Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semmi közöm hozzá,meg nem is beleszólni akarok,de én nem venném bele az összes papírba ugyanazt a meccset.senzu írta:...
Apukámsenzu írta:Twente 2,15
Genoa 2,00
Barcelona 1,30
Chelsea jut tovább 1,29
800057690
mellette még van 4 db 4/3s szelvény 4*2800 Fttal
Twente D
Barcelona
Chelsea jut tovább
PSV
280014790
Fenerbahce
Barcelona
Chelsea jut tovább
PSV
280014375
Genoa D
Barcelona
Chelsea jut tovább
PSV
280015170
Slavia Praha
Barcelona
Chelsea jut tovább
PSV
280015565
PSV-t kivettem külön D-be, és a Blackburnt is megtettem hazaiba (sima kombiba mindkettő)
Vasas
Caja Laboral
Real Madrid
Ciudad Real
Ademar Leon
Barcelona
Chelsea jut tovább
PSV D
60010770
Paris SG
Anderlecht
Genoa
Barcelona
Blackburn jut tovább
PSV
60019910
meg van még egy 200s szelvényem, de az lényegtelen
összesen 20600t tettem meg, aztán majd a sors eldönti, hogy mennyi fog visszajönni
Anderlechten fog menni..socio66 írta:Caja Laboral-Roma H 1,26
Anderlecht-Dinamo Zagreb H 1,50
Xerez-Barcelona V 1,30
Vasas-Honvéd H 1,38
PSV-Sparta Praha H 1,55
Werder Bremen-Madeira H 1,42
Danke schön ez jött.marci. írta:Ademar Leon Aragon 32-25 FT
Tessék,Sir!
bocs az előző hozzászólásért nem olvastam ezt addig el..socio66 írta:Így van,nem kell itt kéregetni mástól tippeket,aki akarja,úgyis beírja az övéit,aki meg nem,az nem. Az meg,hogy most összejött Enriquének,nem jelenti azt,hogy minden héten nyerni fog..marci. írta: Egy szó.,mint száz,jobb ha magadra hallgatsz.
Találd csak ki magadnak a nyerő tippjeid,szurkolunk neked.
Jó kis szelvény! Úgy tűnik hogy elég nagy az esélye hogy bejönsocio66 írta:Caja Laboral-Roma H 1,26
Anderlecht-Dinamo Zagreb H 1,50
Xerez-Barcelona V 1,30
Vasas-Honvéd H 1,38
PSV-Sparta Praha H 1,55
Werder Bremen-Madeira H 1,42
ennél a meccsnél biztosabb meccs szerintem nem létezik a Földön, Barca szurkolóként el sem tudom képzelni, hogy ne nyernénkLeomessi14 írta: Nem veszelyes mindegyikbe belerakni a Barcat?Ertem en hogy mi vagyunk eygertelmuen a favoritok de akkor is...
Nem veszelyes mindegyikbe belerakni a Barcat?Ertem en hogy mi vagyunk eygertelmuen a favoritok de akkor is...senzu írta:Twente 2,15
Genoa 2,00
Barcelona 1,30
Chelsea jut tovább 1,29
800057690
mellette még van 4 db 4/3s szelvény 4*2800 Fttal
Twente D
Barcelona
Chelsea jut tovább
PSV
280014790
Fenerbahce
Barcelona
Chelsea jut tovább
PSV
280014375
Genoa D
Barcelona
Chelsea jut tovább
PSV
280015170
Slavia Praha
Barcelona
Chelsea jut tovább
PSV
280015565
PSV-t kivettem külön D-be, és a Blackburnt is megtettem hazaiba (sima kombiba mindkettő)
Vasas
Caja Laboral
Real Madrid
Ciudad Real
Ademar Leon
Barcelona
Chelsea jut tovább
PSV D
60010770
Paris SG
Anderlecht
Genoa
Barcelona
Blackburn jut tovább
PSV
60019910
meg van még egy 200s szelvényem, de az lényegtelen
összesen 20600t tettem meg, aztán majd a sors eldönti, hogy mennyi fog visszajönni
Fernando írta:Lehet már elcsépelt, unalmas, fárasztó a téma, de szeretném, ha valaki ténylegesen felvilágosítana az internetes sportfogadásról. Ezen belül is főképp az Expekt érdekel.
