Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na erre nekem is kell írnom!raul72 írta:Rég írtam ide , de ezt most kiszúrtam magamnakBarcaforever írta:Hát ha annyira meg lett volna fogva a középpálya akkor félidőben nem 65-35 a labdabirtoklás.abreu írta: Pont elég volt arra a játékunk hogy legyőzzünk Titeket. Ahhoz képest hogy megvolt fogva a kpályánk mint a himestojás, mi birtokoltuk a labdát.
És sztem Benzema nevét se nagyon lehett hallani miután becserélték.Emberhátrányban sikerült feljönnötök 64-36.Tényleg megfogták a középpályát.
Remélem mindenki ennyire fogja.
Na szval megfogtuk a középpályátoakt ,mert 2 olyan eset volt amikor a tili-tolival jutottatok el lövésig . Az a 68-33 vagy mennyi meg ... Nagyon nem érdekel ,mert mikor ott volt a Barcánál általában mnetek az alibi passzok , mert nagyon zártuk a területet .
Na ennyit akartam . Peace
Piqué fejesére, Abidal lövésére, Messi ziccerére nem is emlékeznek. Bezzeg az ő 65 méterrel a kapu fölé lőtt óriási helyzeteik, meg az összes blokkolt lövésük az mind gólt érdemelt volna.Tomsa írta:Miért hagyja ki minden madridista Piqué fejesét? Legalább volt akkora helyzet mint Marceloé. Jah és a meccs összes helyzete rajtunk múlott, vagy kihagytuk a magunkét, vagy megakadályoztuk az ellenfelét
Rég írtam ide , de ezt most kiszúrtam magamnakBarcaforever írta:Hát ha annyira meg lett volna fogva a középpálya akkor félidőben nem 65-35 a labdabirtoklás.abreu írta:Pont elég volt arra a játékunk hogy legyőzzünk Titeket. Ahhoz képest hogy megvolt fogva a kpályánk mint a himestojás, mi birtokoltuk a labdát.Getti írta: ..Ne feledjétek, hogy mekkora győzelmet vártatok. Ahhoz képest nagyon nem jött be a számításotok.Miért, mert a barca nem volt jó? dehogynem, játszotta amit eddig...erre volt elég...
..A középpályátok meg volt fogva, a hímestojás...
Után hova lett ibra? mer sokszor nem lehetett hallani a nevét.
És sztem Benzema nevét se nagyon lehett hallani miután becserélték.Emberhátrányban sikerült feljönnötök 64-36.Tényleg megfogták a középpályát.
Remélem mindenki ennyire fogja.
És ezt pont Te mondod, jóbarát?Getti írta:A barcat, mint klubbot elismerem, de a rajongó tábor katasztrófa.
Tisztelet a kivételnek, mert azért akad az is, de mintha valami 10 évesekből álló falfirkaklubb lenne. Rettentő ritka az értelmes megnyilvánulás, megy a fröcsögés, meg a "mindent utálok amiben a madrid szerepel".
Mire jó ez?
Amikor már nagyon unatkozom, én is szoktam olvasni a madridista fórumának pár topicját, főleg a Real vs Barcát. De nekem eszembe se jutna oda regisztrálni és leírni a véleményem. Erre a te eseted az egyik példa, hogy miért nem. Te korrenktül és normális hangnemben leírtad az észrevételeidet, mégis nagyrészt szurkálódó és lenéző válaszok érkeztek. Kevésben volt egy kis egyetértés is, pedig elég objektív volt az összes hozzászólásod.socio66 írta:Nem tudom mit vársz itt madridistaként,engem egy kb. ötödennyire provokatív,piszkálódó hsz-ért szóltak le,meg neveztek tipikus Barca drukkernek(..),pedig az tényleg csak egy kis viccelődés volt Casi visszapillantójával,meg ilyenek. Gondoltam jó dolog egy kicsit ott is véleményt formálni,megismerni a másik oldal gondolatait,de a tegnap este után elment a kedvem az egésztől,úgyhogy innentől nem is érdekel.
Ehhez a 'tipikus ilyen-olyan szurkolóhoz' még annyit,hogy tegnap este egy Madrid-drukker átjött anyázni,ami azért már durva volt. Szerintem Barcás ilyet még nem tett,de lehet,hogy nincs igazam,minden esetre én nem tudok róla.
Ott a pontTomsa írta:Amúgy tényleg annyi a vicc az egészbe, hogy kb 80%on pörgött a csapatunk, a realból pedig nem nézek ki többet, mint amit nyújtottak.
Hát ha annyira meg lett volna fogva a középpálya akkor félidőben nem 65-35 a labdabirtoklás.abreu írta:Pont elég volt arra a játékunk hogy legyőzzünk Titeket. Ahhoz képest hogy megvolt fogva a kpályánk mint a himestojás, mi birtokoltuk a labdát.Getti írta: ..Ne feledjétek, hogy mekkora győzelmet vártatok. Ahhoz képest nagyon nem jött be a számításotok.Miért, mert a barca nem volt jó? dehogynem, játszotta amit eddig...erre volt elég...
..A középpályátok meg volt fogva, a hímestojás...
Után hova lett ibra? mer sokszor nem lehetett hallani a nevét.
És sztem Benzema nevét se nagyon lehett hallani miután becserélték.
Ott volt az 55. percben és elrendezte,hogy zsinórban harmadszor égjen a "királyi"Capon írta:Nekem is szemet szúrt ez a mondat, hogy hol volt Ibra a gól után.
Ibra kérlek szépen együtt teázgatott Higuval, Benzemával és Raúllal egy helyi kis kávézóban. Mert hogy ez a 3 ember is el volt tűnve vele együtt. De ez már más kérdés ugye? Ez nem fontos, csak az hogy hol volt Ibra.
Jóbarát...két kérdésem lenne hozzád:Getti írta:...