Serie A / Coppa Italia
-
- Entrenador del Barça
DERBY DELLA CAPITALE! Ma győzelem vagy halál. Ballardini csomagolhat, ha ma sem nyerünk. Lotito nem tudom mire vár a menesztésével, de ha nyerünk meg van bocsájtva minden. Régóta a gyengébb formában lévő csapat nyeri a párharcot, de most szinte kilátástalan a helyzet. Nem is emlékszem mikor volt ennyire esélytelen a biancoceleste. Plussz adalék, hogy amikor a merda volt a pályaválasztó talán 97/98 szezonban tudtunk nyerni utoljára...
Roma siamo solo noi! romanista pezzo di merda!
Roma siamo solo noi! romanista pezzo di merda!
Forza Lazio!
- noname
- Llegenda del Barça
Jelenleg ekkora különbség van a 2 bajnokság között. Az Inter simábban vezeti mint mi a bajnokságot, pedig amikor ellenük játszottunk, jóformán lemostuk őket a pályáról. Az Inter kerete sem elég jó. REndkívül sok jó játékos, de nagyon kevés kiemelkedő:albicelesteX írta:Azért az megint érdékes, hogy ez a NAGY BAJNOK Inter megint nem lesz sehol a BL-ben!A csoportból is ha továbbjutnak a Kazany ellen már az se lesz könnyű, de utána szerintem biztos a kiesés!
-A Milito-Etoo páros lehet h halmozza a gólokat a Serie A-ban, de amikor szembekerültek egy erős csapattal, akkor eléggé megáll a tudomány. Ellenünk Milito mintha a pályán se lett volna.
-Motta a sérülései miatt ment el. Már nem volt elg gyors a spanyol bajnoksághoz, ellenben az olaszhoz igen.
-Snejder remek játkos, de ő is lassú volt a Primera-hoz.
Az inter egy nagyon kiegyensúlyozott csapat. Jóformán 2 ugyanolyan erős kezdőt lehetne kiállítani a kezdőjükből, de minden csapatba kell néhány nagy sztár, néhány igazán kiemelkedő játékos, márpedig az Internél belőlük hiány van: Maicon, talán Etoo.
Nálunk pl a fél csapat kiemelkedő a maga posztján: Puyol,Pique,Alves,Toure,Xavi,Ini,Ibra,Messi-mind a legjobbak közt vannak a maguk posztján
A Realnál: Casillas,Ramos,Kaka,Ronaldo
Chelsea: Cech,Lampard,Essien,Drogba,Terry
A többi nagycsapatnál 4-5 sztár viszi a hátán a csapatot legalább, az Internél max 2-3. Ezért volt ostobaság Ibrát eladni. És még így is sokkal jobb a helyzet az Internél mint pl a Románál, ahol Totti nélkül nincs játék...
A Fifa egy szégyen
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ha hinni lehet a gazzetta.it-nek, akkor ma is a kezdőben kap lehetőséget Koman a Napoli ellen. Tán Ventura is rájött, hogy egy ilyen kvalitású játékost nem lehet padon jegelni csak azért, mert nem olasz, és még fiatal.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- albicelesteX
- A Vadász
Azért az megint érdékes, hogy ez a NAGY BAJNOK Inter megint nem lesz sehol a BL-ben!A csoportból is ha továbbjutnak a Kazany ellen már az se lesz könnyű, de utána szerintem biztos a kiesés!

NA, azért a Milan és Juve győzelemmel kezd kissé reálisabb lenni a kép a bajnokságban.
1. Inter 35
2. Milan 31
3. Juve 30
1. Inter 35
2. Milan 31
3. Juve 30
Cáceres a meccs egyik legjobbja volt. (tv-be ment ez a meccs a gépen meg a depor-barca). 
Marchisio gyönyörű gólt szerzett.

