő pár gólt mert jókor van jó helyen...
fontos dolog de lehet ha vki más lenne ott az is meglőné azt a góltmennyiséget és még jól/hasznosan is játszana.Mikaos írta:ez egy elég fontos dolog, tekintve hogy nem egy meccsünket döntötte el.currahee írta:azt nem értem minek kell ennyire nyomni ezt a srácot amikor szinte semmit nem csinál!!
véletlenül lő pár gólt mert jókor van jó helyen...
én imádom Henry-t, de szerintem tök érthetően padozott, hiszen ő neki bőven lesz dolga az Inter és a Madrid ellen. Láthatjuk, Messi is játszott...és mit értünk vele? - egy sérülést. Na, ezért nem játszott most minden kulcsjátékosunk (Puyol és Henry pl.)currahee írta:na az meg tényleg vicc a Henry padozik ő meg kezd...
ez egy elég fontos dolog, tekintve hogy nem egy meccsünket döntötte el.currahee írta:azt nem értem minek kell ennyire nyomni ezt a srácot amikor szinte semmit nem csinál!!
véletlenül lő pár gólt mert jókor van jó helyen...
én imádom Henry-t, de szerintem tök érthetően padozott, hiszen ő neki bőven lesz dolga az Inter és a Madrid ellen. Láthatjuk, Messi is játszott...és mit értünk vele? - egy sérülést. Na, ezért nem játszott most minden kulcsjátékosunk (Puyol és Henry pl.)currahee írta:na az meg tényleg vicc a Henry padozik ő meg kezd...
Már a legutóbbi meccsen is sokat fejlődött szerintem, vagyis látható volt. Volt néhány csele, volt 1-1 szenzációs passza is ott elöl. És ami nagyon szembetűnő volt, hogy miután lement a pályáról eltűnt a jobb szélünk! (Bár ez inkább a behozott játékos rovására írható.senkialfonz40 írta:Csak gratulálni tudok Neki, amikor lehetőséget kap rendre él vele. Csupaszív, lelkes és gólerős. Van miben fejlődnie, de, ha ez így megy tovább, simán hozni fogja a bajnokságban azt a 10-20 gól köztit, amit "jósoltam" korábban. A mezőnyben "szertelen"-nek tűnik, a kapu előtt abszolt nem! Nagyon jó az indulósebessége és talán a mozgása is összeáll előbb-utóbb.