Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igy van. Ha két legfontosabb címből 1iket megvédjük, én már bőven elégedett leszek! Ennél többet nem szabad elvárni! Nem lehetetlen, de az már azzal messze túl lennének teljesítve a reális elvárások.Ilúvatar írta:Én is igy gondolom. Megismételni lehetetlen, nem bírják már.noname írta:Kicsit kibővítem amit LG mondott. Ezzel a mondatával Pep a következőt akarta a szurkolók tudtára adni.
A szurkolók hajlamosak arra, hogy a nagy sikerekhez annyira hozzászokjanak, hogy később már elvárják az ugyanakkora sikereket, azt tartják természetesnek.Nos, 5/6 trófea egy évben nem természetes, hanem egyedülálló, zinte megismételhetetlen. Ezért akik elvárják a hasonló sikereket jövőre is, azoknak valóban sötét lesz a jövő.Amúgy ha a BL-bajnokság-Copa trióból az első kettőből valamelyiket megnyerjük, sztem már nincs ok panaszra, ha pedig a 3ból 2t nyerünk, az már hatalmas teljesítmény.
De viszont az lenne a szuper, ha ismét megnyerünk a spanyol bajnokságot, vagy a BL -t.
A király kupa már nem olyan fontos.
Igazából egyik sem fontos. Csupán csak a következő mérkőzés. Mindig csak a következő. Ebben rejlik a dolgok lényege. Pep erre tanítja fiait. Egyenként minden csapatnál erősebbek vagyunk. A sikernek ez a kulcsa.Ilúvatar írta: Megismételni lehetetlen, nem bírják már.
De viszont az lenne a szuper, ha ismét megnyerünk a spanyol bajnokságot, vagy a BL -t.
A király kupa már nem olyan fontos.
?noname írta:zinte megismételhetetlen. :
Én is igy gondolom. Megismételni lehetetlen, nem bírják már.noname írta:Kicsit kibővítem amit LG mondott. Ezzel a mondatával Pep a következőt akarta a szurkolók tudtára adni.
A szurkolók hajlamosak arra, hogy a nagy sikerekhez annyira hozzászokjanak, hogy később már elvárják az ugyanakkora sikereket, azt tartják természetesnek.Nos, 5/6 trófea egy évben nem természetes, hanem egyedülálló, zinte megismételhetetlen. Ezért akik elvárják a hasonló sikereket jövőre is, azoknak valóban sötét lesz a jövő.Amúgy ha a BL-bajnokság-Copa trióból az első kettőből valamelyiket megnyerjük, sztem már nincs ok panaszra, ha pedig a 3ból 2t nyerünk, az már hatalmas teljesítmény.
Hát igen...tudom, h a magyaroknak nagy gyengesége a szövegértelmezés, de van aki még mindig meg tud lepni.....
Azt Te is érted, mit akart vele mondani, nyilván mindig lehet jobbat "csinálni" fejlődni, de valljuk be, ha a "klubvébé" első helyét is megszerezzük, akkor "egységnyi idő alatt" több címet besöpörni nem lehet....
Ez nekem sem tetszik és nem is tudom megtalálni rá a magyarázatot, hogy miért csinálja ezt Pep.Fecooo írta:1. Xavi-Iniesta... a világ legrettegettebb középpályás duóját szétszedi!!! eldöntötte, h egy iszonyatosan kreatív, zseniális játékosból BALSZÉLSŐT CSINÁL! nonszensz!![]()
![]()
Keita nagyon jól mozgott és mozog is a pálya közepén, a tavalyi évben például egy nagyon jó CSERE ember volt a kp-ra. Küzdött, robotolt, passzolt, letámadott, ahogy egy igazi középső középpályásnak kell. Ő itt nálunk egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor játszott vkp-t és tavaly tényleg jó kis alternatíva volt a kp-ra. Idén a szezon elején még tudta tartani ezt a szintet, de kb. október közepe óta, nem játszik valami jól, hiába lőtt/fejelt eddig 6 bajnoki gólt, játékban tényleg kevés. De az azért túlzás, hogy kicsinálja Keitát, meg irányítót akar vele játszatni. Tavaly se irányítót játszott, hanem Xavi mellett egy robotoló kp-t. Idén is azt kellene neki, ugyanaz lenne a feladata, csak idén gyengébben teljesít.Fecooo írta:2. a Xavi-Iniesta duó mögött áthatolhatatlan falat jelentett Yaya Touré tavaly, erre mit csinál? kicsinálja Keitát, folyamatosan játszatja IRÁNYÍTÓKÉNT(!!!), pedig ő védekező középpályás...ezen felül Sergit erőlteti, aki meg se tudja közelíteni Yaya teljesítményét...