Marchisio gyönyörű gólt szerzett.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Juve-Inter 2-1
örülök,de csak arra jó,h kicsit szorosabb lett a dolog, izgalmas bugihoz kellene még pár botlás, ami ha a játékát nézzük az Internek benne van bőven,ha a tendenciát akkor nincs.
örülök,de csak arra jó,h kicsit szorosabb lett a dolog, izgalmas bugihoz kellene még pár botlás, ami ha a játékát nézzük az Internek benne van bőven,ha a tendenciát akkor nincs.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- albicelesteX
- A Vadász
Muszáj vagyok nézni ezt a rossz Juve-Inter meccset!Remélem nyer az öreghölgy!Balotelli megint bizonyítja, hogy egy hülyegyerek!
Ezt szerkeszteném annyival hogy Cásceres meg hatalmasat játszott!
Ezt szerkeszteném annyival hogy Cásceres meg hatalmasat játszott!

Samu máris egyenlít.lui1698 írta:Felipe Melo góljával vezet a Juve.
Remélem, nem lesz Inter feltámadás.
És tisztelgett a gólörömnél ahogy anno a Barcába.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Felipe Melo góljával vezet a Juve.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- levproff
- Director del Fútbol
Óóó basszus pedig oda kapcsoltam, hogy nézem egy kicsit R80-at..erre.Game90 írta:Ronaldinho megsérült, le kellett cserélni.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
A megindulásokat labda nélkül még nem csinálja, illetve cselei nem jönnek be. Ezeket kell felhozni (főleg az előbbit, mert azon könnyebb változtatni) és bajnok a Milan ill. BL elődöntős.
-
- aka Game90
Ronaldinho megsérült, le kellett cserélni.
Milan hamar eldöntötte a meccset.
Este Inter győzelmet várok, de egy x-el sem szomorkodnék.
Milan hamar eldöntötte a meccset.
Este Inter győzelmet várok, de egy x-el sem szomorkodnék.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Milan-Samp 2-0 21.perc...
Roni 2 gólpassz, első zseniális, 2. csak simán klasszis passz.
Seedorf koma is szépen vágta be.
lehet hülye vok,de még idegesebb vok ilyenkor R80-ra,h fizikálisan leült a gyerek,mert ha ezt nem teszi,vagy vhogyan visszatérne a sebessége,akkor egy újabb zseniális korszaka lehetne.
így se rossz,mert elképesztő passzokat szór,de vhogy ez még kevés lesz a nagy sikerekre,úgy érzem. mint a Milan,mint ROni szempontjából.
szerk: 3-0, Pato
Roni 2 gólpassz, első zseniális, 2. csak simán klasszis passz.
Seedorf koma is szépen vágta be.
lehet hülye vok,de még idegesebb vok ilyenkor R80-ra,h fizikálisan leült a gyerek,mert ha ezt nem teszi,vagy vhogyan visszatérne a sebessége,akkor egy újabb zseniális korszaka lehetne.
így se rossz,mert elképesztő passzokat szór,de vhogy ez még kevés lesz a nagy sikerekre,úgy érzem. mint a Milan,mint ROni szempontjából.
szerk: 3-0, Pato

- miihii
- KHAL
Eddig jön a sok gól:barca28 írta: A Milan-Samp meccs annál izgalmasab lesz.Sok gólos meccsre és Rossoneri győzelemre tippelek.
Inkább a Milan nyerje a bajnokságot mint az Inter.
20. perc 2:0 a Milannak.Ronnie 2 assziszt

Forza Rossoneri!
Szerk.:
24. perc 3:0

Boriello,Seedorf,Pato...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.12.05. 18:25:46-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- barca28
- Jugador d'estrella
Igen igen.Kétség kivül a Juve-Inter tünik nagy rangadónak,szerintem ott sima Inter lesz ha úgy játszik a Juventus mint mostanában.
A Milan-Samp meccs annál izgalmasab lesz.Sok gólos meccsre és Rossoneri győzelemre tippelek.
A Milan-Samp meccs annál izgalmasab lesz.Sok gólos meccsre és Rossoneri győzelemre tippelek.

