Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem egészen. Adott egy számsor és hiányzik belőle 3 szám, pl: 65*8*4*4268. A három csillagra hány féle variáció létezik? Ugye a behelyettesíthető számok 1-9-ig lehetségesek. Így gondoltam a dogot.Sanama írta:mármint 3db egyjegyű számból hány db 3jegyű számot lehet csinálni?recrea írta:Nem vagyok túl izmos matekból: három darab egyjegyű szám kombinációjából hány variáció lehetséges?
3*2*1 = 6
Ha más a kérdés, akkor nem értem ?!
mármint 3db egyjegyű számból hány db 3jegyű számot lehet csinálni?recrea írta:Nem vagyok túl izmos matekból: három darab egyjegyű szám kombinációjából hány variáció lehetséges?
ezer hála!!!BraunA írta: hali,
parancsol:
http://www.youtube.com/watch?v=HLiG2YvztyM
és ha gondolod át is tudom küldeni
hali,palesz77 írta:valaki nem tudná megmutatni nekem, hogy melyik az a szám, ami az Ugyl Truth című film alatt szól a táncjelenet közben? Nagyon kéne, légyszi!!!!
ilyen spanyolos-salsás jellegű, ha valaki tudna linket adni, azt nagyon megköszönném
itt elég jó minőségűekbowlinggolyo írta:Sziasztok!
Valaki nem tudna egy linkkel szolgálni ahonnan HD minőségű képeket tudnék leszedni a Barcáról?
Előre is köszönöm!
A szám címe barátom One Step Beyond.Az előadó Madness,valamint ami talán utálatos a számban egy fajta Chelsea hímnusz!De ez egy überkirály dal!!!!Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Nem tudjátok mi a címe annak számnak, ami a Class Fm reklámja alatt szól?
Biztos, hogy volt egy Remi Gaillard videó alatt is
Hali, ugyan nem válasz a kérdésedre, de annyit tudok segíteni, hogy ha megkeresed azt a videot ami alatt a keresett szám megy, akkor én azt a zenét megtudom neked szerezniGauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Nem tudjátok mi a címe annak számnak, ami a Class Fm reklámja alatt szól?
Biztos, hogy volt egy Remi Gaillard videó alatt is
ezt tényleg nem lehet, én is próbálkoztam vele anno, szervízben 3-4000 forintért (max) megcsinálják!El fanático írta:Az baj....socio66 írta: még egy 5310-es Nokiát kellene függetleníteni.Pont ezt a típust nem egyszerű, egyik free alkalmazás sem kezeli. Amúgy tök ugyanúgy kell kiütni, mint egy régebbi modellt, de hiába - a masterek ráültek a progi ezen részére és csak némi pénzmag ellenében adják ki a kódot...
http://liveonsat.com/dailypage.php?star ... _yyyy=2009Perrero írta:Holnapi meccset melyik külföldi tv adó adja
Ugyan nem a kérdésre válaszol, de legalább ilyen minőségben lehet nézni a meccset a Digi TV internetes oldalán. ITT regelsz (a legjobb, ha gmailes emailt adsz meg) és TV-s minőségben eredeti, magyar kommentárral tudod nézni a meccset.Perrero írta:Holnapi meccset melyik külföldi tv adó adja