népművészeti cserépedény Chelsea!
teljesen jó lett volna amit raktam, mert a Fener nyert, a Genoa meg Xelt, és mivel voltak arra is szelvények, 33 ezer jött volna vissza 20ból, ha nyer a Chelsea
ma ezzel próbálom visszaszerezni a tegnapi elvesztegetett pénzt:
HIFK - Jokerit H
HV 71 - Södertälje H
PSV - Sparta Praha H
Bremen - Nacional Madeira H
4/3*2000 (össz. 8000)

28510
Ilves - Saipa H
Djurgarden - MODO H
Efes Pilsen - Lietuvos Rytas H
PSV - Sparta Praha H
Roma - Basel H
500

4780
HIFK - Jokerit D
PSV - Sparta Praha H
500

4735
HIFK - Jokerit V
PSV - Sparta Praha H
500

3470
HV 71 - Södertälje D
PSV - Sparta Praha H
500

5560
PSV - Sparta Praha H
Bremen - Nacional Madeira D
500

3600
összesen 10500 ment be, egyedül a PSVnek kell mindenképp meglennie, ha összes jön +18000rel zárnék, ha 1 bukik (ami persze nem a PSV!), akkor meg a 3/4s szelvényből visszajönne egy 6000-8000 közötti összeg, attól függően, h melyik bukik + a külön megtett szelvényeken ha pont megvan a rossz eredmény, akkor jön még 3000-5000, tehát nagyjából egálban lennék
ha 2 bukik, akkor remélem, hogy azok a HIFK és HV71 lesznek, akkor se buknék sokat, max 2000t
a legnagyobbat akkor bukhatok, ha a PSV és a Werder is döntetlenezik, akkor elmegy az egész.
bízzunk benne, hogy nem a PSV meg a Werder lesz a mai Chelsea
szerk.: ja igen, és tettem egy szelvényt a Blackburn továbbjutásra, sima kombiba egy ezressel, mellette volt talán PSG, Barca, Ademar Leon, 2 kosármeccs, meg az Anderlecht

csak az Anderlecht ment el
1000ből 19000 jött volna...
szerk. 2: most, hogy elolvastam amit írtam, rádöbbentem, hogy még meg kell tennem 2 szelvényt
PSV - Sparta Praha D
500

2990
PSV - Sparta Praha D
Bremen - Nacional Madeira D
500

7945
így egy ezressel csökkentem a várható hasznot, ellenben csökkentem annak az esélyét, hogy mindent elbukok!