Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezekre én is ráakadtam, de végül nem töltöttem le őket. A YouTube-os mixekbe gyakran látom, hogy valamilyen orosz adásból ollózzák ki a jeleneteket, meg úgy rémlik, mintha régebben egy Barca-Lyon meccset ebben az orosz verzióban töltöttem volna le. Mindenesetre köszönöm a segítő szándékodat!sjd írta:Itt van egy pár: http://btjunkie.org/search?q=real+madrid+barcelona
Itt van egy pár: http://btjunkie.org/search?q=real+madrid+barcelonaziipp írta:Le szeretném tölteni a tavalyi és az idei El Classicókat, lehetőleg minél jobb minőségben. Tudtok segíteni?
symbian vagy java?kanty írta:Valaki nem tud angol-magyar forditóprogramot Nokiára![]()
Fontos lenne!!! Előre is köszi.
Michael Buffer az aranytorkú becses neveFecooo írta: mióta tudom, mi a box, azóta ezt hallom attól az őszhajú komától (nem szoktam boxot nézni, ezért nem tudom a csávó nevét)
Erről beszélsz? http://www.lionsport.hu/catalog/product ... s_id=16570van Bommel írta:Az a helyzet, higy tavaly télen én is Barca mezt rendeltem a Lion sporttól, csütörtökön rendeltem, szombaton(!) nálam volt. 7500+postaköltségbe fájt, szóval teljesen simán megérte, és 10 000 alatt maradtam!vargaakos írta:Szeretnék Barcás mezt rendelni karácsonyra. Régebben olvastam a mezbirodalomról hogy megbízható és jó. (talán Drigo nevű fórumozónak van köze hozzá ha jól emlékszek) Azt szeretném kérdezni hogy él-e még ez az oldal? Vagy tud valaki esetleg más lehetőséget? (10000 Ft-nál nem drágább kellene)
Köszönöm a remélhetőleg gyors segítséget előre is! (mindjárt karácsony és rendelni kéne)
Az a helyzet, higy tavaly télen én is Barca mezt rendeltem a Lion sporttól, csütörtökön rendeltem, szombaton(!) nálam volt. 7500+postaköltségbe fájt, szóval teljesen simán megérte, és 10 000 alatt maradtam!vargaakos írta:Szeretnék Barcás mezt rendelni karácsonyra. Régebben olvastam a mezbirodalomról hogy megbízható és jó. (talán Drigo nevű fórumozónak van köze hozzá ha jól emlékszek) Azt szeretném kérdezni hogy él-e még ez az oldal? Vagy tud valaki esetleg más lehetőséget? (10000 Ft-nál nem drágább kellene)
Köszönöm a remélhetőleg gyors segítséget előre is! (mindjárt karácsony és rendelni kéne)
köbö: "készüljetek a bunyóra" vagy "legyetek készen a bunyóra", vagy (szabad fordításban) vigyázz, kész, bunyó!albicelesteX írta:"let's get ready to rumble"
Ez pontosan mit jelent?Nem vagyok nagy angolos, a fordító programok a neten meg kukák!
Dícséretes dolog ha valaki érdeklődik a történelem iránt,pláne a mai világbanbarca28 írta: Rózsafüzér...nemrég jött + édesanyám a kórházból és most eléggé Istenhívő lettem.Imádkoztam,imádkozok minden este.
Hitler pedig,sztem nem szorul magyarázatra.Kedvenc történelmi alakom,kár hogy nem harcolhattam az oldalán
hülye dolog ez valóban, de ha megnézed, a nagy vallások egyike se bírálta őket vagy állt ki hangoztatva, hogy embert ölni nem túl szép dolog... inkább csendbe maradtak és élték életüket... most meg persze szánakoznak stb. kicsit elkéstek vele, mint általában mindig...Dani Alves_20 írta:Az Istenben hívés és egy tömeggyilkos kedvelése, hogy fér meg egymás mellett?barca28 írta: Rózsafüzér...nemrég jött + édesanyám a kórházból és most eléggé Istenhívő lettem.Imádkoztam,imádkozok minden este.
Hitler pedig,sztem nem szorul magyarázatra.Kedvenc történelmi alakom,kár hogy nem harcolhattam az oldalán![]()
Egy tömeggyilkosról, hogy lehet valakinek pozitív világképe? Bizarr egy picit. Olyan, mintha Sztálinról, Pol Potról, Rákosiról, Pinochetről vagy Francóról szeretnél történelmi relikviát, vagy festményt. Szerintem, mindegyik vállalhatatlan.
Szedhez kapcsolódva: Franco - Hitler - Kondor légió - spanyol polgárháború, diktatúra, katalán elnyomatás stb. Minden mindennel összefügg.
Az Istenben hívés és egy tömeggyilkos kedvelése, hogy fér meg egymás mellett?barca28 írta: Rózsafüzér...nemrég jött + édesanyám a kórházból és most eléggé Istenhívő lettem.Imádkoztam,imádkozok minden este.
Hitler pedig,sztem nem szorul magyarázatra.Kedvenc történelmi alakom,kár hogy nem harcolhattam az oldalán
Végre vki akit érdekel Hitler.barca28 írta: Hitler pedig,sztem nem szorul magyarázatra.Kedvenc történelmi alakom,kár hogy nem harcolhattam az oldalán
Jah, legalább nagymuter is mehetett volna a halálba (szláv származású volt), csodálatos. Egyszer utazzál el Barcelonába, és az imént mondottakat hitlerrel kapcsolatban ismételgesd csak, nagyon fognak szeretni érte.kár hogy nem minden jött neki össze..
Hitler nem harcolt,bújkált a bunkerében,miközben népét gyilkolták...ha szépen kapitulál időben,akkor őt kivégzik,de megannyi ember életben maradhatott volnabarca28 írta:
Nem szorul magyarázatra?barca28 írta:Hitler pedig,sztem nem szorul magyarázatra.Kedvenc történelmi alakom,kár hogy nem harcolhattam az oldalán
Öhömm..Taibi írta:Hopp, ez burkolt zsidózás...barca28 írta: Hitler pedig,sztem nem szorul magyarázatra.Kedvenc történelmi alakom,kár hogy nem harcolhattam az oldalán
Hopp, ez burkolt zsidózás...barca28 írta: Hitler pedig,sztem nem szorul magyarázatra.Kedvenc történelmi alakom,kár hogy nem harcolhattam az oldalán