Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
miihii
KHAL

2009.12.05. 18:21:15

kanty írta:
Boixos írta: azt nehezen felejti el az ember, amit ez a gyökér még anno bonjanskival művelt.
(nem rúgjuk fejbe a földön fekvő embert a ringben - sem)
Igaz, h akkor hibázott Hari. DE Remyt sem kell félteni, nagyon rájátszott legalábbis szerintem. Elhiszem, h nagyon fájt neki és azt is elismerem, h amit a marokkói tett az is felelőtlen, buta dolog volt de a lelke legmélyén Remy is tudja, h a tavalyi bajnok nem ő, hanem Badr Hari.
Én sem vagyok annyira törzsnézője a K1-nek,de amikor tehetem nézem.Méghozzá pont Remy miatt,ő a favoritom.

Itt a teljes meccs
Az első menetben Hari padlón,majd gong után még ütött.A másodikban támadott,majd a padlón fekvő playára még rámászott/rúgott.
Nem volt olyan egyértelmű meccs,h tönkreverte volna Remit és emiatt maradt volna az lent,h az egyetlen apró szalmaszálba kapaszkodjon.Nem vitatom,h rájátszott a holland,mert ha akar,akkor feláll.De amíg badr ilyen sportszerűtlen csíra,addig ne a fekában keressük a hibát :wink:
LEHET,h hari lett volna a végső győztes,de saját magától vette el az esélyt ennek bizonyítására.Egy cserépedény,aki főjön csak a saját levében. :twisted:
Mindamellett nem vitatom,h naon jó bunyós.
De én nem bánom,ha bárki más nyer,csak ne ő. :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
albicelesteX
A Vadász

2009.12.05. 16:27:18

Miki vágom!és bocsánat! :) :wink: Köszi a figyelmeztetést!Csak kicsit elragadtattam magam, mert szerintem kicsit túl van ő sztárolva!Egy világbajnokot meg tudjuk, hogy nagyon meg kell verni!Én azt gondolom nem volt jobb a Kazak-Németnél!Bár az Rtl-Klub szakkomentátorai nagyon szerették volna elhitetni ezt!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.05. 15:14:46

Boixos írta: azt nehezen felejti el az ember, amit ez a gyökér még anno bonjanskival művelt.
Igaz, h akkor hibázott Hari. DE Remyt sem kell félteni, nagyon rájátszott legalábbis szerintem. Elhiszem, h nagyon fájt neki és azt is elismerem, h amit a marokkói tett az is felelőtlen, buta dolog volt de a lelke legmélyén Remy is tudja, h a tavalyi bajnok nem ő, hanem Badr Hari.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.05. 15:10:18

Boixos írta: de az igazi k1 király ernesto hoost! 8)
na ő is ismerős,bár nem a jelenkor hőse,de nagy legenda a sportágban, de úgy tudom az utóbbi időben már kora miatt (na meg többek közt Shilt miatt is) nem tudott nyerni.

kicsit javítom magam: Shilt győzelmének Hari ellen (nem ugrott be,h ő volt aki megrugdosta a kedvencem :S, ugye a nevek...) örülök, annak nem,h nem más futott be végül az első helyen,de ha már a döntőbe választani kell,akkor ő.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.12.05. 14:23:40

az nekem mindig az igazság pillanatának számít, ha a marokkói spermiumot leverik. ez a legszebb: http://www.indavideo.hu/video/Overeem_l ... olta_Harit nem viccből ez az első ko már egy éve a fight club 10es listáján.
azt nehezen felejti el az ember, amit ez a gyökér még anno bonjanskival művelt.

sammy shilt meg jó gyerek, igaz akkora mint a liftajtó, de nagyon kedves fazon. legalábbis a legutóbbi kyo vb-n itt bpen ilyen volt. a tudása pedig nagyon ott van, nem véletlenül vannak kiváló eredményei több szakágban is.
Gratulálok a győzelméhez!

