Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Párszáz forintot simán megér.MésQueUnClubBarca írta:De amúgy ezeket néztem.
Hannover-Leverkusen V
Blackburn-Liverpool V
City-Chelsea V
Juventus-Inter V
Xerez-Atletico Madrid V
Deportivo-Barca V
Nice-Marseille V
Lehet kicsit sok a vendég siker!
Mucsi Zoltán szavaival élve :" ÓÓ a ..szomat azt "bouba írta:ma:
Balzsay - Gutknecht H 1,41
Bayern - M'gladbach H 1,33
Besiktas - Diyarbakirspor H 1,24
Fc Eidhoven - AGOVV V 1,95
Metz - Ajaccio H 1,70
Istres - Caen V 2,10
700 ->11.330
szerintetek ?
azt,h az első 15percben nem lesz gól, élőfogadásnál ajánlanámMésQueUnClubBarca írta:Mit gondoltok a Manchester City-Chelsea meccsről?
Tippmixgyilkos..én nem merném megtenni egyiket se..MésQueUnClubBarca írta:Mit gondoltok a Manchester City-Chelsea meccsről?
Rizikós!? Mivel szerencsejáték, annak kell lennie. Múlt héten volt egy klassz szelvényem sajnos elment az itt kapott tutitippnek köszönhetően valami vizilabda meccs volt, de nem panaszkodom.kanty írta:Eléggé rizikós. Sok vendég győzelemre tettél, s mint tudjuk ezek eléggé bizonytalanok. A Roma-Lazio meccs sztem egy szelvénygyilkos meccs. Városi rangadó, tényleg bármi megtörténhet, nem számit, h állnak a csapatok a tabellán. A másik a Juve-Inter, igaz, h a Juve pocsék formába van, de szerintem minimum egy x-re jók lesznek az Internazionale ellen.Brian 20 írta:Hannover - Leverkursen V
Juventus - Inter V
Depor - Barca V
Leixoes - Braga V
Roma - Lazio H
Espanyol - Racing H
Bilbao - Valencia V
200=> 26600
![]()
Azért remélem szerencséd lesz.
Eléggé rizikós. Sok vendég győzelemre tettél, s mint tudjuk ezek eléggé bizonytalanok. A Roma-Lazio meccs sztem egy szelvénygyilkos meccs. Városi rangadó, tényleg bármi megtörténhet, nem számit, h állnak a csapatok a tabellán. A másik a Juve-Inter, igaz, h a Juve pocsék formába van, de szerintem minimum egy x-re jók lesznek az Internazionale ellen.Brian 20 írta:Hannover - Leverkursen V
Juventus - Inter V
Depor - Barca V
Leixoes - Braga V
Roma - Lazio H
Espanyol - Racing H
Bilbao - Valencia V
200=> 26600
Ennyi necces meccsből egy biztos el fog menniBrian 20 írta:Hannover - Leverkursen V
Juventus - Inter V
Depor - Barca V
Leixoes - Braga V
Roma - Lazio H
Espanyol - Racing H
Bilbao - Valencia V
200=> 26600
Caen-nak belefér ,de nem a 19. ellen...senzu írta:Balzsayt, Besiktast, AGOVVot, Caent én is húztam, azoknak jönniük kéne, a Bayernt nem mertem betenni ennyi oddsértbouba írta:ma:
Metz - Ajaccio H 1,70
Istres - Caen V 2,10
700 ->11.330
szerintetek ?
amin elmehet egyébként az a Caen, toronymagasan vezetik a bajnokságot, egy X simán belefér nekik, esetleg még az AGOVVon is elmehet...
de hajrá! nyerni fogunk
Balzsayt, Besiktast, AGOVVot, Caent én is húztam, azoknak jönniük kéne, a Bayernt nem mertem betenni ennyi oddsértbouba írta:ma:
Metz - Ajaccio H 1,70
Istres - Caen V 2,10
700 ->11.330
szerintetek ?
Hát jó kis szelvény lett szép lesz ha megnyered nekem a mu és a leverkusen neccesbarca28 írta:Itt az én szelvényem.
Hannover-Leverkusen V
Wolfsburg-Freiburg H
Arsenal-Stoke H
A.Villa-Hull H
West Ham-MU V
Celtic-Aberdeen H
Real-Almería H
Waalwijk-PSV V
Krivbász-Sahtar V
Schalke-Herta H
Basel-Bellinzona H
2007235
(Barcát nem mertem megrakni)![]()
Na okkosságokat kérek melyiken fogom elbukni
csak meglett.senzu írta:na, a HIFK sikeresen döntetlenezett...
viszont HV 71 megy 3-0ra, Werder is 2-0ra, még kellene a PSV, és akkor visszajönne 11500ból 10800...