Egykori és jelenlegi magyar játékosok
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem is régen épp a Deport és a Villarrealt írtam-többek között-, hogy ott lenne igazán jó, oda férhet be hosszútávon is Balázs. Ezt továbbra is tartom, remélem a két csapat valamelyikében köt ki végül.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Gyönyörű mentalitás... Ezért van ott az egész magyarság most, ahol....geridoss írta:Én nem tudom mit tennék Dzsudzsák helyében.
De úgy érzem, nem lenne előnyös most váltani. Ami jól megy, azt nem szabad megbolygatni. Most - ahogy előttem már írták sokan is - húzóembere a PSV-nek, és kár lenne eldobni a biztosat, egy teljesen bizonytalanra. Lehet, hogy beválna, és kezdőként játszana egy sokkal nagyobb csapatban, címeket nyerne stb... De lehet hogy a padra -vagy még oda se- szorulna vissza, ami valljuk be, senkinek sem előnyös. Most rendszeresen játszik - nem is akárhogy. Télen 100%, hogy nem vált csapatot.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/az- ... t-2013472/
na, ezek jó csapatok! a cikk hozzászólásoknál is a depor lett a befutó, és szvsz is az lenne a négyes közül a legjobb megoldás Balázsnak. a Depor egy jó csapat, idén végre jól is teljesítenek, Dzsudzsák pedig ha onnan ki tudna tünni, az jót tenne az elismertségének. a valencia meg az atletico nem hiszem, hogy annyira jó döntés lenne, mert a posztján elismert játékosok vannak. habár, én azt a simao srácot nem annyira kedvelem és sztem túl is van sztárolva, így ha ott kötne ki és kiszorítaná a kezdőből az lenne a legjobb. csak az atlético az "örökvesztes" (boccs, atletico-fanok), sok mindent nem nyerne velük...
na, ezek jó csapatok! a cikk hozzászólásoknál is a depor lett a befutó, és szvsz is az lenne a négyes közül a legjobb megoldás Balázsnak. a Depor egy jó csapat, idén végre jól is teljesítenek, Dzsudzsák pedig ha onnan ki tudna tünni, az jót tenne az elismertségének. a valencia meg az atletico nem hiszem, hogy annyira jó döntés lenne, mert a posztján elismert játékosok vannak. habár, én azt a simao srácot nem annyira kedvelem és sztem túl is van sztárolva, így ha ott kötne ki és kiszorítaná a kezdőből az lenne a legjobb. csak az atlético az "örökvesztes" (boccs, atletico-fanok), sok mindent nem nyerne velük...

ÁTIGAZOLÁS A ciprusi élcsapat közzétette, hogy szerződést kötött a DVSC-től távozó futballistával
Leandro immár az Omonia Nicosia játékosa
Hát vegyes érzelmekkel viszonyulok ehhez az átigazoláshoz.
Az biztos, hogy a Loki pénzügyileg jól járt, mert igy a BL után, máskor már nem kapott volna ennyi pénzt Leo-ért (bár konkrét összeg még nincs)
Leo nem fiatal már, lehet, hogy most az utolsó lehetőségei egyikét használta ki. Anyagilag biztos, hogy jobban járt. De sportszakmailag....talán.
Mert az tény, hogy a ciprusi nem az élbajnokságok közé tartozik. De.
Az utóbbi években mindig van csapatuk a BL-ben, és ott sem csak pofozógép szerepet játszanak.
Kiváncsi leszek, hogy hogy végez az együttes a bajnokságban a szezon végén, és hátha láthatjuk majd Leo-t újra a BLben
Leandro immár az Omonia Nicosia játékosa
Hát vegyes érzelmekkel viszonyulok ehhez az átigazoláshoz.
Az biztos, hogy a Loki pénzügyileg jól járt, mert igy a BL után, máskor már nem kapott volna ennyi pénzt Leo-ért (bár konkrét összeg még nincs)
Leo nem fiatal már, lehet, hogy most az utolsó lehetőségei egyikét használta ki. Anyagilag biztos, hogy jobban járt. De sportszakmailag....talán.
Mert az tény, hogy a ciprusi nem az élbajnokságok közé tartozik. De.
Az utóbbi években mindig van csapatuk a BL-ben, és ott sem csak pofozógép szerepet játszanak.
Kiváncsi leszek, hogy hogy végez az együttes a bajnokságban a szezon végén, és hátha láthatjuk majd Leo-t újra a BLben