de az igazi k1 király ernesto hoost! 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.05. 14:00:08

beszerzem,és meg is lesem vmikor, érdekelni érdekelnek, csupán most lemaradtam róla.

bár Shilt győzelmének nem örülök,de ennek ellenére ezek szerint érdemes meglesni.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.05. 13:34:43

ozsimiki írta: előbbi a fekete playa igaz? őt bírom pedig, utóbbi pedig az óriás nemde?

ebben a sportágban kevésbé vagyok képben,de azért láttam pár döntőt már,csak még a nevek :lol:

ha Shilt az akire gondolok,akkor tudásban sokan megelőzik,csak a fizikai adottságai elképesztőek, de van egy még nagyobb ferde szemű (azért írom így,mert nemtom melyik országbéli) csak ő még "bénább".
Jóra gondoltál. :wink: Bonjasky ő a szinesbőrű.
Shilt meg a''óriás''. Igy igaz, Shilt félelmetes adottságokkal rendelkezik, nagyon nehéz ellene harcolni, de ő sem legyőzhetetlen Hari idén már ütőtte ki, ezért is sajnálom nagyon, h most nem sikerült nyernie.

A ''még bénább'' az pedig Hong Man Choi és koreai.
:wink:

Érdemes megnézni a gálát, mert nagyon nagy ''fight'-ok voltak.'
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.12.05. 13:31:04

Hong Man Choi-ra gondolsz.Ő valóban egy igazi nagy hegyomlás. :) És elég ronda pali ráadásul.Félelmetkeltő az biztos. :)

K-1-ben én se vagyok annyira otthon.Bár egy időben elég sokat néztem.Nálam Ignashov a number one ebben a sportban.Meg a Badr Hari stílusa tetszik még.

Itt a pali(Hari):
http://www.youtube.com/watch?v=Cu0ccTWxXL4

1.15 körül a kopasz gyereket nagyon csúnyán megrúgja. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2009.12.05. 13:35:16-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.05. 13:27:14

kanty írta:
A tavalyi bajnok Bonjasky az elődöntőben kapott ki Shilttől.
előbbi a fekete playa igaz? őt bírom pedig, utóbbi pedig az óriás nemde?

ebben a sportágban kevésbé vagyok képben,de azért láttam pár döntőt már,csak még a nevek :lol:

ha Shilt az akire gondolok,akkor tudásban sokan megelőzik,csak a fizikai adottságai elképesztőek, de van egy még nagyobb ferde szemű (azért írom így,mert nemtom melyik országbéli) csak ő még "bénább".
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.05. 13:03:22

Véget ért a K1 döntő :roll: :wink:

Egyszerűen elképesztő, h milyen meccsek és milyen kiütések voltak. A legjobb 8as döntő amit eddig szerencsém volt látni.

A döntőben Hari-Shilt meccs volt. Mindkét harcos úgy került a döntőbe, h előtte két első menetes K.O. győzelemet aratott. A finálé sem tartott sokáig...sajnos :cry: A holland már az első menetben elintézte Badr Harit. :cry: Ezzel már Shilt is 4-szeres K1 bajnoknak mondhatja magát.

Számomra meglepetés volt, h sikerült kiütnie Harit. A marokkói félelmetes formában volt idén(is), de most se sikerült neki a végső győzelem. Messze a legjobb, leglátványosabb harcos az egész mezőnyben csak nem birja igazán az ütéseket.

A tavalyi bajnok Bonjasky az elődöntőben kapott ki Shilttől.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.05. 12:50:15

albicelesteX írta:Balzsay nagy visszatérése a ringbe csúfos vereségbe ment át!Itt jött ki, hogy mit jelent ha valaki tényleg tehetséges és klasszis ökölvívó!Nem pedig a papa és KOKO által ......rúgott féltehetség!Grat!
először is a kipontozott részen tudod mi volt, olyat legközelebb inkább ne :wink:

másodszor sajnos egyetértek, bár mindenki Karcsikát látta jobbnak pontozás terén, egy győztes meccsnek nem így kellett volna kinéznie,és nem is érdemelte meg szerintem. nem lepődtem meg amikor meghallottam az eredményt, csalásra én most nem gondolnék.

