ElBartimaeus írta:
Jah, meg Pedro mennyi kritikát kapott, hogy csak gólt lőtt meccsen, Ibránál meg ez pont pozitívum, hogy akkor is képes gólt lőni, amikor nem megy neki. Akkor ez hogy is van?
Ezért tényleg kár. De megszokhattuk, hogy mindenkinek megvannak a kedvencei/nem-kedvencei, és sajnos eszerint válogatnak a csapatban is attól függetlenül, hogy milyen a valódi teljesítmény. Vannak állandósult, megszokott, már-már kötelező célpontok, illetve vannak szezonális divatok, hóbortok (

).
ElBartimaeus írta:Mert hogy még mindig nem olyan a mutatott játék összképe sztem, mint amit el lehetne várni, néha egy sarkazás, néha egy ollózás, de ezek meg kis százalékban jönnek be...
Én nagyon meg vagyok elégedve Ibra teljesítményével. Természetesen lehetne még jobb is, és van benne még tartalék, de összességében zseniális a 18 meccs/ 10gól és 6 assist mérleg. Tökéletesen elvégzi azt a feladatot, amit egy jó középcsatár elvégez (jó helyzetkihasználás), de ezen felül assistokat is ad dögivel (ami ritka, mint a fehér holló ezen a poszton).
Emellett a mozgása rendkívül jó (már a társak is kezdik érezni), a letámadása is átlagon felüli, a hajtása, a küzdőszelleme, a viselkedése.
Tényleg csak annyi lehet a probléma, hogy az ember mindig többet és többet vár egy zsenitől.
Egyszer már írtam, de olyan jól hangzik: Minden fillért megért.