Én sem vagyok annyira törzsnézője a K1-nek,de amikor tehetem nézem.Méghozzá pont Remy miatt,ő a favoritom.kanty írta:Igaz, h akkor hibázott Hari. DE Remyt sem kell félteni, nagyon rájátszott legalábbis szerintem. Elhiszem, h nagyon fájt neki és azt is elismerem, h amit a marokkói tett az is felelőtlen, buta dolog volt de a lelke legmélyén Remy is tudja, h a tavalyi bajnok nem ő, hanem Badr Hari.Boixos írta: azt nehezen felejti el az ember, amit ez a gyökér még anno bonjanskival művelt.
(nem rúgjuk fejbe a földön fekvő embert a ringben - sem)
Itt a teljes meccs
Az első menetben Hari padlón,majd gong után még ütött.A másodikban támadott,majd a padlón fekvő playára még rámászott/rúgott.
Nem volt olyan egyértelmű meccs,h tönkreverte volna Remit és emiatt maradt volna az lent,h az egyetlen apró szalmaszálba kapaszkodjon.Nem vitatom,h rájátszott a holland,mert ha akar,akkor feláll.De amíg badr ilyen sportszerűtlen csíra,addig ne a fekában keressük a hibát

LEHET,h hari lett volna a végső győztes,de saját magától vette el az esélyt ennek bizonyítására.Egy cserépedény,aki főjön csak a saját levében.

Mindamellett nem vitatom,h naon jó bunyós.
De én nem bánom,ha bárki más nyer,csak ne ő.