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ez mindenképpen jó hír!miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/sza ... t-2012723/
Szalai: reálmadridMainz (kölcsön,opciós joggal)

Jelentős előrelépés számára, mivel a Bundesliga idei egyik meglepetés csapatáról van szó, ráadásul ahogy olvasom a csatáraik nem ontják idén a gólokat. Ezen felül még Lőw is segítheti beilleszkedését a csapatba. Reméljük fél év elég lesz neki a szakmai stáb meggyőzéséhez és leigazolják végleg! Sok sikert neki!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- miihii
- KHAL
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/sza ... t-2012723/
Szalai: reálmadrid
Mainz (kölcsön,opciós joggal)
Szalai: reálmadrid

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- geridoss
- Director del Fútbol
Én nem tudom mit tennék Dzsudzsák helyében.
De úgy érzem, nem lenne előnyös most váltani. Ami jól megy, azt nem szabad megbolygatni. Most - ahogy előttem már írták sokan is - húzóembere a PSV-nek, és kár lenne eldobni a biztosat, egy teljesen bizonytalanra. Lehet, hogy beválna, és kezdőként játszana egy sokkal nagyobb csapatban, címeket nyerne stb... De lehet hogy a padra -vagy még oda se- szorulna vissza, ami valljuk be, senkinek sem előnyös. Most rendszeresen játszik - nem is akárhogy. Télen 100%, hogy nem vált csapatot.
Én a Valenciát tartanám neki a legideálisabbnak, ugyanis több klub is szeretné elhozni onnan Silvát vagy Matát. Mata helyén meg állandó lehetőséget is kaphatna. Mindez attól függ, hogy menne neki a beilleszkedés? (Eindhovenben nem voltak nagy gondjai ezzel...)
Én a Valenciát tartanám neki a legideálisabbnak, ugyanis több klub is szeretné elhozni onnan Silvát vagy Matát. Mata helyén meg állandó lehetőséget is kaphatna. Mindez attól függ, hogy menne neki a beilleszkedés? (Eindhovenben nem voltak nagy gondjai ezzel...)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Én Balázsról azt mondom, maradjon a PSV-be, nekik legalább van esélyük a BL-be és ott is sok tapasztalatot szerezhet. Ha már komoly fejlődésen ment keresztül, akkor jöhetnek a nagyobb csapatok. A Realba nagy hiba lenne most elmenni, mert akkor elronthatja az egész karrierjét. Az ő posztján még Marcelo és Drenthe is ott van (és ha megveszik Ribéryt) meg még ki tudja kit vásárolnak össze. Szóval olyan lenne mint Huntelaar, elrontaná a karrierjét, inkább egy Roma,Liverpool,Aston Villa,Wolfsburg ezekbe beférhet már talán most is, csak ezek nem hiszem, hogy érdeklődnek iránta. 

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Hát nem tudom... én nem hogy télen nem igazolnék el a helyében, de még nyáron sem. Most jól megy neki, de szerintem simán maradhatna másfél évet, és ha tartja ezt a szintet, biztosan komoly kérői is lennének (szerintem ilyenkor jönnének a képbe a Rivaldo11 által említett csapatok).
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A Ligue1 erősebb mint az Eredivise, de ugyanúgy csak egy ugródeszka a komolyabb bajnokságok felé. Balázsnak az olasz, az angol és a spanyol bajnokság erősebb-de nem klasszis-csapatai lehetnek esetleg célállomások. ( Fiorentina, Napoli, Samp, Tottenham, A.Villa, Deportivo, Villarreal, stb.) Ezekben a csapatokban húzó, és nem peremember lehetne. Vannak még persze olyan komoly csapatok, ahova most beférne-pl. Atletico, Liverpool, Juventus-de ezen gárdák idővel úgyis világklasszisokat, neves játékosokat vesznek, akiknek már csak a nevük miatt is a kezdőben lesz a helyük.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Szerintem meg rossz döntés lenne.ElBartimaeus írta: Szerintem a francia bajnokság valamivel erősebb, mint a holland, volna hova fejlődnie ez által, szerintem jó döntés lenne. Aztán ha ott is beválik, akkor már jöhetnek a nagyobb csapatok.

