Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm szépen nagyon!Master19 írta:Ott volt a következő oldalonIlúvatar írta: Húúú.
kell ez a wall!!! megvan? kérlek rakd be ide!![]()
http://www.newsfortruefcbfans.com/email ... tallas.jpg
Az elsőnél engem kicsit zavar a Messibe belógó barna csápHouse írta:
szerk:
![]()
Légyszi, mindkettőre kommentet!
Nem értek hozzá, de szerintem az elsőre is kéne valami jól látható szöveg. Kicsit feldobná. A második úgy jó ahogy van.House írta:
szerk:
![]()
Légyszi, mindkettőre kommentet!
Ááá nem én!Navarro írta:levproff a sigedet te csináltad?rohadt jól néz ki, láttam sportgfxen is.
Nekem nagyon bejön, grat!CFirpo3 írta:Nem rossz ez, csak a nyakára nem kéne ez a rózsaszín/narancssárga folt.House írta:
Tutorialból csináltam. Nem lett túl jó, még hozzám képest sem, de 1,5 hónapig nem készítettem semmit.
Nem rossz ez, csak a nyakára nem kéne ez a rózsaszín/narancssárga folt.House írta:
Tutorialból csináltam. Nem lett túl jó, még hozzám képest sem, de 1,5 hónapig nem készítettem semmit.
kösz tesóóRataccess írta:Valamit próbálgattam, parancsolj:barca28 írta:Rataccess akkor kezdesz még valamit ezzel a siggel?![]()
Vagy nekiállsz egy újnak.
remélem annyira tényleg nem forralt boroztál...:Poldi:.. írta:csinálomcsak most voltam a béketéren, pedig csináltam volna ez után
nem forraltboroztam
![]()
tökéletes..:Poldi:.. írta: Tessék Laci. Jó így?
Valamit próbálgattam, parancsolj:barca28 írta:Rataccess akkor kezdesz még valamit ezzel a siggel?![]()
Vagy nekiállsz egy újnak.
Ott volt a következő oldalonIlúvatar írta: Húúú.
kell ez a wall!!! megvan? kérlek rakd be ide!
Húúú.MichaaBee írta:Ezt a képet nem lehet normális siggé alakítani, ezt wallnak készítették, tehát max új képet lehetne készíteni, de az nem lenne ilyen, ha én csinálnám.S.Agüero írta:Valaki ezt a képet meg tudná nekem csinálni olyan méretbe ami jó aláírásképnek?Köszi
![]()
Úgyhogy csak megcsináltam, hogy 150 magas legyen, berakhatod, de nem lesz sig fílingje, csak szabélyos méretű kép.
nem akarok pofátlannak tűnni, de a Puyolos avám hogy áll Laci? ha nincs időd, vagy nem akarod elkészíteni, akkor szólj nyugodtan. csak jelezz, hogy mit teszel...:Poldi:.. írta:...