Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ok, majd szólok, ha kell valami!miihii írta:Óóóhh,naon szépen köcce szépennagyjudit89 írta:
Csak mert segítettél, hármat kapsz!![]()
![]()
Má' viszem is ki az ellenőrzőmet
Ha már ilyen bőkezű Vagy,bármikor állok rendelkezésedre![]()
ON
Óóóhh,naon szépen köcce szépennagyjudit89 írta:
Csak mert segítettél, hármat kapsz!
Pár éve én is jártam ugy hogy csak a gépet használhattam ébresztő eszköznek, teló lemerült , töltő nem volt nálam.VIII.Henrik írta:Olvastam pár éve, hogy be lehet állítani a számítógépet is ébresztőként. Igazából nem merültem el a Vezérkőpult adta lehetőségekben, így inkább hozzátok fordulnék, hogy hogyan is kelthetném magam kedvenc dalaimmal winampról. Majd elfelejtettem azt is, hogy ki szeretném venni a jelszókérést a vindóz indulásakor.
Segítségeteket előre is köszönöm, de utólag is megfogom!
Csak mert segítettél, hármat kapsz!miihii írta:Nanáhogy!albicelesteX írta: Miihii!A hölgyekkel nagyon készséges vagy!![]()
![]()
Nem véletlenül végeztem el az Úriemberképzőt a levelezőkar magántanulójaként![]()
Mindig jól jön egy-két pirospont a szebbik nemnél(...a mégszebb IGEN-ért)
![]()
![]()
Nanáhogy!albicelesteX írta: Miihii!A hölgyekkel nagyon készséges vagy!![]()
Kösz, hogy segítettél, tudod, még új vagyok!miihii írta:Szia!nagyjudit89 írta:Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy közvetítik - e valahol a Dinamo Kijev - Barcelona meccset és, ha igen, hol????? Előre is köszi!
Ilyen jellegű dolgokkal kapcsolatban inkább a BARCA meccsek/Távirányító a kézben topicot ajánlom figyelmedbe![]()
Ha jól emlékszem,volt erről már ott szó,és arra jutottunk,h sajna marad a net
Vagy ha a rázósabb oldalát vállalod: elvégzed a kommunikáció szakot, a tv-s szakirányt (vagy végülis lehet rádió is), aztán jó vagy a sportból, aztán kész. Két ismerősöm is dolgozik így a Eurosportnál.Auron írta:Puszta kíváncsiságból kérdezem, hogy ha valaki sportkommentátor szeretne lenni ahhoz milyen dolgok szükségesek?
Kattints a www.riporteriskola.hu/ nevű oldalra és részletesen tanulmányozd!Auron írta:Puszta kíváncsiságból kérdezem, hogy ha valaki sportkommentátor szeretne lenni ahhoz milyen dolgok szükségesek?
egyetemen elvégzed a sportkommunikátor-szakot.Auron írta:Puszta kíváncsiságból kérdezem, hogy ha valaki sportkommentátor szeretne lenni ahhoz milyen dolgok szükségesek?
Én már töltötem le egy pár meccset, és idáig mindengyik az amcsi ESPN tv-adó HD-adása voltziipp írta: Ezekre én is ráakadtam, de végül nem töltöttem le őket. A YouTube-os mixekbe gyakran látom, hogy valamilyen orosz adásból ollózzák ki a jeleneteket, meg úgy rémlik, mintha régebben egy Barca-Lyon meccset ebben az orosz verzióban töltöttem volna le. Mindenesetre köszönöm a segítő szándékodat!
Term.!Tippmix-el kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, kombináltan fogadtam egy meccs el is ment, de még mindig nyertem de nem tudom mennyit valaki el tudná nekem magyarázni hogy hogyan tudom kiszámítani a nyereményemet? Előre is köszi!!
Szia!nagyjudit89 írta:Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy közvetítik - e valahol a Dinamo Kijev - Barcelona meccset és, ha igen, hol????? Előre is köszi!