Szerintem Pep alapvetően egy hibát követett el: nem cserélte le Keitát a félidőben Ibrára. Szerintem, ha most Keita nem lett volna a pályán, akkor nem 1-0-ra nyer a Barca, valszeg gólt is kapott volna, mert 3-0-nál már hátul is csökken a figyelem.
A lényeg, hogy nem a legerősebb felállásban játszott a Barca, egy rossz napot kifogó Keitával, egy sérülésből felépült Messivel és Ibrával, egy még ritmust fel nem vevő Henryval és mégse tudtak nyerni, vagy legalább egy X-t kihozni, holott fél órát emberelőnyben játszottak.
A Madridistán levő kollégák megnyilvánulásához csak annyit, hogy a bíró nem volt velünk, a csapatunknak jobb passzjátéka volt, az alapfelfogásból következően volt több teretek passzolni a kapu előtt, akkor alakultak ki szép támadások, de amúgy semmi, sok pontatlan labda, a befejezések meg nem függnek a csapatösszhangtól... Sőt, el kell szomorítsalak titeket, mert sok Henry kiugratást lesnek fújt a bíró, amikor egyvonal volt. Erről ennyit...
"A remek produkció ellenére még mindig nem úgy tűnik, hogy ez a Madrid jól össze lenne rakva. A tény, hogy a Barcelona most nem lőtt hat gólt, mint tavasszal, nem jelenti azt, hogy a Real problémái megoldódtak volna." Írja a Marca.
Szerintem is inkább a Barca volt ma gyengébb, mint a Real jobb...