2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A BL viszont azt mutatja, h a RM egy középsznintű csapat már évek óta. Évek óta nem tudnak nagy csapatot megverni, de az erősebb közepesekkel sem bírnak. Persze a keretük az 1ik legjobb a világon, de ez nem elég.ozsimiki írta:A madrid nem középszintű csapat,mert ha igen,akkor a spanyol bajnokság többi csapata (rajtunk kívül) mind alja csapat. ez nem igaz.
szóval jó csapat, nem túl szép játékkal, nem véletlen van annyi pontjuk, de nem cserélnék velük. a Barca jobb csapat,és holnap be is bizonyítja,és idény végén szemmel látható is lesz,h mennyivel jobb csapat. ahogy Riva is írta.
Miért? Egy időzónában vagyunk Spanyolországgal. Persze mivel nyugatabbra vannak, kicsit el vannak tolodva, de attól a 10 óra ott is 10 óra.Ami nektek otthon 10 (nekem azért nem mert jelenleg Londonban vagyok), az nekik 9, és különben se hiszem, hogy nagy jelentősége lenne.
Azon kívül, hogy a holnapi meccset ki nyeri, más nem nagyon fog kiderülni!egyébként holnap mindenre fény derül, és kiderül ki a jobb!!
Ami nektek otthon 10 (nekem azért nem mert jelenleg Londonban vagyok), az nekik 9, és különben se hiszem, hogy nagy jelentősége lenne.szajko írta:Van benne egy kis igazság, hogy a barca legtöbb meccsét este 10-kor kezdi.
A Madrid mindig 8-kor játszik, ami sokkal könyebb.
Este 10-kor én se hiszem, hogy tudnék focizni.
Azert nyilatkozzak ezt, mert a kozvelemenyben folyton az a tema, hogy a Barcelona jobban, szebben stb jatszik. Persze h a Mardidosok ezt nyilatkozzak. Ha a sajto Madrid jatekarol aradozna akkor biztos vagyok benne h Puyol es a Guardiola is azt mondana h van olyan jo csapatunk mind a Madridnak. De mig ez nem igy van, nem kell ilyeneket mondaniuk. Ennyi az egesz.. Ez nem minosit senkit es semmit.[/list]Melyik barcas ember nyilatkozta azt, hogy van olyan jo mind a real, abban olyan jo mint a real...
Van benne egy kis igazság, hogy a barca legtöbb meccsét este 10-kor kezdi.
A Madrid mindig 8-kor játszik, ami sokkal könyebb.
Este 10-kor én se hiszem, hogy tudnék focizni.
Ez a nyilatkozatháború része, direkt csinálják. Mégsem állhatnak úgy ki, hogy "jaj csak ne kapjunk megint hatot", hanem úgy, hogy szeretnének revánsot venni. Ez benne van a pakliban minden nagy meccs előtt, el kell viselni és nem idegeskedni. Én például Ronaldo magabiztos nyilatkozatain jókat szoktam mosolyogni.istyke6 írta:Kezd mar idegesiteni, az ,hogy minden realos azt mondja, hogy van olyan jo a csapat , mint a Barca, vagy ilyen jok ebben is, olyan jok abban is... minek kell ezt fitogtatni?
Melyik barcas ember nyilatkozta azt, hogy van olyan jo mind a real, abban olyan jo mint a real...
Egyetértek veled teljes mértkében!Régóta hangoztatom ,hogy Pelle egy középszintü edző..a Madrid egy középszintü csapat lenne?Rivaldo11 írta:Mondhat amit akar Pellegrini, de azt a lelke mélyén ő is tudja, hogy jelenleg jobb csapat a Barca minden tekintetben. Ezen az sem változtat, ha holnap esetleg nyernének. Mert egy meccset meg lehet nyerni, de a hosszútávú megitélés nem azon múlik. Egy ilyen rangadón amúgy is előfordulhat bármi, ettől mi még jobbak vagyunk-ez hosszutávon mindenképp ki is fog jönni. Azt meg nem hiszem, hogy a jelenleginél valaha is jobbat, többet fog produkálni a real madrid. Nekik ez a maximum, még akkor is, ha sokan azt hiszik, egy egész ősz kell az összeálláshoz. Fenét. Összeálltak már, csak épp ilyen játék sült ki a nagy vásárolgatásból.
Azért győzelmet várok természetesen, mindegy milyen arányban.