Martin Cáceres

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sneco7
Capitá del Barça

2009.12.08. 19:31:08

Mikaosnak:

Viszont azt is érdemes figyelembe venni,hogy Csiga a bajnokságban már majdnem annyit játszott eddig a perceket tekintva,mint Cáceres az egész idényben.Nem csak a meccsek száma számít.A kupát ne vegyük figyelembe most,mert az majd csak jővőre indul be igazán és valszeg ott folyamatosan Csiga fog játszani,szóval ott nem lesz különbség a játékidőt tekintve. Nem is azt mondtam,hogy sokkal több bizalmat kapott már a Juvénál,hanem,hogy itt folyamatosan játszatják az elmúlt másfél hónapban,míg a Barcában erre nem volt lehetősége.Mondjuk annyi hátránya volt,hogy ugye tavaly szinte folyamatosan egészséges volt a másik 3 középső védő és mindhárom jó formában is játszott.Idén viszont egyik sem mondható el Marquezről,így nagyobb esélye van Csigának a folyamatosabb játékra.Bár most kérdéses,hogy Milito visszatérésével mi lesz,főleg,ha jól tud visszatérni és esetleg Rafa is jobban belelendülne megint. Szóval nem az a legnagyobb baj,hogy nem kapott elegendő lehetőséget Martin,hanem,hogy a bizalom nem volt meg irányába,pedig szerintem nem szolgált rá,arra,hogy ennyire számba se vegye Pepe a fontosabb meccseken,amikor pl a végére elfogytak a hátvédeink.
szajko
Director del Fútbol

2009.12.08. 19:24:14

Nem kell itt izélni...
Ő is és csiga is pénzkidobás volt.

Ha csak jó áron el nem adjuk.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.08. 19:19:35

sneco7 írta:Na igen,de azért nem mindegy,hogy azt a 23 meccset úgy játszotta,h kb havonta játszott 2 meccsen,most meg ezt a 11 meccset úgy abszolválta,h stabilan játszott hétről hétre.Azelején volt egy időszak,amikor nem nagyon játszott,mert kellett neki kis idő míg beillaszkedet és megkapta a bizalmat.
Magyarul egyelőre nem mondhatjuk, hogy túlságosan megkapta volna a bizalmat a Juvéban is, hiszen jó pár meccset kellett várnia, hogy aktívan játszassák. (Amúgy meg mindössze 6 meccset játszott egyfolytában, előtte csak elszórtan, mint nálunk is). Meglátjuk, hogy alakul a dolog a félév végéig.

Sőt, másik sláger-téma: Csigrinszkij eddig 9 meccsen kapott lehetőséget, és még van 5+2* pályára lépési lehetősége. Ha úgy nézem, a legnagyobb esélye arra van, hogy 12-13 meccse legyen a hivatalos félévig (átlagban minden második meccset vettem). Ez pontosan 0.5-1.5-el több lenne, mint Cáceres első félévi átlaga nálunk a Barcában. Ehhez képest mindenki mondogatja, hogy bezzeg a Csiga mennyi lehetőséget kapott, míg Cáceres nem... hát a számok nagyon nem ezt mutatják.
(* = +2 meccs a klubvb-re vonatkozik.)
sneco7 írta:De amint rendszeres lehetőséget kapott és volt ideje belelendülni,azóta nagyon megbízható teljesítményt nyújtott.Még csak 22 éves,szerintem,ha folyamatosan tud játék lehetőséget kapni,akkor még nagyon sokra viheti és 25 éves korára már nagyon jó játékos lesz.
Ez valszeg így lesz. De sajnos nálunk nem volt igazán jó, pedig nagyon drukkoltam neki, és többre is számítottam, mint Piqué-től. Sajnos eszméletlenül bizonytalan volt minden labdaérintése. Csiga azért az ilyen apró bizonytalanságokat 1-2 meccs után kinőtte.
Capon
Llegenda del Barça

2009.12.08. 19:07:49

Ha választanom kéne Csiga és közte tuti nem Csigát választanám. Jó lenne ha visszahívnánk a keretbe és nálunk folytatná. Egyébként meg 80%esélyt látok rá, hogy nem így lesz sajna.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gygerike
Entrenador del Barça

2009.12.08. 19:06:22

Sajnálnám hogy ha nem térne vissza, Alves cseréjének kitűnő lenne lehet rotálni minden. Szerintem a játékstílusuk is hasonlít . Örülnék ha vissza térne na béke;)
Visca El Barca
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.12.08. 19:05:19

