Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,keress valami Auto kivalasztas szeruseget es arra menjel ra,es akkor menni fog.rivaldo23 írta:kyle írta:Szeptember elsején megint bejött a játékosnevezési ablak, és egyszerűen nincs 8 játékosom, aki az angol ligában nevelkedett. Lehet már csak az editor marad(még sose használtam).
U20ból vagy a Tartalék csapatból hozz fel a nagycsapathoz angol játékosokat és adjál nekik mezszámot. Én a 08al játszom még, mert az tetszik,de gondolom az új fm-ben is van erre lehetőség. Így szerintem megmenekülsz az igazolásoktól és az editor nézettől.
kyle írta:Szeptember elsején megint bejött a játékosnevezési ablak, és egyszerűen nincs 8 játékosom, aki az angol ligában nevelkedett. Lehet már csak az editor marad(még sose használtam).
Szerintem eleve menj olyan kiscsapathoz, mely fiókcsapatja egy nagy klubnak, így nagy lesz a valószínűsége, hogy pár tehetséges ifi kerül majd hozzád. Viszont vigyázz, mert általában a fiókcsapatok alsóbb ligákban szerepelnek és ha feljutsz az elsőosztályba, elvesztik fiókcsapat-szerepüket!faithnomore írta:kérdésem az lenne, hogy lehet egy kis csapatnál olyan szerződést kötni egy naggyal, hogy hozzám küldi az ifiket hogy szerezzenek sok tapasztalatot?
aki tudja írja meg plz
Légyszi engem is avass beLM10 írta:Elmondanád nekem, h hogyan megy ez az online játék?Victor_Valdes írta:Gyertek online is játszani, mostanában rengeteg új aktív tag van, csak épp innen nincs senki.
Offline karrierem nincs is időm csapni inkább, online játszok.
Elmondanád nekem, h hogyan megy ez az online játék?Victor_Valdes írta:Gyertek online is játszani, mostanában rengeteg új aktív tag van, csak épp innen nincs senki.
Offline karrierem nincs is időm csapni inkább, online játszok.