Még "csak" Messi villanásai vannak meg.(Lásd.Leo Messi topic)Barcelonafan írta:Még nincs meg a tegnapi meccs videoja?

Még "csak" Messi villanásai vannak meg.(Lásd.Leo Messi topic)Barcelonafan írta:Még nincs meg a tegnapi meccs videoja?
Azért leszünk mi Bajnokcsapat!HAnonymus írta:De az a legjobb az egészben hogy nem egy emberünk lő annyit mint az összes többi együttvéve, hanem mindenki megszórja magátMint egy igazi CSAPATBAN
![]()
Szívesen végig nézem nem az, csak kíváncsi vagyok rohadtul nem minden nap játszik 9-0-t a csapatKitfisto írta:Remélem a bajnokságban is leszünk ilyen jók.![]()
Jó sokáig fog tartani az összefoglaló ha olyan összefoglaló lesz amiben a helyzeteket is megmutatják.
Nem tom nekem mé volt [auto_cenzúra] ezer oka lehetEnrique írta:Nem volt [auto_cenzúra], nehogy aszidd... Nekem speciel jó volt, Ivánnak is, Vitonak is Bodinak is... Erről ennyit.Barcelonafan írta:De azért a video még mindig kéne mert [auto_cenzúra] volt ez a cucc
A vidi meg majd csak jön szokás szerint, amiatt ne aggódj.
Nem volt [auto_cenzúra], nehogy aszidd... Nekem speciel jó volt, Ivánnak is, Vitonak is Bodinak is... Erről ennyit.Barcelonafan írta:De azért a video még mindig kéne mert [auto_cenzúra] volt ez a cucc
De nekem egyáltalán nem volt jó ok abban igazad van hogy nem néztem a főoldara de hát eddig sem volt élő közvetítés akkor most sem gondoltam hogy lesz ezért nem néztem a főoldalt!Enrique írta:Tökéletes persze... Én csak kicsit utánajárok a dolgoknak, nem másoktól kérek állandóan szívességet. Ha nem m1, max akkor...Barcelonafan írta:Én nem láttam hogy ki volt írva egyből NYári túrák azt kész!
De azért nem mindenki lehet olyan tökéletes mint te!!!![]()
Ha a lustaság fájna... Tudod gondolom hogy van tovább..
ON
Pedig jó volt, legalábbis 10 percig, aztán kritikus hibával kilépett nálam... De aztán újraindít és jó volt megint 10 percig. Mind1, remélem lesz 1 jó kis összefoglaló!!
Tökéletes persze... Én csak kicsit utánajárok a dolgoknak, nem másoktól kérek állandóan szívességet. Ha nem m1, max akkor...Barcelonafan írta:Én nem láttam hogy ki volt írva egyből NYári túrák azt kész!
De azért nem mindenki lehet olyan tökéletes mint te!!!