Ez a másik dolog ami nem tetszik. Tényleg a világ legjobb, lethatékonyabb, letlátványosabb jobb szélét testesíti meg ez a két zseni. Így, hogy Messi bejött középre, így Alves annyira egyedül van, hogy senkinek nem tud laposan passzolni. Csak és kizárólag a beadásaiból tud operálni, pedig Alvesben is több van, minthogy megálljon még a 16-ostól is távol és adogatja be a labdákat. Így gyakran ő is befelé húz középre, ahol vagy Xavinak vagy a vkp-nak passzol. Bár így is adott már vagy 6 gólpasszt, meg rúgott 2 gólt a bajnoksában... A kiemelt résszel is nagyon egyetértek. A jobb oldalunk szinte teljesen megszűnt, csak Alves beadásaival tudunk onnan operálni. Semmi elfutás, kiugrás a védők mögül, vonalig levinni és beadni vagy visszajátszani az érkezőknek. Ez most már szinte csak a bal oldalon működik.Fecooo írta:3. Dani Alves-Lionel Messi! a világ alig látott hatékonyabb jobb szélt kettejüknél, erre idén mi történik? mintha Pep azt várná el a világ legjobb játékosától(egyben jobbszélsőjétől), h középen cselezze ki a teljes védelmet, Dani meg egyedül marad szinte minden meccsen jobb oldalon, a csapat támadójátéka sablonossá vált, hiszen vagy középen próbálunk támadni, vagy kipasszolják balszélre, és onnan vagy beadással ér véget az akció, vagy Iniesta elveszíti a labdát...NONSZENSZ!!!![]()
![]()
Mondok neked még egy valakit, akit úgy tűnik, hogy eléggé elfeledett idén Pep: Bojan Krkic. A jobb olalon vagy középen ő is kaphatna lehetőséget, mert ha valaki akkor hát ő lesz az aki inkább elhagyja a csapatot több játéklehetőség miatt, mint esetleg Touré (ebben nem is hiszek, 3 nappal ezelőtt mondta Yayá, hogy boldog a Barcában és nem is tudna ennél nagyobb klubb szerződni).herlius írta:Másrészt pedig nem tudom Pedro-n kívül ki az, aki tudna lendíteni a csapat játékán.
Azért nem mindig esik jól egy játékosnak, hogy beáll a 90.percben. Pep nagyon ritkán cserél időhúzó jelleggel, és ezt becsülöm.Fecooo írta:tegnap ismét nem használta ki a cseréit, pedig nem véletlenül találták ki a lehetőséget...
Mégis nyertük. Nem ez a fontos? Két nap múlva újabb nehéz meccsünk jön, valakinek ott is kell játszania, lehetőleg minél jobban. Másrészt pedig nem tudom Pedro-n kívül ki az, aki tudna lendíteni a csapat játékán.Fecooo írta:tegnap ismét nem használta ki a cseréit, pedig nem véletlenül találták ki a lehetőséget...
Ha jól tudom, akkor ez a 2001-es Barca-Valencia volt, amikor Rivaldo 3-at rúgott, köztük azt a fantasztikus ollózósat 2-2-nél.barcelonaforever írta:Sziasztok, valaki nem tudna egy linket adni Guardiola bucsúmeccséről /persze még játékoskorából/??köszkösz
Ezt én is csak így tudom elképzelni!ozsimiki írta: szerintem meg van az oka minden döntésének, de Toure-s vonalon már én is aggódok, viszont tuti lebeszélte vele Pep,h mit miért, nyilatkozata óta tuti. remélem a szezon 2.felében többet játszik mint Sergio, igaz megy az Afrika kupára is.