Gergő! Remélem azért sok pénzt nem találtál Karcsira,mert akkor sokat buktál :?
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.12.05. 08:08:42

Balzsay nagy visszatérése a ringbe csúfos vereségbe ment át!Itt jött ki, hogy mit jelent ha valaki tényleg tehetséges és klasszis ökölvívó!Nem pedig a papa és KOKO által ......rúgott féltehetség!Grat!
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.12.04. 21:03:45

asszem addig nem alszom, amíg le nem nyomják a may-pac meccset! 8)
sztem, ha ezt így megpengették, akkor le is lesz rendezve a találkozó.
mindenki erre vár.

roy jones pedig csak magának köszönheti, h leverték. olyan nagyarcúan kezdte azt a meccset a green ellen, h vmi hihetetlen, ezek a leeresztett félkezes bugik már nem annyira mennek neki.
nagyon nagy király volt (talán az egyik legnagyobb), de ezt még neki sem lehet büntetlenül megcsinálnia.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.04. 20:58:20

Én a boxot nem igazán szeretem, több okból is. Holnap viszont K1 WGP!
Akit érdekel, nézhetti itt: http://www.k-1.hu/
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.04. 17:10:19

barca99 írta:http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/pa ... p-2009062/

Erre a meccsre vártak itt annyit a box-fanok? :)
Nagyon remélem, h igaz a hir. :D Már én is olvastam pletykákat, de addig amig hivatalosan is be nem jelentik addig még nem örülök . :P

A jelenlegi két legjobb búnyos csap(hat) össze. Hatalmas siker lenne mind sportszakmailag, mind a pénzügyileg.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.12.04. 16:45:36

barca99 írta:http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/pa ... p-2009062/

Erre bizony!!!
Meg is fogom nézni, méghozzá élőben!
Lehet hogy az évtized meccse lesz!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.04. 16:14:45

http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/pa ... p-2009062/

kanty
Llegenda del Barça

2009.12.02. 16:46:02

gergo9 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ok ... an-2008828

http://www.youtube.com/watch?v=6HKU7uPTVNk

De rossz látni egykori legnagyobb kedvencem vesszőfutását. Szögre kéne akasztani már a kesztyűt. Ez már nem méltó minden idők egyik legjobb bokszolójához :?
Pont most akartam én is beirni. :P
Sajnálom Royt. :cry: Fénykorában olyan dolgokra volt képes ami utánozhatatlan ée egyedülálló. Élmény (volt) nézni a bunyóját, igazi show man.
Sajnos az idő telik és ez rajta is meglátszik. Szerintem is ideje lenne befejzni. A Tarver elleni K.O-ja után valami megváltozott, már nem az az érinthetetlen búnyós aki volt.
Szerintem jobb, ha elgondolkodik a visszavonuláson, mert azt ilyen vereségek nem méltóak az ő nevéhez.
gergo9
Director del Fútbol

2009.12.02. 13:13:46

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ok ... an-2008828

http://www.youtube.com/watch?v=6HKU7uPTVNk

De rossz látni egykori legnagyobb kedvencem vesszőfutását. Szögre kéne akasztani már a kesztyűt. Ez már nem méltó minden idők egyik legjobb bokszolójához :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.30. 14:09:24

kanty írta:
Amúgy Federer magatartása az elődntő végén és utánna meglepett. Rendben van, h ő a legjobb és egy hatalmas bajnok, de azért túl arogáns volt. Ahogy Davidenkonak gratulált a meccs végén, mit is mondjak nem volt a legszimpatikusabb.
ő volt egy időszakban a legjobb :wink:

hamarosan lekerül az élről megint, sajnos benne van,h nem Nadal veszi át tőle a helyet,de előbb megverte Del Potro aki zsinórban kapott ki tőle előtte (US Openen),majd megverte Davidenko :lol: aki 12szer kapott ki tőle előtte.

