xbalix írta:Touréval mivan? Oké Sergio katalán, de az nem jelenti azt h jobb játékos... sőt!

Tegnap mondjuk jól játszott Sergio. A Depor meccs előtt is jól játszott a Real és az Inter ellen is. A Depor ellen volt bizonytalanabb, ennyi.
Én sem mondom, hogy jobb játékos mint Touré, de azért nem is egy Oleguer szint, vagy ahogy már olvastam nem1x, hogy nem Barca szint.
A tegnapi meccsel kapcsolatban:
Mondhatja Pep, hogy legboldogabb napja, így meg úgy tartottuk a labdát, nekem kevés volt a tegnapi teljesítmény a srácoktól.
Messi nem játszik jól középen, Iniesta pedig a szélen 0. Továbbra sem értem, hogy miért kell őket áttenni másik posztra, amikor a saját posztjukon a világ legjobbjai között vannak! És ez nem az első alkalom, Messit idén kb. a 23 meccsből 3x nem láttam a jobb szélen játszani.
Nem ragozom tovább, de ez nekem nagyon nem tetszik a jelenlegi játékunkban!
A nyolcaddöntőben úgy vagyok vele, hogy akárki jöhet csak ne a CSZKA, a ruszkikból, meg a keleti csapatokból elég volt egy jó 3 évre. Tavaly Shaktar 2x, idén 1x, Rubin 2x, Dinamo 2x. Egy könnyű ellenfélnek örülnék természetesen a legjobban, de nem esek transzba, ha a Bayernt vagy a Milant kapjuk.
A hétvégén mostmár szeretnék végre egy gálameccset látni a srácoktól!
SOM-HI TOTS!