Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig a "lelkén" is sokat dobott volna, ha sikerül belőnie, meg a miénken is!Joee777 írta:Nagyon hasznos volt megint 2009 aranylabdása. A kiállítás után nagyon jó teljesítményt nyújtott. A labdákat úgy tartotta meg ahogy nem is lehet, sokszor 5-6 ember között. Szabályosan nem nagyon tudták megállítani, kierőszakolt 3-4 sárga lapot is. A helyzetét sajnos nem tudta belőni, pedig az tette volna fel igazán a koronát a teljesítményére. Szerintem javulni fog még, és ha tud olyan gólerős lenni mint tavaly, akkor meglehet a bajnoki cím. Én annak örülnék, ha a legjobb formáját tavaszra tartogatná. Gratulálok Leo!!!
Elképsztő, h milyen gyorsan telik az idő. Már 6 éve, h bemutatkozott, s még mindig csak 22 éves.Colos írta:Fain kis dokumentumfilm Messiről:
http://www.youtube.com/watch?v=yvzKByLq ... r_embedded
(Bocs, ha volt már!)
En Cak Messiert raktam ide !herlius írta:Azért 3 Real gólnak nem nagyon örülnék. Az a 3-3 összességében csalódás volt és el is ment rajta a bajnoki címünk:(
Azért 3 Real gólnak nem nagyon örülnék. Az a 3-3 összességében csalódás volt és el is ment rajta a bajnoki címünk:(
Nem gondoltam, hogy fogok ilyet mondani de nem szeretném ha ma Messi pályára lépne. Nagyon jól tudják az "olaszok" hogy Messit egy-két kemény belépővel tudják megállítani legkönyebben és nem hiszem hogy finomkodnának az ilyen Materazzi-félék. (bár a többi sem) Félig sérülten még nem érdemes kockáztatni. Ha a Xerez-zel játszanánk hétvégén nem izgulnék annyira a játéka miatt, de a Clasícón nagy szükség lesz rá.Rewolution5 írta:pep mester csak a veszhelyzet eseten kuldi be messit.....kulonben nem hiszem 25 perctol tobb jatekidot fog kapni ........ ezt most meg kell nyerni , mintahogy a jovo heti el classicot!!! visca el barca
eheti az már, csak szólok le ne késdRewolution5 írta:pep mester csak a veszhelyzet eseten kuldi be messit.....kulonben nem hiszem 25 perctol tobb jatekidot fog kapni ........ ezt most meg kell nyerni , mintahogy a jovo heti el classicot!!! visca el barca