Közben vezet a Bayern...ez az!!!!

jaja, DE bízok egy varázslatos Deigo passzban és egy szenzűációs Del piero megmozdulásbanszajko írta:Eddig akkor igencsak jól álsz, de ha a juve nem pörög fel rajtuk bukod.Laci0820 írta:Eddig nem állok rosszul, maradjon döntetlen a juve-bayern félideje aztán 2.félidőben nyerj meg a mecset a juve meg még a ManUTD nyerjen és jönne 35.000![]()
Majd csak jövő hét pénteken, december 18-án, mivel jövő héten még Európa-Liga meccsek lesznek.Valbali írta:Pénteken lesz sorsolás a 16 között?
Eddig akkor igencsak jól álsz, de ha a juve nem pörög fel rajtuk bukod.Laci0820 írta:Eddig nem állok rosszul, maradjon döntetlen a juve-bayern félideje aztán 2.félidőben nyerj meg a mecset a juve meg még a ManUTD nyerjen és jönne 35.000![]()
Én arra tettem.szajko írta:a madrid meg vezet... úgy voltam vele, hogy megrakom, de aztán mégse.
aztán azon gondolkoztam, hogy döntetlenre tegyem-e...
szépen felszorozta volna.
a chelsea meg tuti, hogy nyer.
Úgy ahogy mondod!Meglesz az már csak 4 gól és még van 75 perc....miihii írta:Lucho gyorsan egalizált!![]()
ALLEZ L'OM!
1-1! nincs ez még lefutvaszajko írta:a madrid meg vezet... úgy voltam vele, hogy megrakom, de aztán mégse. .
Igen mostmár 1-1.szajko írta:a madrid meg vezet... úgy voltam vele, hogy megrakom, de aztán mégse.
aztán azon gondolkoztam, hogy döntetlenre tegyem-e...
szépen felszorozta volna.
a chelsea meg tuti, hogy nyer.
akkor a kérdésed helyes megformálása: "ez a szabály így maradt, ugye?"Mikaos írta:Manapság mit lehet tudni, hogy mikor találja ki valaki, hogy máshogy legyen?!ozsimiki írta:ez már jó pár éve így van, eddig nem nézted a Bl-t Mikaos?
A VB sorsolás előtt 1 nappal tudtam meg kb., hogy most más lesz a kalap-rendszerebből indultam ki.