Na,megkésve,de azért van energiám végre írni is vmit a meccs óta.Első körben Zlatan"nak" írok
Hatalmas tenksz a góljáért,remek befejezés volt.Tökéletes ütemben lépett ki és higgadtan ütötte be.Sérülés után és épp a pályára "beesve" ez nagyon nagy volt tőle.Pedig tulajdonképpen ujjgyakorlat ez ekkora zsugásoknál,de láthattuk,h Leo és CR is ilyet rontott el,uh ez azért korántsem piti dolog volt.
Ha ilyen ütemben nyomatja tovább a műsort a bosnyák,a végén egészen belelkesedek tőle

Két dologtól tartottam vele kapcsolatban:a viselkedésétől és attól,h együtt tud e működni ezzel a BARCA gépezettel.Utóbbiban nem is a képességei aggasztottak,hanem,h ebben a különleges stílusban,amit nyomatunk,abban meghatározóan részt tud e venni igazi csapatemberként.
Viselkedés alatt meg azt értem,h ne arcoljon.
Eddig mindkét aggodalmamat szertefoszlatja lassan.Egyre jobban illeszkedik a láncba,persze még rengeteget kell fejlődnie.De kinek nincs!?

Pep is mondja,h az egész csapatnak mindig van mit tökéletesítenie.És ez igaz is.
Lényeg,ami lényeg,eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve,és ez nagy szó,mert igencsak ellenérzéseim voltak vele kapcsolatban

Azt nem mondom,h megszerettem,mert attól még igen messze van,de ez a Klasszi(ku)s gól igen sok pirospontot jelentett neki nálam

És egyáltalán,amit csinál messze felülszárnyalja,amire számítottam.
Respekt,Zlatan!
Csak ebben az ütemben tovább!