Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos nem dicsérgette, mert Keitának sem tetszet..AndrésIniesta24 írta:Gartula Ronaldonak! Sikerült kihoznia Iniestát a sodrából:D Amúgy kiváncsi volnék mit mondhatott amire már Ini is visszaszólt...
az elmundodeportivo írja!barca28 írta:Légyszíves egy link-el ajándékozz meg . Köszi.csdewl írta:Iniesta hosszabított 2015-ig!
Szuper hír!
Légyszíves egy link-el ajándékozz meg . Köszi.csdewl írta:Iniesta hosszabított 2015-ig!
Szuper hír!
Szerintem nem volt önző,csak mikor jobb formában van, akkor ezek a cselek bejönnek és épp így tudtunk létszámfölénybe kerülni, ő vagy Messi nem egyszer és nem kétszer,akár két-három embert is megvert 1 az 1-ben. Ma kb egyet sem tudott, szinte egyikőjük sem (Messi néha,de kevésszer). Ini pedig ezt nem ismerte fel és próbálkozott a cselezéssel végig.levproff írta:Ma gyengén játszott, nagyon!Remélem, hogy csak egy rossz nap volt vagy valami!Talán kicsit nekem túl önző volt..
Ez bizony így van, az elegancia csúcsa! Szemet gyönyörködtető szinte minden megmozdulása! Be..arás mennyi egyéniség egy kupacban!kanty írta:Látszott a tegnapi játékán, h kezd a régi formájában játszani, ez a tény mindenkit boldogsággal tölthet el.
Szüksége volt pár mecsre, h teljesen felvegye a csapat ritmusát, de ez szerencsére sikerült.
Végig veszélyesen játszott.
Engem mindig lenyűgöz az a könnyedség amivel játszik, ha őt nézzük akkor minden egyszerűnek tűnik pedig azért nem igy van.
Szép volt Ini, csak igy tovább!!!!!!