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ma Juve-Inter...
kész tragikomédia,h ilyen játékkal ennyi ponttal vezet az Inter mindenki előtt, ez a többiekre nézve nagy gáz,ha most se tudja legyőzni a Juve őket,akkor ők kiszállnak a cuccból szerintem.
bár ez igaz az összes csapatra, úgy néz ki
kész tragikomédia,h ilyen játékkal ennyi ponttal vezet az Inter mindenki előtt, ez a többiekre nézve nagy gáz,ha most se tudja legyőzni a Juve őket,akkor ők kiszállnak a cuccból szerintem.
bár ez igaz az összes csapatra, úgy néz ki

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Olaszországban szerintem inkább a középcsapatok szurkolói a hangosak. Náluk van a több radikális.
Amugy a szinvonal szerintem nem valami nagy. a Milan megint csak szenvedett a Catania ellen. Annak viszont örülök, hogy a Calgari megmutatta, hogy a Milan elleni játék nem volt véletlen.
Amugy a szinvonal szerintem nem valami nagy. a Milan megint csak szenvedett a Catania ellen. Annak viszont örülök, hogy a Calgari megmutatta, hogy a Milan elleni játék nem volt véletlen.

- martin120
- Jugador del Barça
gergo9 írta:Hát nem tudom én csak néha nézek olasz bajnokit de pl az Inter és a Milan hazai meccsein csak az üres kongó lelátók maradtak meg nekem.Boixos írta:az olasz bajnoksággal semmi probléma sztem, alárkikkel hasonlítom össze őket. a szurkolás, a hangulat pedig párját ritkító, aki látta a genoa-samp meccset, az tudja miről beszélek.
ilyet máshol (európában) nem annyira látni.
Bár lehet hogy aki kimegy az végigtombolja a meccset, csak az a baj hogy alig járnak a meccsekre a szurkolók.
Valóban igaz hogy máshol nincs olyan hangulat mint az olasz meccseken ők a legnagyobb ultrák.De ne a milant vedd példának meg az intert.Ott van például a Napoli,Lazio,Sampdoria kevés országban találni olyan tábort amelyiket össze lehetne velük hasonlítani.
Nekem ők a kedvenceim(Bár csak ott lehetnék köztük

http://www.youtube.com/watch?v=flC4KkOJKQ8
Napoli:
http://www.youtube.com/watch?v=CqAsll1BFT4
Roma:
http://www.youtube.com/watch?v=XdGL3LchIKs
És még belinkelhetnék rengetek videót más csapatokról is de egy kicsit sok lenne.

Érdekes,hogy az Inter,akit otthon simán vertünk,milyen könnyen bajnok lesz Olaszo-ban.Tény,hogy övék a legjobb keret,de a többi csapat is elég gyengusz.A Genoa és a Samp viszont egész szép focit játszik.Ami viszont egyértelműnek tűnik:nem megy olaszo-ba a Bl-serleg!Persze,mert marad a Barcánál!
Ismét a Chelsea lesz az ellenfél!

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/in ... at-2008632
ha van edző, aki tökéletesen illik a Pérez-féle Real padjára, akkor az nem lehet más...
és az a legszomorúbb, h sokaknak ez tetszik, paradox módon még olyanoknak is, akik elítélik cr-t...
ha van edző, aki tökéletesen illik a Pérez-féle Real padjára, akkor az nem lehet más...
és az a legszomorúbb, h sokaknak ez tetszik, paradox módon még olyanoknak is, akik elítélik cr-t...
-
- Director del Fútbol
Hát nem tudom én csak néha nézek olasz bajnokit de pl az Inter és a Milan hazai meccsein csak az üres kongó lelátók maradtak meg nekem.Boixos írta:az olasz bajnoksággal semmi probléma sztem, alárkikkel hasonlítom össze őket. a szurkolás, a hangulat pedig párját ritkító, aki látta a genoa-samp meccset, az tudja miről beszélek.
Bár lehet hogy aki kimegy az végigtombolja a meccset, csak az a baj hogy alig járnak a meccsekre a szurkolók.
-
- Llegenda del Barça
az olasz bajnoksággal semmi probléma sztem, alárkikkel hasonlítom össze őket. a szurkolás, a hangulat pedig párját ritkító, aki látta a genoa-samp meccset, az tudja miről beszélek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Az olasz bajnokság megint a gyerekkorát éli, kb ott tartanak, ahol a Premier League tartott az első pár évében. Sok átalakulás, új szabályok, bundabotrány, eltűnő nagyok, hatalmas játékosvándorlások. Biztos vagyok benne, hogy helyre fog jönni ez a dolog és kiegyenlítődik a most elég hullámzó folyamat. Jó kis bajnokság még most is, simán a világ top3 ligájának egyike, de a kiegyensúlyozottságot még nagyon keresik. Pár év és ez is meglesz.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!