Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MichaaBee írta:Olyan progit keresek, amivel .flv videókat tudok .avi formátumba konvertálni. Van esetleg valakinek ilyen, ami tuti biztonságos?Régebben leszedtem egyet, de volt rajta pár trójai meg egyéb finomság, végül majdnem odaveszett rengeteg fontos cucc a gépről, szóval most inkább biztosra mennék.
![]()
Nem tudom pontosan melyik, de az egyik Youtube downloader is tudja ezt a funkciót.MichaaBee írta:Olyan progit keresek, amivel .flv videókat tudok .avi formátumba konvertálni. Van esetleg valakinek ilyen, ami tuti biztonságos?Régebben leszedtem egyet, de volt rajta pár trójai meg egyéb finomság, végül majdnem odaveszett rengeteg fontos cucc a gépről, szóval most inkább biztosra mennék.
![]()
jetaudio, itt írják mit tud konvertálni: http://www.jetaudio.com/products/jetaud ... es_24.htmlMichaaBee írta:Olyan progit keresek, amivel .flv videókat tudok .avi formátumba konvertálni. Van esetleg valakinek ilyen, ami tuti biztonságos?Régebben leszedtem egyet, de volt rajta pár trójai meg egyéb finomság, végül majdnem odaveszett rengeteg fontos cucc a gépről, szóval most inkább biztosra mennék.
![]()
nem hinném hogy vírusos lenne, de küldj rá egy ellenőrzést a biztonság kedvéértMichaaBee írta:Olyan progit keresek, amivel .flv videókat tudok .avi formátumba konvertálni. Van esetleg valakinek ilyen, ami tuti biztonságos?Régebben leszedtem egyet, de volt rajta pár trójai meg egyéb finomság, végül majdnem odaveszett rengeteg fontos cucc a gépről, szóval most inkább biztosra mennék.
![]()
Mindenkinek azt írja, de amit barca28 belinkelt az a helyes.Stevenny írta:de nekem azt írja hogy száz pixelnél nem lehet nagyobb
Kösz! A mellékes szöveget meg nyugodtan elhagyhattad volna mert kerestem de nem találtam.. ilyen egyszerű.barca28 írta:Különben csak néha utána kéne keresni a dolgoknak.Itt van.Capon írta:Mekkora a avatar max. megengedett mérete?
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
Különben csak néha utána kéne keresni a dolgoknak.Itt van.Capon írta:Mekkora a avatar max. megengedett mérete?
A PES-re gondoltamFecooo írta:innenle tudod szedni a directX telepítőt
Jó ötlet volt köszi... Fura teljesen fent van minden de mégseFecooo írta:egyszerűen telepítsd fel a directX-et, sztem a játék telepítője mellett megtalálod azt isMessiFan írta:Sziasztok. Most csináltattuk meg a gépet ujra lett rakva, vírustalanítva és rajta van 1 új windows szerintem a 7-es.. Na de az lenne a kérdésem hogy elndítanám a PES 2010-et de azt írja ki 1 abalkba hogy:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_30.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Van rá valami más mód hogy ne kelljen újrarakni az egészet? Mert fogalmam sincs hogy a telepítője :S szeritem már nincs is rajta...
egyszerűen telepítsd fel a directX-et, sztem a játék telepítője mellett megtalálod azt isMessiFan írta:Sziasztok. Most csináltattuk meg a gépet ujra lett rakva, vírustalanítva és rajta van 1 új windows szerintem a 7-es.. Na de az lenne a kérdésem hogy elndítanám a PES 2010-et de azt írja ki 1 abalkba hogy:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_30.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Van rá valami más mód hogy ne kelljen újrarakni az egészet? Mert fogalmam sincs hogy a telepítője :S szeritem már nincs is rajta...
Igen, a 0 is játszik. Szóval akkor ezer lehetőség, köszöntem szépen.Sanama írta:Attól függ,
1. Ha a 3helyen állhat 3ugyanolyan szám(pl: 1-1-1), akkor 9*9*9
ha 0 lehet, 10*10*10
2. Ha viszont nem állhat ugyanaz a szám(pl 1-2-3) akkor 9! / 6! = 7*8*9
ha 0 lehet, 10 ! / 7 !
A másodikban nem vagyok biztos.
itt nézz körül:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Elemi_kombinatorika
http://imageshack.us/Capon írta:Srácok képet szeretnék feltölteni az oldalra (avatart) eddig a képfeltöltés.hu tárolta de az már egy pár hónapja kitörölte. Valami másik hasonló oldalt tudnátok mondani?Nagyon nem vagyok otthon a témában bocsi.