2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A próféta szóljon belőledDaNiAlVeS8 írta:basszus mihii van 1 olyan érzésem ,hogy te ma nyerni fogsz...
ja ezt elnéztem..most hirtelen azt hittem, hogy a Loki meccsre mondja..DaNiAlVeS8 írta:
miért? hát azt tette Liverpool-Fiorentina meccsre hogy 2vagy 3 gol nem?:D összesen...
miért? hát azt tette Liverpool-Fiorentina meccsre hogy 2vagy 3 gol nem?:D összesen...levproff írta:attól, hogy sok gól lesz még bejöhet neki..ha 5-3 lesz akkor is jó neki..nagyitomi írta: bmeg ez bejön neki...
utána meg az h a pool meccsen sok gól lesz(4v több)
de szurkolok neked h bejöjjön
mért?levproff írta:attól, hogy sok gól lesz még bejöhet neki..ha 5-3 lesz akkor is jó neki..nagyitomi írta: bmeg ez bejön neki...
attól, hogy sok gól lesz még bejöhet neki..ha 5-3 lesz akkor is jó neki..nagyitomi írta: bmeg ez bejön neki...
komolyan mondom,elsőre nekem is ez ugrott be h bmeg ez bejön neki...DaNiAlVeS8 írta:basszus mihii van 1 olyan érzésem ,hogy te ma nyerni fogsz...
Énisénis!atek írta:...
nagyon rámentem az x-ekre
Azt még inkább eltudom képzelni, mint h. nyer a Stuttgart..szerintem nem fognak nyerni a németek!socio66 írta:Én döntetlenre tettem.Laci0820 írta:Azt nézem, hogy mindenki a Stuttgart - Unirea-n egyértelműen a Stuttgartra tett, pedig szerintem simán nyerhet az Unirea..sőőőt, bár én sem mertem megtenni inkább ezt kihagytam..
Én döntetlenre tettem.Laci0820 írta:Azt nézem, hogy mindenki a Stuttgart - Unirea-n egyértelműen a Stuttgartra tett, pedig szerintem simán nyerhet az Unirea..sőőőt, bár én sem mertem megtenni inkább ezt kihagytam..
Ha tippmixen raktad akkor nincsen ilyen, hanem 2-3gól vagy 4és annál többCorvy írta:Lyon - Loki 3 v 4 gól
stuttgart - uni H
din kij - barca V
liverpool - fiorentina V
500 --> 12.500
vélemény?:)
Jo necces,de johet,de a Stuttgart jelenlegi formaja alapjan nincs sok esely raCorvy írta:Lyon - Loki 3 v 4 gól
stuttgart - uni H
din kij - barca V
liverpool - fiorentina V
500 --> 12.500
vélemény?:)