Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért sztem ez nem igazságos, és nemcsak azért, mert elfogult vagyok Messivel. De azért Messi csapat és egyéni szinten is mindent megnyert, Del Potro azért ettől nagyon messze volt. 1 nyert meg a 4 GS-ből, meg pár Atp tornát. Még a teniszben is voltak nála jobbak, így hogy kerülhet az elé, aki a saját sportjában, ami ráadásul a világ legnépszerűbb sportja, egyértelműen a legjobb volt, messze kimagaslott a mezőnyből. Sztem ebben benne lehet, h Messi mostanában nem túl népszerű odahaza, amit én nagyon nem értek, de ez van. Hülye indiánok.kanty írta:http://sportgeza.hu/sport/hirek/2009/12 ... entinaban/
Azért nem kis tett bezsebelni az Év sportolója dijat egy Leo Messi előtt. Egy olyan Messi előtt aki mindent vitt ebben a szezonban.
Az is igaz, h Del Potro hatalmasat fejlődött ebben az évben és megmutatta, h a legjobbak között van a helye.
Fantasztikus volt a Federer elleni US Open finálé.
Teljesen megérdemli Dani. Nagyszerű évet tudhat a maga mögött. Egy olyan évet ahol végre tehetségéhez méltóan teljesitett. Az a vébé cim felejdhetetlen marad.lui1698 írta:Gyurta Dani az év sportolója itthon:
http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni ... k-2010623/
Az csak nem, de a népszerűsége eléggé csökkent...ozsimiki írta:szegény már a Gillette sem...végén még anyagi gondjai lesznek![]()
![]()
Plusz hétvégente 10-15 luxusprostival töltötte az időtozsimiki írta:egy időre,nem végleg
megcsalta az asszonyt,emiatt is volt az autóbalesete többek közt, aztán ezért egy időre míg -saját szavaival élve-: ismét jó férj,és apa válik belőle, szögre akasztja az ütőt.
Oké, köszi szépen!ozsimiki írta:egy időre,nem végleglevproff írta:Mi ez a Tiger visszavonulásos dolog??![]()
megcsalta az asszonyt,emiatt is volt az autóbalesete többek közt, aztán ezért egy időre míg -saját szavaival élve-: ismét jó férj,és apa válik belőle, szögre akasztja az ütőt.
egy időre,nem végleglevproff írta:Mi ez a Tiger visszavonulásos dolog??![]()
Ennél sokkal jobb bokszoló mint amit az elmúlt két meccsen mutatott.albicelesteX írta:Balzsay nagy visszatérése a ringbe csúfos vereségbe ment át!Itt jött ki, hogy mit jelent ha valaki tényleg tehetséges és klasszis ökölvívó!Nem pedig a papa és KOKO által ......rúgott féltehetség!Grat!
most néztem, enyhén leverte a gyereket, már 10másodperc után vége volt tulajdonképp.albicelesteX írta:Kahn végzett 1:40 alatt!Egy állat!Megérte végig nézni!
ment pm, ne boxot nézzél gálameccs idejénalbicelesteX írta:Én mert nincs sport1-em!![]()
Szted ki fogja azt nézni BARCA meccs közben?albicelesteX írta:Ma lesz Amir Khan meccse 22:45-től közvetítik a sport2-n!Nézzétek aki szereti a boxot!Ez jó meccsnek ígérkezik!Nem Balzsay szint!
Oksa,megegyeztünkkanty írta:Én nem keresem Remy-be a hibát.
Az nyilvánvaló, h Hari hibázott és ezért megkapta a bűntetését.![]()
Így van.kanty írta: Én viszont Remy-t egy nagyon szerencsés búnyósnak tartom. Az első két döntőjét Musashi ellen vivta, ami legyünk őszinték elég nagy hátszélnek köszönhetően volt az éllvonalban és mégis megnehezitette a holland dolgát. Tudom, h ez már semmit sem számit, a lényeg az, h Remy nyert.
Igazad lehet,de ugye vkinek a hollandnak is kell szurkolni.Ez lennék énkanty írta: A holland élete formájában volt az elmúlt két esztendőben, de mégis ha talalkozik egy Harival, Shilttel esélye sincs. Ezzel azt akartam mondani, h bár 3-szor nyert, de számomra sose lesz igazi vérbeli bajnok.