Én is sajnálnám,ha végleg lemondanánk róla.
Én nem láttam olyan rossznak itt mint egyesek. Csigánál jobban mozgott, gyorsabb is nála. Eleve értelmetlennek tartottam a kölcsönadását, főleg úgy hogy hoztunk még egy középső védőt...Én vele képzeltem volna el a Barca védőpárosát sok évig, Piquével.
De hát nem hiszem sajnos hogy ebből bármi lesz...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sneco7
Capitá del Barça

2009.12.08. 19:02:30

Mikaos írta:
LM10 írta:A SPORT szerint a Juve élni akar a vásárlási jogával, de csak 10 millát adna a 12 helyett.
A két tagmondat kizárja egymást: tehát a Juve nem tud élni a vásárlási jogával, ha csak 10 milliót ad.
Szimplán megvásárolhatja mondjuk Cáceres-t 10ért, csak akkor kalkulálnia kell azzal, hogy másik csapat 11-ért, vagy 12-ért elviheti, tehát verseny alakulhat ki érte. (Tudniillik, ha csak 10et ajánl, akkor elveszti a jogot.)

MÁS:
LG írta:Nem tudom...Az a baj, h itt nem is igazán kapta meg a lehetőséget a bizonyításra.

Na, lássuk csak: nálunk 23 meccsen játszott összesen, 16-ot kezdőként.
Eddig a Juventusban 11 meccsen játszott, 8-at kezdőként.
És mindjárt itt a félév...
Tehát felezzük meg a Barcás meccseit (= 11.5), hogy megkapjuk 08/09 szezon félévi átlagát. Adjuk hozzá, hogy még 4 forduló van a Serie A-ból, 1 a BL-ből a félévig (olasz kupa majd csak márciusban). Ez azt jelenti, hogy megvan az esélye Cáceresnek, hogy a hivatalos félévig max. 16 meccset játsszon! Ez pont 5-el több, mint amit a Barcában kapott első félévben (átlagban)!
"ORDÍTÓ" különbség ez az 5 meccs... :)
De várjuk ki a végét - visszatérünk rá január elején, hogy hány meccsig jut.
Na igen,de azért nem mindegy,hogy azt a 23 meccset úgy játszotta,h kb havonta játszott 2 meccsen,most meg ezt a 11 meccset úgy abszolválta,h stabilan játszott hétről hétre.Azelején volt egy időszak,amikor nem nagyon játszott,mert kellett neki kis idő míg beillaszkedet és megkapta a bizalmat.De amint rendszeres lehetőséget kapott és volt ideje belelendülni,azóta nagyon megbízható teljesítményt nyújtott.Még csak 22 éves,szerintem,ha folyamatosan tud játék lehetőséget kapni,akkor még nagyon sokra viheti és 25 éves korára már nagyon jó játékos lesz,csak most még kicsit rutintalan,ahhoz,hogy nagy tétre menő meccseken játszon folyamatosan.Bár most az Inter ellen bizonyított a számomra,hogy kezd beérni,nagy munkabírása van és a beadásai sem rosszak.Már tavaly is mondtam,hogy több lehetőség kellene neki és ami még fontosabb,több bizalom.Egy játkosnál fontos,hogy érezze az edzője,csapattársai bizalmát,nagy hatással lehet a teljesítményre.Lehet,hogy nála inkább ez hiányzott,mint a tehetség.Annyit amennyit Csiga hozátett a játékhoz,annyit szerintem ő is képes volt hozzátenni.Kiváncsi vagyok,h mit hoz a jővő,de ha így folytatja,akkor a Juve nem fog sajnálni érte 12 millát sem.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.08. 18:25:01

LM10 írta:A SPORT szerint a Juve élni akar a vásárlási jogával, de csak 10 millát adna a 12 helyett.
A két tagmondat kizárja egymást: tehát a Juve nem tud élni a vásárlási jogával, ha csak 10 milliót ad.
Szimplán megvásárolhatja mondjuk Cáceres-t 10ért, csak akkor kalkulálnia kell azzal, hogy másik csapat 11-ért, vagy 12-ért elviheti, tehát verseny alakulhat ki érte. (Tudniillik, ha csak 10et ajánl, akkor elveszti a jogot.)

MÁS:
LG írta:Nem tudom...Az a baj, h itt nem is igazán kapta meg a lehetőséget a bizonyításra.

