6000 -> 11.000

Még a kettes számú életben van. Egész jó odds-al. 10 fölöttivel, de én parázok a Porto-tól is és a Lyon-tól is.Fernando írta: 2.
Leverkusen vs. Stuttgart H
Lyon vs. Rennes H
Barcelona vs. Real Madrid H
Porto vs. Rio Ave H
Getafe vs. Xerez H
Beigazolódni látszik a gyanúm. Éreztem, hogy ez a román meccs cink lesz. Kár, hogy csak miután hazaértem, akkor kezdtem elbizonytalanodni... 0-1, még van egy félidő. Nyerjen a Steaua, nyerni is fogPrimitive írta:Tettem én is szelvényt ma. Már elég régen mixeltem, az az igazság, hogy koleszban elég nehéz követni az eseményeket, így aztán csak ritkán fogadok, hiszen kellő fokú tájékozódás nélkül nehéz eltalálni bármit is, sőt, még ha követed, akkor is.
Szal. :
Atalanta - Roma V
Atl. Madrid - Espanyol H
Loki - ZTE H
Hannover - Bayern V
Steaua - Vaslui HEzt már bánom, hogy megjátszottam, remélem nem ezen fogok elcsúszni...
Lyon - Rennes H
Vélemények?
Hát igen. Tényleg. Elég viccesPrimitive írta:Kicsit előre ittál a medve bőrére...Fernando írta:Na úgy néz ki egy nekem is jön végre:
Nyert a MU a Köbenhavn és 3-0-ra megy a Tenerife ellen a Valladolid is.3-0-ról 3-3-at csinálni, vicc...
Kicsit előre ittál a medve bőrére...Fernando írta:Na úgy néz ki egy nekem is jön végre:
Nyert a MU a Köbenhavn és 3-0-ra megy a Tenerife ellen a Valladolid is.
Kivánom hogy bejöjjön,de vigyázz jön fel a tenerifeFernando írta:Na úgy néz ki egy nekem is jön végre:
Nyert a MU a Köbenhavn és 3-0-ra megy a Tenerife ellen a Valladolid is.
úgy legyen...Fernando írta:Getafe megy 5-1-re, a BARCA meg NYER! Győztél apaDaNiAlVeS8 írta:FC Zürich- Aarau : H 2-0
Parma-Napoli : D 1-1
Getafe-Xerez : H ??? szerk.: most látom a getafe kicsit elhuzott..
Barcelona-Real Madrid : H ?????????????
200--->2.250Ft
Szerintetek?:S:S
Getafe megy 5-1-re, a BARCA meg NYER! Győztél apaDaNiAlVeS8 írta:FC Zürich- Aarau : H 2-0
Parma-Napoli : D 1-1
Getafe-Xerez : H ??? szerk.: most látom a getafe kicsit elhuzott..
Barcelona-Real Madrid : H ?????????????
200--->2.250Ft
Szerintetek?:S:S
Ezt meg úgy tűnik,kicsit benéztedbarca28 írta: Debrecenen fogod bukni.Ez 100%
Dejóarcvagybarca28 írta:Debrecenen fogod bukni.Ez 100%Primitive írta:Tettem én is szelvényt ma. Már elég régen mixeltem, az az igazság, hogy koleszban elég nehéz követni az eseményeket, így aztán csak ritkán fogadok, hiszen kellő fokú tájékozódás nélkül nehéz eltalálni bármit is, sőt, még ha követed, akkor is.
Szal. :
Atalanta - Roma V
Atl. Madrid - Espanyol H
Loki - ZTE H
Hannover - Bayern V
Steaua - Vaslui HEzt már bánom, hogy megjátszottam, remélem nem ezen fogok elcsúszni...
Lyon - Rennes H
Vélemények?
Debrecenen fogod bukni.Ez 100%Primitive írta:Tettem én is szelvényt ma. Már elég régen mixeltem, az az igazság, hogy koleszban elég nehéz követni az eseményeket, így aztán csak ritkán fogadok, hiszen kellő fokú tájékozódás nélkül nehéz eltalálni bármit is, sőt, még ha követed, akkor is.
Szal. :
Atalanta - Roma V
Atl. Madrid - Espanyol H
Loki - ZTE H
Hannover - Bayern V
Lyon - Rennes H
Vélemények?
Az Atma rossz formában van nem hiszem hogy nyernének többi jó csak mint ahogy irod a steuaPrimitive írta:Tettem én is szelvényt ma. Már elég régen mixeltem, az az igazság, hogy koleszban elég nehéz követni az eseményeket, így aztán csak ritkán fogadok, hiszen kellő fokú tájékozódás nélkül nehéz eltalálni bármit is, sőt, még ha követed, akkor is.
Szal. :
Atalanta - Roma V
Atl. Madrid - Espanyol H
Loki - ZTE H
Hannover - Bayern V
Lyon - Rennes H
Vélemények?