Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre azért nem venném be a ciánt, főleg Cacares esete...istyke6 írta:
Szerintem nem fogjak sem kolcsonbe, sem eladni Csigat, nem azert adtak ki a sok penzt ra, hogy egy ev utan, megvaljanak tole, sokkal kevesebb penzert....
Szerintem nem fogjak sem kolcsonbe, sem eladni Csigat, nem azert adtak ki a sok penzt ra, hogy egy ev utan, megvaljanak tole, sokkal kevesebb penzert....gergo9 írta:Igazából nem kell túl erős védelem ez ellen a Xerez ellen, 4gólt szereztek eddig ez pöppet kevés.
Nem a Barca ellen fog beindulni a gépezet. Bevállalnám a Márquez-Csiga duót hagy vegyék fel a bajnokság ritmusát, főleg Csiga aki harmatgyenge eddig, bár az előre játékban voltak jó meglátásai az uccsó meccsén. Ki kell róla deríteni , hogy képes e ezen a szinten játszani , ha nem akkor búcsút kell tőle venni a nyáron.
Xavi-ra is ráfér a pihenő és Pedro-t is szívesen látnám a kezdőbe főleg azután milyen teljesítményt nyújtott az Inter ellen.
Én se parázok most. Akármilyen kezdővel állunk fel tuti a győzelem. Ahova befér V. Sánchez az nem valami túl jó csapat. Pláne, hogy csak 4 gólt lőttek 12 meccs alatt.ozsimiki írta:nem szoktam lenézni egy ellenfelet sem,és nem szoktam előre elkönyvelni a sikert,de most valamiért (passz,h miért) teljesen nyugodt vagyok,és biztos a győzelemben. fogalmam sincs mikor szerzünk vezetést,de ma nem tudom elképzelni,h végül ne nyerjük meg a meccset.
u.i.: viszont ha pont most nem sikerül,akkor sose bízok ezentúl a megérzéseimbenazokat meghagyom a csajoknak.
FORCA BARCAAA!!!
Sport 2-ön 22:00tólCsacsMate írta:Tv adja a meccset? Ha igen mi ?:)
Vagy marad a net?
Ibra ma meglövi a 11dik gólját is a bajnokságban
sport tv közvetíti, mint minden Barca meccset. 22től, ha jól tudom rögtön élőképpel, semmi beharangozóCsacsMate írta:Tv adja a meccset? Ha igen mi ?:)
Vagy marad a net?
Ibra ma meglövi a 11dik gólját is a bajnokságban
Fél órával a meccs kezdete előtt. Mint mindig!barca28 írta:Mikor lesznek hivatalos kezdőcsapatok?Remélem Zlatan kezdeni fog.
9 körül.barca28 írta:Mikor lesznek hivatalos kezdőcsapatok?Remélem Zlatan kezdeni fog.
Én is ezt az eredményt tippeltem meg,de a lényeg a 3 pont és a sérülések elkerülése.Capon írta:0-4-et tippelek a mai meccsre. Bízom Ibrában, Pedroban és Bojanban sztem mind a hárman pályára lépnek és gólt is rúgnak.
...akkor az sem baj, ha 30-at rúg vagy annál többet!barca28 írta:Hát eljött ez a nap is.Kiváncsian várom ,hogy a játékosok mennyire fognak 'nagyképüen' nekivágni ennek a meccsnek.Bízom benne ,hogy hosszú idő után újra létrejön a számomra legkedvesebb középpályássor,YayaXaviIni.
Ibrától várom elsősorban megint a gólt gólokat ha idén meglenne neki a 25gól az hatalmas lenne.De ha nem....
Forca Barca
A Klub VB miatt előre kellet hozni ezt a meccset.Ronal.10 írta:Ma a real is játsziik?? Vagy csak nekünk van most foruló(miért)
Piqué el se utazott...Sanama írta:Az én kezdőm:
VV-Alves-Marquez-Pique-Maxwell-Yaya-Ini-Keita-Bojan-Zlatan-Messi