Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Magyarul egyelőre nem mondhatjuk, hogy túlságosan megkapta volna a bizalmat a Juvéban is, hiszen jó pár meccset kellett várnia, hogy aktívan játszassák. (Amúgy meg mindössze 6 meccset játszott egyfolytában, előtte csak elszórtan, mint nálunk is). Meglátjuk, hogy alakul a dolog a félév végéig.sneco7 írta:Na igen,de azért nem mindegy,hogy azt a 23 meccset úgy játszotta,h kb havonta játszott 2 meccsen,most meg ezt a 11 meccset úgy abszolválta,h stabilan játszott hétről hétre.Azelején volt egy időszak,amikor nem nagyon játszott,mert kellett neki kis idő míg beillaszkedet és megkapta a bizalmat.
Ez valszeg így lesz. De sajnos nálunk nem volt igazán jó, pedig nagyon drukkoltam neki, és többre is számítottam, mint Piqué-től. Sajnos eszméletlenül bizonytalan volt minden labdaérintése. Csiga azért az ilyen apró bizonytalanságokat 1-2 meccs után kinőtte.sneco7 írta:De amint rendszeres lehetőséget kapott és volt ideje belelendülni,azóta nagyon megbízható teljesítményt nyújtott.Még csak 22 éves,szerintem,ha folyamatosan tud játék lehetőséget kapni,akkor még nagyon sokra viheti és 25 éves korára már nagyon jó játékos lesz.
Na igen,de azért nem mindegy,hogy azt a 23 meccset úgy játszotta,h kb havonta játszott 2 meccsen,most meg ezt a 11 meccset úgy abszolválta,h stabilan játszott hétről hétre.Azelején volt egy időszak,amikor nem nagyon játszott,mert kellett neki kis idő míg beillaszkedet és megkapta a bizalmat.De amint rendszeres lehetőséget kapott és volt ideje belelendülni,azóta nagyon megbízható teljesítményt nyújtott.Még csak 22 éves,szerintem,ha folyamatosan tud játék lehetőséget kapni,akkor még nagyon sokra viheti és 25 éves korára már nagyon jó játékos lesz,csak most még kicsit rutintalan,ahhoz,hogy nagy tétre menő meccseken játszon folyamatosan.Bár most az Inter ellen bizonyított a számomra,hogy kezd beérni,nagy munkabírása van és a beadásai sem rosszak.Már tavaly is mondtam,hogy több lehetőség kellene neki és ami még fontosabb,több bizalom.Egy játkosnál fontos,hogy érezze az edzője,csapattársai bizalmát,nagy hatással lehet a teljesítményre.Lehet,hogy nála inkább ez hiányzott,mint a tehetség.Annyit amennyit Csiga hozátett a játékhoz,annyit szerintem ő is képes volt hozzátenni.Kiváncsi vagyok,h mit hoz a jővő,de ha így folytatja,akkor a Juve nem fog sajnálni érte 12 millát sem.Mikaos írta:A két tagmondat kizárja egymást: tehát a Juve nem tud élni a vásárlási jogával, ha csak 10 milliót ad.LM10 írta:A SPORT szerint a Juve élni akar a vásárlási jogával, de csak 10 millát adna a 12 helyett.
Szimplán megvásárolhatja mondjuk Cáceres-t 10ért, csak akkor kalkulálnia kell azzal, hogy másik csapat 11-ért, vagy 12-ért elviheti, tehát verseny alakulhat ki érte. (Tudniillik, ha csak 10et ajánl, akkor elveszti a jogot.)
MÁS:LG írta:Nem tudom...Az a baj, h itt nem is igazán kapta meg a lehetőséget a bizonyításra.
Na, lássuk csak: nálunk 23 meccsen játszott összesen, 16-ot kezdőként.
Eddig a Juventusban 11 meccsen játszott, 8-at kezdőként.
És mindjárt itt a félév...
Tehát felezzük meg a Barcás meccseit (= 11.5), hogy megkapjuk 08/09 szezon félévi átlagát. Adjuk hozzá, hogy még 4 forduló van a Serie A-ból, 1 a BL-ből a félévig (olasz kupa majd csak márciusban). Ez azt jelenti, hogy megvan az esélye Cáceresnek, hogy a hivatalos félévig max. 16 meccset játsszon! Ez pont 5-el több, mint amit a Barcában kapott első félévben (átlagban)!
"ORDÍTÓ" különbség ez az 5 meccs...![]()
De várjuk ki a végét - visszatérünk rá január elején, hogy hány meccsig jut.
A két tagmondat kizárja egymást: tehát a Juve nem tud élni a vásárlási jogával, ha csak 10 milliót ad.LM10 írta:A SPORT szerint a Juve élni akar a vásárlási jogával, de csak 10 millát adna a 12 helyett.
LG írta:Nem tudom...Az a baj, h itt nem is igazán kapta meg a lehetőséget a bizonyításra.
Nem tudom...Az a baj, h itt nem is igazán kapta meg a lehetőséget a bizonyításra. És az a baj, h szerintem piszok nagy játékos lesz belőle, hihetetlenül gyors, robbanékony, kellően agressziv, és emelett egyre inkább magabiztossá és megbízhatóvá válik.socio66 írta:Szerintem nem kell visszasírni,itt nem ment neki a játék, törvényszerű volt,hogy nem maradhat. Az,hogy most a Juventus-ban jól játszik,még nem jelenti azt,hogy itt is hozná azt a szintet.
Az opciós jog természetesen azt jelenti,hogy a Juvének van opciója a vásárlásra.
szerintem ezzel nincs probléma...ez az opció csak annyit tesz, ha nekünk nem kell, akkor a Juve viheti 12misiért, ha neki se, akkor bárki amennyit kicsenget... szóval mi döntünk szerintem először, ha kell Pepnek marad nálunk, ha nem akkor marad a zebráknál!MichaaBee írta:de hogy opciós jogot adni rá...[/color]
Egyetértek.van Bommel írta:Szerintem se látjuk többet nálunk. Kár érte.. A Juvénál, már amennyit én láttam jobbeket játszik, és nem is rosszul. Szerintem Alves mögé tökéletes lenne, arról nem szólva, hogy középen is használható. Marquez, Puyol kifele mennek, Militonak valszeg vége, így nem lenne rossz egy opciónak...