Tim írta:Nem is tudom mi lesz velünk ha nem sikerül leigazolni ezt a brazil zsenit a télen..nyáron már egyértelműen késő lesz.
Arra viszont kíváncsi lennék ha Robinho nem eladó státuszban lenne,kiben látnátok a megmentőt?
A magam részéről egyáltalán nem tartom/tartanám olyan hatalmas igazolásnak a brazilt, sőt...A mai Titinél bizonyára többet adna a balon, de szerintem 25 évesen már előrébb kellene tartania-ha valóban akkora spíler. Eddig egyetlen igazán jó szezont tudott produkálni, ezt kevésnek érzem ahhoz, hogy mindenki ennyire ácsingózzon utána. Azonban ha sorra vesszük azon játékosokat, akik szóba jöhetnének, oda jutunk, hogy Robinho az, aki még úgy-ahogy elérhető. Mert hiába látnák itt sokan Silvát, Riberyt, Patot (én pl. nagyon favorizálnám, de szóba sem került), esetleg Agüerot ( Ő sem...) ezek a játékosok minden bizonnyal jelenleg nem elérhetőek. Marad tehát Robinho.
Ami a nyári erősítéseket illeti, Fabregasnak itt a helye, rajta kívül más nem is kell-persze csak ha addigra a balszélső kérdés megoldódik.
Rivaldo-A Legnagyobb.