Federer idén se volt a régi már, örülhet,h összejött a két GS,amihez kellett pár dolog, az arroganciája pedig eddig is megmutatkozott,csak a sok győzelme miatt nem jött ennyire elő...
lehet nem is lesz annyira sportszerű ha jönnek a vereségek.

ettől függetlenül számolni kell még vele jövőre,meglátjuk mennyire.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.11.30. 12:23:40

http://sportgeza.hu/tenisz/blog/2009/11 ... k_kupajat/

Ezt azért nem gondoltam volna, h a végén az orosz lesz a befutó. Számomra ő az égesz ATP tour legszürkébb játékosa. Nincs stilusa, nincs egyénisége.
DE aki egy tornán megveri Nadalt, Federert, Del Potrot az teljes mértékben megérdemli, h ővé legyen a tornagyőzelem.

Amúgy Federer magatartása az elődntő végén és utánna meglepett. Rendben van, h ő a legjobb és egy hatalmas bajnok, de azért túl arogáns volt. Ahogy Davidenkonak gratulált a meccs végén, mit is mondjak nem volt a legszimpatikusabb.
Replay
Director del Fútbol

2009.11.28. 10:30:30

Davydenko - Soderling 7-6, 4-6, 6-3

Ezzel - ahogy várható volt - kiejtették Djokovicot.

Elődöntők:

Davydenko - Federer 6-2; 4-6; 7-5

Az első szettben szédelgett a pályán a világelső, a másodikra sok hiba mellett azért összeszedte magát. A harmadikban mindketten magabiztosan hozták a szervájukat, 5:4-nél 30-0-je volt Federer-nek, de forditott az orosz, aztán volt tie-break-re labdája, de végül mégis Davydenko nyert.

Nagy meccs volt.

Del Potro (argentin, 5.)–Söderling (svéd, 8.) 6:7, 6:3, 7:6

Tehát a döntőben:

Davydenko - Del Potro

Davy behúzta! Nem gondoltam volna, hogy lenyomja Delpo-t.
Sajnos nem láttam, jövő héten 6db zh-m lesz :)

Davydenko - Del Potro 6-3; 6-4
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2009.11.28. 17:30:45-kor.
gianni
Entrenador del Barça

2009.11.27. 20:00:23

Én is csak remélni tudom,hogy jövőre ismét a régi Rafat lássuk,mert szerintem az a javaslat,hogy változtasson a játékán meg stb.akkor inkább hagyja abba,de én reménykedem,mert nekem ő a kedvencem :)
piton
Capitá del Barça

2009.11.27. 19:53:33

torrentkiller írta:
kanty írta: Többé már nem fogjuk látni azt a Rafat aki minden labdáért elindul és majdnem mindet el is érte. DE ettől függetlenül, ha a mostani stilusát képes lesz tökéletesiteni akkor újra régi pompájában fog csillogni.
VAMOS RAFA!!!!!
Az biztos hogy jól jön a téliszünet Neki, rendbeszedi magát, főleg fejben, és Tonival simét olyan csapatot alkotnak majd jövőre, hogy senki sem állíthatja meg :wink:
Pedig lesznek egy páran akik megfogják. :roll: :wink:
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
kanty
Llegenda del Barça

2009.11.27. 19:53:13

Ami még nyilvánvaló Rafa játékával kapcsolatosan az az, h egyszerűen túl gyros számára az a tempó amit a szűk elit diktál.
Rendre lekésik a labdákról, ez régebben elképzelhetetlen volt.

Ahogy már leirtam szerintem a legnagyobb baj Rafa fejével van. Break labdánál kettőshibát ütött ma is, vagy tiebreakban is olyan hibákat követett el fontos szituációkban amit régen simán megcsinált volna.

Torrentkiller!
Én is azért szerettem volt meg többek között mert nem ismert lehetetlent, mert minden labdáért megküzdött.
Viszont el kell fogadjuk, h erre már nem lesz képes. Inkább változtasson a játékában, mint, h többet ne lássuk játszani.

Válasz küldése