Na, lássuk csak: nálunk 23 meccsen játszott összesen, 16-ot kezdőként.
Eddig a Juventusban 11 meccsen játszott, 8-at kezdőként.
És mindjárt itt a félév...
Tehát felezzük meg a Barcás meccseit (= 11.5), hogy megkapjuk 08/09 szezon félévi átlagát. Adjuk hozzá, hogy még 4 forduló van a Serie A-ból, 1 a BL-ből a félévig (olasz kupa majd csak márciusban). Ez azt jelenti, hogy megvan az esélye Cáceresnek, hogy a hivatalos félévig max. 16 meccset játsszon! Ez pont 5-el több, mint amit a Barcában kapott első félévben (átlagban)!
"ORDÍTÓ" különbség ez az 5 meccs... :)
De várjuk ki a végét - visszatérünk rá január elején, hogy hány meccsig jut.
LM10
Director del Fútbol

2009.12.08. 18:06:54

A SPORT szerint a Juve élni akar a vásárlási jogával, de csak 10 millát adna a 12 helyett.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.06. 17:42:37

socio66 írta:Szerintem nem kell visszasírni,itt nem ment neki a játék, törvényszerű volt,hogy nem maradhat. Az,hogy most a Juventus-ban jól játszik,még nem jelenti azt,hogy itt is hozná azt a szintet.
Az opciós jog természetesen azt jelenti,hogy a Juvének van opciója a vásárlásra.
Nem tudom...Az a baj, h itt nem is igazán kapta meg a lehetőséget a bizonyításra. És az a baj, h szerintem piszok nagy játékos lesz belőle, hihetetlenül gyors, robbanékony, kellően agressziv, és emelett egyre inkább magabiztossá és megbízhatóvá válik.
socio66

2009.12.06. 16:45:58

Szerintem nem kell visszasírni,itt nem ment neki a játék, törvényszerű volt,hogy nem maradhat. Az,hogy most a Juventus-ban jól játszik,még nem jelenti azt,hogy itt is hozná azt a szintet.
Az opciós jog természetesen azt jelenti,hogy a Juvének van opciója a vásárlásra.
kamaj
Capitá del Barça

2009.12.06. 16:37:59

Tudtommal az opciós jog azt jelenti, hogy 12 Millióért viheti a Juve függetlenül attól, hogy azóta kell-e a Barcának avagy sem. Ergó ha leteszi a 12 Milliót a Juve akkor ha tetszik a Barcának, ha nem viszi Cácerest.
Sajnálom, hogy nem bízott benne Pep, de nem hiszem, hogy teljesen jogtalanul. Szerintem a Juve játéka sokkal jobban illik hozzá mint a Barcáé (na meg az is jobb, hogy állandó helye van a kezdőben).
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.12.06. 16:32:57

MichaaBee írta:de hogy opciós jogot adni rá... :shock: [/color]
szerintem ezzel nincs probléma...ez az opció csak annyit tesz, ha nekünk nem kell, akkor a Juve viheti 12misiért, ha neki se, akkor bárki amennyit kicsenget... szóval mi döntünk szerintem először, ha kell Pepnek marad nálunk, ha nem akkor marad a zebráknál!
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.06. 15:52:01

Néha annyira felidegesít a vezetőség 1-2 döntése, hogy borzasztó. :x Nekem már tavaly sem volt Cáceresszel semmi bajom, mondtam is, hogy maradjon még, hiszen sokkal jobb, mint Henrique meg a 25 millás Csihrinszkij, akinek valóban jogosan jár a "Csiga" becenév... Nem tudom mit látott benne Pep, de nagyon remélem, hogy összeszedi magát az ukrán, mert nagy kár volt Martint elengedni. A kölcsönadással még nem lett volna bajom, de hogy opciós jogot adni rá... :shock: Ráadásul potom 12 milláért, alig a fele, amit kicsengettünk a nyáron a pótlásáért. A nyakamat tenném rá, hogy a Juve megveszi tőlünk, és akkor már nem szólhatunk bele, akármennyire fog kelleni...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.12.06. 15:22:26

Tegnap az Inter ellen szerintem a meccs legjobbja volt. Hihetetlen magabiztossággal, és agresszióval játszott. Egész egyszerűen nem lehetett mellette elmenni. Őt már nem látjuk Barca mezben, meggyőződésem... :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
westerngom
Entrenador del Barça

2009.11.24. 10:37:34

- a hétvégi bajnoki (Juventus) meccsen jól játszott, sőt jobb bekként gól passzt adott! Nagyon kár volt elengedni ezt a srácot! Nagyon dinamikus és gyors, arról nem is beszélve, hogy a jobb szélső védőként is szépen megállja a helyét! Alves tartalékjaként is kaphatott volna még időt! :roll:
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.11. 20:10:03

dejóóól megy a barcának csak igy dobálják kifelé a pénzt ...mert ez az...nem is kelett volna kölcsönbeengedni...szerintem amikor nálunk volt akkor se volt katasztrofális a teljesitménye..hát csigánál biztos h jobb volt...várunk vissza..lehet hogy hiába :?: :!:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.11.06. 21:33:21