A francia bajnokság nem annyira erős, nem lenne igazán nagy lépés a karrierjében. Főleg nem egy PSG-ben, ami szerintem elég nagy lúzer csapat. Egy rakás pénz van a csapatban, jó játékosok, de az eredmények mégse jönnek,
Én Balázst egy La Liga-s csapatban tudnám elképzelni( Sevilla, Valencia) vagy a Bundesligában( Shalke)
Ahogy már vki irta a legokosabb az lenne ha maradna nyárig a PSV-ben. Az EL-ban is van esélyük és a bajnokság is meglehet.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Nem lenne jó döntés Balázstól, ha a franciákhoz igazolna.
Nem jelentene túl nagy előrelépést számára.
Inkább várja meg a szezon végét, mert ha úgy folytatja ahogy elkezdte az évet, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne vinné el valamelyik nagyobb csapat.
Nem jelentene túl nagy előrelépést számára.
Inkább várja meg a szezon végét, mert ha úgy folytatja ahogy elkezdte az évet, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne vinné el valamelyik nagyobb csapat.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Szerintem a francia bajnokság valamivel erősebb, mint a holland, volna hova fejlődnie ez által, szerintem jó döntés lenne. Aztán ha ott is beválik, akkor már jöhetnek a nagyobb csapatok.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/psv ... e-2011583/
Bízom benne hogy okosan dönt és végül a Madridot választja![]()
Viccen kívül, szerintem ezt az évet még le kéne húznia a PSV-nél és esetleg nyáron továbbléphetne. Szvsz ez a remek forma ki fog tartani nála a szezon végéig. Idén pedig még címeket is nyerhet a PSV-vel, hiszen még állnak az El-ben, a bajnokságban pedig nagy esélyesek. A jövő évet pedig már egy jobb csapatnál kezdhetné. Ami nem feltétlen a PSG. Ez nem lenne előrelépés. Én mondjuk el tudnám képzelni a német bajnokságban
- Barcaman14
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/psv ... e-2011583/
Bízom benne hogy okosan dönt és végül a Madridot választja
Viccen kívül, szerintem ezt az évet még le kéne húznia a PSV-nél és esetleg nyáron továbbléphetne. Szvsz ez a remek forma ki fog tartani nála a szezon végéig. Idén pedig még címeket is nyerhet a PSV-vel, hiszen még állnak az El-ben, a bajnokságban pedig nagy esélyesek. A jövő évet pedig már egy jobb csapatnál kezdhetné. Ami nem feltétlen a PSG. Ez nem lenne előrelépés. Én mondjuk el tudnám képzelni a német bajnokságban
Bízom benne hogy okosan dönt és végül a Madridot választja

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- miihii
- KHAL
Héjjj,én megemlékeztem róla az angol topicbanBányász írta:Furcsállom,h senki nem tesz említést a Kurucz Petiről.
Pedig biztos mindenki tudja,h kapott 20 percet a Manchester ellen.Szóval egy újabb focistánk mutatkozott be a Premier Leagueban.Nagy grat neki és csak így tovább.Volt csapattársam....![]()

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Furcsállom,h senki nem tesz említést a Kurucz Petiről.
Pedig biztos mindenki tudja,h kapott 20 percet a Manchester ellen.Szóval egy újabb focistánk mutatkozott be a Premier Leagueban.Nagy grat neki és csak így tovább.Volt csapattársam....
Pedig biztos mindenki tudja,h kapott 20 percet a Manchester ellen.Szóval egy újabb focistánk mutatkozott be a Premier Leagueban.Nagy grat neki és csak így tovább.Volt csapattársam....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- barca0417
- Entrenador del Barça
Mondjuk Marcelo helyett játszhatna....Sanama írta:Ha oda fog menni Dzsudzsi, élete legnagyobb hlyesége lesz.
Ki helyett akar ott játszani??
CR,Kaká,Xabi Alonso?
Azért ez vicc kategória
PSV-ben kezdő , minden héten játszik. Le akar ülni a padra?

De komolyra fordítva a szót, előbb egy a Psv-nél kicsivel erősebb klubba menjen. Ha elmegy. Bár én később sem szeretném a realban látni.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Az tény, hogy dukálna neki már egy nagycsapat, de hülyeségnek és kacsának tartom az egészet. Elnézegetném őt mondjuk egy Arsenalban vagy egy Valenciában, Sevillában...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ha oda fog menni Dzsudzsi, élete legnagyobb hlyesége lesz.
CR,Kaká,Xabi Alonso?
Azért ez vicc kategória
CR,Kaká,Xabi Alonso?