1. Regisztrálok, név, lakcím, e-mail cím stb stb... gondolom itt meg is kell adni a bankszámlaszámot. Megadom.
2. Innentől? Személyi beszkennelés aztán elküldés nekik?
Igazából a lényeg amit tudni szeretnék az az, hogy hogyan megy a kifizetés és, hogy kezdésénél van-e valami kritérium, szóval gondolok ilyenre, hogy egy bizonyos összeg bizonyos összegben való megforgatása vagy hasonló. Nagyrészt ezért tippmixelek. Egyszerű paraszti ész kell csak hozzá, semmi netes fogadóirodás ismeret. De az biztos, hogy ha betöltöm ráfekszek.
Amúgy holnapra:
1.
Ergotelisz vs. Larissza H 2.03
Boulogne vs. PSG V 1.83
Twente vs. Fenerbahce H 2.15
Slavia Praha vs. Genoa V 2.00
2.
Levszki Szófia vs. Villarreal V 1.47
Valencia vs. Lille H 1.60
Xerez vs. Barcelona V 1.30
Hamburg vs. Rapid Bécs H 1.44
Dehogynem, én legalábbis azt tervezem...socio66 írta:Az meg,hogy most összejött Enriquének,nem jelenti azt,hogy minden héten nyerni fog..
A rituálé, az a lényeg. Böngész, elemez, kiválaszt, elmegy, beikszel, hazavisz, elemez, izgul, örül/sír. Én ezt szeretem benne. Regisztrálva vagyok bwinen, bet-at-homon, expekten, betclicen, játszottam is mindegyiken kicsit-többet, de a hagyományosat valamiért mégis jobban szeretem - persze, idővel ez változhat.gekkodan írta:Hallod-e?
Sokkal jobbak az oddsok, online lehetsz 24 órán át, bármire fogadhatsz, egy meccsen 80 lehetőség. A tippmixet felejtsétek el srácok, rendszert ott nem is lehet játszani. Ahogy betöltöd, irány az expekt, a bet365 vagy a betfair![]()
Ez engem is érdekelne ezért jó lenne ha nem privátba csak neki küldené el az a valaki.Fernando írta:Lehet már elcsépelt, unalmas, fárasztó a téma, de szeretném, ha valaki ténylegesen felvilágosítana az internetes sportfogadásról. Ezen belül is főképp az Expekt érdekel.
1. Regisztrálok, név, lakcím, e-mail cím stb stb... gondolom itt meg is kell adni a bankszámlaszámot. Megadom.
2. Innentől? Személyi beszkennelés aztán elküldés nekik?
Igazából a lényeg amit tudni szeretnék az az, hogy hogyan megy a kifizetés és, hogy kezdésénél van-e valami kritérium, szóval gondolok ilyenre, hogy egy bizonyos összeg bizonyos összegben való megforgatása vagy hasonló. Nagyrészt ezért tippmixelek. Egyszerű paraszti ész kell csak hozzá, semmi netes fogadóirodás ismeret. De az biztos, hogy ha betöltöm ráfekszek.
Amúgy holnapra:
1.
Ergotelisz vs. Larissza H 2.03
Boulogne vs. PSG V 1.83
Twente vs. Fenerbahce H 2.15
Slavia Praha vs. Genoa V 2.00
2.
Levszki Szófia vs. Villarreal V 1.47
Valencia vs. Lille H 1.60
Xerez vs. Barcelona V 1.30
Hamburg vs. Rapid Bécs H 1.44
Az érveim :marci. írta:AEK Athén - Everton V 2.54
Manchester City - Arsenal H 1.95
Blackburn - Chelsea Blackburn (H) vagy Chelsea (V) jut tovább V 1.29
Valencia - Lille H 1.60quote]
Azt kell mondanom,mind a 4 húzós..![]()
AEK nálam kiszámithatatlan
City meg..![]()
Chelsea jó,ha nem az ilyen tartlékokkal állnak ki
Valencia meg sokszor sz.tott meg,Silva is kiesett..
Rakjtáok meg egy 10ssel a Barcát ..![]()