Opciós joggal tuti, hogy élni fognak. Jól játszik lehet az is benne van, hogy jobban fekszik neki az olasz foci nem tudom. Én személy szerint nagyon szeretném ha vissza jönne. Amúgy számomra nagyon érdekesek ezek a pénzkidobások. :roll:
Titinho
Director del Fútbol

2009.11.04. 14:10:43

van Bommel írta:Szerintem se látjuk többet nálunk. Kár érte.. A Juvénál, már amennyit én láttam jobbeket játszik, és nem is rosszul. Szerintem Alves mögé tökéletes lenne, arról nem szólva, hogy középen is használható. Marquez, Puyol kifele mennek, Militonak valszeg vége, így nem lenne rossz egy opciónak...
Egyetértek.
Mármint abban, hogy a széleken szerintem sokkal nagyobb hasznát vehettük volna, mint középen és vehetnénk is jövő nyártól ha a Barca és Cáceres is úgy kívánja azt. Ha jól tudom akkor a válogaottban is a bal szélen játszik...sőt biztos vagyok benne.

Emlékszem, hogy amikor tavaly a Sporting CP ellen játszottunk itthon a BL-ben, akkor is a bal oldalon játszott és nem is rosszul, és 1-2 alkalommal volt ő a jobb oldalon is. A Juvénál pedig szinte állandóan a jobb oldalt játszik.

Egyébként tényleg van opciója a Juventusnak mégpedig egy 11+1 milliós vásárlási opcióval rendelkezik az olasz klub és a fizetését is teljes mértékben a Juve állja a kölcsön alatt is.

Egy felettébb érdekes cikk volt egyébként pont a múlt héten az olasz sajtóban, miszerint asszem valami Gigli vagy Gogli vagy valami hasonló nevezetű Juve párti pacák azt mondta, hogy nem szabadott volna Cácerest kölcsön venni és nem is szabad majd élni az opciós joggal, mert annyira gyatrán teljesít. :?

Mindenesetre én bízok benne, hogy visszajön és látjuk még Barca mezben szaladgálni. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
van Bommel
Capitá del Barça

2009.11.04. 13:56:06

Szerintem se látjuk többet nálunk. Kár érte.. A Juvénál, már amennyit én láttam jobbeket játszik, és nem is rosszul. Szerintem Alves mögé tökéletes lenne, arról nem szólva, hogy középen is használható. Marquez, Puyol kifele mennek, Militonak valszeg vége, így nem lenne rossz egy opciónak...
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.04. 13:23:32

Jól emlékszel LG. Martin barátunkat szerintem sem látjuk többet nálunk. Lehet hogy nem volt nagy szám többet várt tőle mindenki, de én láttam benne fantáziát. Szerintem iszonyatosan nagy védő lehet a srácból.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.04. 13:18:30

Amúgy jól emlékszem, h opciója van a megvásárlására a Juventusnak, még hozzá elég kedvező? Mert ha igen, akkor már biztos nem tér vissza, és én ezt sajnálom. Én láttam benne a tehetséget, akkor is, ha nem ment neki nálunk, nagyon gyors, és dinamikus védő, olyan, amilyen mostanában nincs a Barcában. Pique és Csigri inkább magasabb, lomha védők, Márquez és Puyol meg fiatalabb korukban voltak olyan robbanékonyak, mint Caceres. Na mind1, sok sikert neki azért a Juveban is.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.11.03. 23:00:58

szép gólpasszt adott Camoranesinek ma este! így tovább Martin! ;) =D> =D> =D>
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.10.15. 21:03:30

Cáceres az ilyen meccseken érzi jól magát, ahol össze-vissza rúgdossák egymást a játékosok. Ő mellette Lugano is kivette a részét az össznépi rúgdosódásból, nemigen volt tiszta játék a 90 perc alatt. Meg is itta a levét ennek Cáceres, mert kiállították, teljesen jogosan. A Barça nem abban a stílusban játszik szerencsére, amiben az uruguayi csapat, így messzemenő következtetést nem lehet levonni abból, ahogyan Martín játszott este.
Kép
Kép
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2009.10.15. 20:30:00

Cáceressel kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy nem kapott elegendő bizalmat, és lehetőséget a bizonyításra. Tény hogy nem tudja úgy előrerakni a labdát mint Csiga vagy Piqué, de remek ütemérzéke van és az olyan csatárok mint pl. Agüero ellen is ő jobb lenne mint az említett két nagydarab, egyébként jó védő, mert sokkal gyorsabb mozgású.
Én remélem hogy visszajön és itt marad, de nem sok reményt fűzök hozzá.
Kép
Lezárt