2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem akarlak elszomorítani, de több olyan csapatra is fogadtál, akik a hétközi BL fordulóban is érdekeltek voltak, és ez azért meg szokott látszani a bajnoki meccseken.Xavinho írta:Holnapi meccsekkel kapcsolatban:
Vitesse-Ajax v
Hannover-Bayern v
Atalanta-Roma v
Cagliari-Juve v
Nancy-Bordeaux v
Lyon- Rennes h
300-> 12200
Vélemény?
Elég necces. Sok az idegenbeli tipped. Ez nem mindig jön be. A Bayern nincs vmi nagy formában, szerintem ők ebben a fordulóban is botlani fognak.Xavinho írta:Holnapi meccsekkel kapcsolatban:
Vitesse-Ajax v
Hannover-Bayern v
Atalanta-Roma v
Cagliari-Juve v
Nancy-Bordeaux v
Lyon- Rennes h
300-> 12200
Vélemény?
nem kell aggódj, szerintem még az Inter,és Arsenalon is elmegy/element volna/barca28 írta:Hát sajnos Ozsi azt kell mondjam igazad volt.Nem kellett volna a Werder meccsre tennem..nem hogy nyertünk éppen pontot szereztünk a 90.percbe hála Mertesackernek.Így buktam egy 500-ast ,de annyit tanultam ,hogy legközelebb hallgatok rád.Azt hiszem nagyon elfogult voltam a csapatommal szemben.
Ettől függetlenül.
Hajrá Werder
MQuC írta:Rangadókből cska a Barcát tettem meg. A Chelsea nálam torony magas bajnok esélyes idén. Ancelotti nagy edző, és a keret is fix egy ideje. Erősek nagyon. Ezért nem is tettem meg, de kívánom hogy jöjjön be.
Amúgy én is vesztettem 2000-et elmult 2 héten. Legutóbb a MU besiktason:S
Csak az utóbbi 2hónapba nem nyertem semmit...MQuC írta:Nem buktál sokat. Én is igy szoktam. A 200Ft tal még ugy vagyok, hogy mindegy mire megy el:D
Basszus mindig a Galataba voltam a legbiztosabb erre elment. a Kosár bejött de már b.szhatom. Már csak a rangadós szelvénybe bízokmatyi02 írta:Barca-Real H 1.95
Arsenal-Chelsea H 2,53
Inter-Fio H 1,62
200-1600
Bursaspor-Galatasaray V 2,19
Sevilla-Malaga H 1,30
Lyon-Rennes H 1,58
Portsmouth-Man.Utd. V 1,40
Sahtar-Taviraj H 1,16
Uni. Malaga-Barcelona V 1,60
200-2340
Vélemények?
Én speciel nem, de ha mindent tudnék már multimilliárdos lennékLaci0820 írta:Én azért kérdeztem mert én már megtettem egy szelvényen ahol már csak két meccs kell, a Leverkusen h. verje a Stuttgartot amit ugy gondolom jöhet, viszont még van ez a Mainz-Hamburg és gy gondoltam h. jó-jó a mainz de a hamburg is és sztem olyan X-es meccs lesz, legalábbis nagyon remélem, te nem is látsz esélyt arra?Fernando írta: Én simán behúznám egyesre. Idén nagyon jó a Mainz. elverték otthon már a Bayern Münchent is. A Hamburg ennek az ellenkezője...
Naaa..., én ilyenről nem tudok!Már el is ment a szelvényed Socio..![]()
(persze csak közhely,de ha valaki megrakja,akkor..)
Hát igen,mestermunka volt.Gogeta írta:jól emlékszel, én voltammarci. írta:Pont szerdán ,nem?
Vagy az nem te voltál?
Már el is ment a szelvényed Socio..Megtetten 1 szelvényen a tipped. Ha bejön kapsz osztalékot.
Én azért kérdeztem mert én már megtettem egy szelvényen ahol már csak két meccs kell, a Leverkusen h. verje a Stuttgartot amit ugy gondolom jöhet, viszont még van ez a Mainz-Hamburg és gy gondoltam h. jó-jó a mainz de a hamburg is és sztem olyan X-es meccs lesz, legalábbis nagyon remélem, te nem is látsz esélyt arra?Fernando írta:Én simán behúznám egyesre. Idén nagyon jó a Mainz. elverték otthon már a Bayern Münchent is. A Hamburg ennek az ellenkezője...Laci0820 írta:Hali
Mit gondoltok a Mainz- Hamburg meccsről szerintetek van esély az X-re?![]()