Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi, én még nem kértem, de tudnál nekem csinálni egy frankó Puyol - os avát, mindegy, hogy milyen, csak ő legyen rajta. Előre is köszi.......:Poldi:.. írta:Nekem is
össze kéne szedni, hogy kinek és mivel tartozom. Tehát aki kért valamit és még nem csináltam meg az írja le legyen olyan szíves, meg azt, hogy mit kért.
Hali, én egy Pique-s képért jelentkeznék, egy olyanért, amin, tavaly a madrid elleni gólját ünnepli..:Poldi:.. írta:Nekem is
össze kéne szedni, hogy kinek és mivel tartozom. Tehát aki kért valamit és még nem csináltam meg az írja le legyen olyan szíves, meg azt, hogy mit kért.
..:Poldi:.. írta: össze kéne szedni, hogy kinek és mivel tartozom. Tehát aki kért valamit és még nem csináltam meg az írja le legyen olyan szíves, meg azt, hogy mit kért.
Nagyon szépen köszi!..:Poldi:.. írta:Nekem is
Kiváncsian várom a Marko Marin-os siget Poldi.Ha frankó lesz már pedig miért ne lenne az ,akkor lehet ,hogy be is teszem magamnak.Engedelmével..:Poldi:.. írta:Mindig nagyon örülök a Mesterem munkáinakLa Pulga írta:
látszik, hogy már nem vagyok a régiSzuper lett ez is, vártam már, hogy visszatérj
![]()
Most már én is kedvet kaptam egy kicsimarin(xD)os sighez
pontyosanKardi írta:alias pedro?
Vedd ki a mozgó smiley-kat!Rataccess írta:Tom Cruise mikor igazolt a Barcába?Kardi írta:http://www.fcbfans.es/newsletter/images ... /fondo.jpg Újabb kép nektek!
Tom Cruise mikor igazolt a Barcába?Kardi írta:http://www.fcbfans.es/newsletter/images ... /fondo.jpg Újabb kép nektek!
Mindig nagyon örülök a Mesterem munkáinakLa Pulga írta:
látszik, hogy már nem vagyok a régi
Díjmentesen és illegálisan, vagy legálisan és drágán. A te döntésed, de szerintem senkinek nem eredeti.barca28 írta:Értem.nem tudom miaz hogy overlay-t de biztos jóóMichaaBee írta:Adobe Photoshop
Amúgy szoktam rá dobni egy kis overlayt vagy valamit, hogy valahogy ki is nézzen.![]()
.Amugy ezt bárhonnét le tom tölteni dijmentesen?
Értem.nem tudom miaz hogy overlay-t de biztos jóóMichaaBee írta:Adobe Photoshop
Amúgy szoktam rá dobni egy kis overlayt vagy valamit, hogy valahogy ki is nézzen.![]()