Azért ez vicc kategória

- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem az álom: egy nagycsapat. Ez akár lehet a irReal is, lehet a Barca is, lehet az Arsenal is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- miihii
- KHAL
Egyetértek.Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/a-r ... a-2008901/
nyílván balázs nemzetközi elismerésének (megismerésének) jót tesz, ha szóbahozzák a reallal. de remélem nem megy el oda, neki sztem nem lenne megfelelő hely. ki tudja, lehet, h megvan hozzá a tehetsége, de nem hiszem, jót tenne neki egy ilyen kaland. hasonlóan járna sztem, mint a faubert (elaludna a cserepadon). de neki tényeg feküdne a La Liga, csak más csapat. talán még egy sevilla, depor, valencia hármasba még lenne esélye, de se nálunk, se a realnál nem lenne sansza szóhoz jutni. a realnál fontos a marketing érték, ezért is nincs grúz, albán tehetségük is szvsz, és hát dudzsi marketing értéke - a többi real játékoshoz képest - meg egyenlő a nullával. hasonló okok miatt nem fog felkerülni szalai se, de ez más téma. a "hírnek" (ha lehet, inkább pletykának hívnám) magának örülök, de nem lesz ebből semmi.
HA igaz a dolog -ami korántsem biztos-,akkor sem tartom jó 5letnek,h leüljön a padra Balázs,mert sztem rá is nőne a fenekére.A játékostemető újabb áldozatává válna.Vagy talán ki tudná szorítani CR-t?Peeersze

Az ügynökségtől egy mondat:
"Nem tudni, hogy mennyire komolyak a spanyolok szándékai, az a fontos, hogy Balázs ugyanúgy tegye a dolgát, mint eddig, és akkor az álom megvalósulhat. És, hogy mi az álom? Természetesen a Real Madrid..."
Természetesen álma a reál,mint mindenkinek,pff

- Forcabarca8
- Capitá del Barça
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/a-r ... a-2008901/
nyílván balázs nemzetközi elismerésének (megismerésének) jót tesz, ha szóbahozzák a reallal. de remélem nem megy el oda, neki sztem nem lenne megfelelő hely. ki tudja, lehet, h megvan hozzá a tehetsége, de nem hiszem, jót tenne neki egy ilyen kaland. hasonlóan járna sztem, mint a faubert (elaludna a cserepadon). de neki tényeg feküdne a La Liga, csak más csapat. talán még egy sevilla, depor, valencia hármasba még lenne esélye, de se nálunk, se a realnál nem lenne sansza szóhoz jutni. a realnál fontos a marketing érték, ezért is nincs grúz, albán tehetségük is szvsz, és hát dudzsi marketing értéke - a többi real játékoshoz képest - meg egyenlő a nullával. hasonló okok miatt nem fog felkerülni szalai se, de ez más téma. a "hírnek" (ha lehet, inkább pletykának hívnám) magának örülök, de nem lesz ebből semmi.

-
- aka Game90
Humor topicba is mehetett volna
Az angol Daily Mail arról számolt be, hogy az újpesti Korcsmár Zsolt iránt érdeklődik a Real Madrid. A hír alighanem félrefordítás eredménye. Ezt erősítette meg a futballista menedzsere, Bognár Nándor, aki a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, Magyarországról 15 évnél idősebb játékost nem valószínű, hogy valaha is szerződtet.
„Korcsmár Zsoltnak a kedvenc csapata a Real Madrid, de senki sem keresett meg minket a spanyol klubtól, és aligha fog Magyarországról valaha is 15 évesnél idősebb játékost szerződtetni a Real Madrid" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Bognár Nándor.

Az angol Daily Mail arról számolt be, hogy az újpesti Korcsmár Zsolt iránt érdeklődik a Real Madrid. A hír alighanem félrefordítás eredménye. Ezt erősítette meg a futballista menedzsere, Bognár Nándor, aki a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, Magyarországról 15 évnél idősebb játékost nem valószínű, hogy valaha is szerződtet.
„Korcsmár Zsoltnak a kedvenc csapata a Real Madrid, de senki sem keresett meg minket a spanyol klubtól, és aligha fog Magyarországról valaha is 15 évesnél idősebb játékost szerződtetni a Real Madrid" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Bognár Nándor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!