2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én megraktam,de egyáltalán nem vagyok benne biztos,h vendég is lesz.Engem csak a szorzó motivált,egy amúgy is elég meredek szelvényenvlxe írta:Sziasztok!
Pár szelvényben itt láttam a Sp.Gijon-Sevilla V 2,13 meccset :S valahogy nem érzem sima Sevilla sikernek a dolgot, valami érvet tudtok mondani miért rájuk fogadtok?
kisebb a szorzója mint a sportingnakvlxe írta:Sziasztok!
Pár szelvényben itt láttam a Sp.Gijon-Sevilla V 2,13 meccset :S valahogy nem érzem sima Sevilla sikernek a dolgot, valami érvet tudtok mondani miért rájuk fogadtok?
És ez öngól lesz,h szted elmegy a meccs ezen?messideco írta:Elmegy, mert Balázs lövi a győztes gólt...gyulajj írta: Psv-Az Alkmaar H
Vélemények?
Remélem én ismessideco írta:Elmegy, mert Balázs lövi a győztes gólt...gyulajj írta: Psv-Az Alkmaar H
Vélemények?
De nekem a kis pénz is nagy pénz.isti010 írta: túl nagy a tét és kevés a nyeremény.. én nem tennék ilyenre
túl nagy a tét és kevés a nyeremény.. én nem tennék ilyenreCFirpo3 írta:Mára:
Kaiserslautern - Koblenz H 1,35
Excelsior - Emmen H 1,30
Go Ahead Eagles - FC Eindhoven H 1,32
*(0-1)Ajax - Nijmegen H 1,46
5001690
remélem bejön.
Eddig a legtöbb gólt a St. J. szedte be.A Rangers meg a 2. legtöbbet lőtte.szajko írta:
A Rangerst megtenni hendire?![]()
Ezek közül az a legneccesebb.
A Rangerst megtenni hendire?miihii írta:Ha ezek sem jönnek be,akkor sztem egy darabig most pihentetem a dolgot.Kezdem unni a sikertelen szériát...![]()
(0:1)Ajax-Nijmegen H 1.46
Bochum-Bayern V 1.46
(0:1)Rangers-St. Johnston H 1.69
Almería-Deportivo V 2.50
(0:1)Porto-Setúbal H 1.46
500*13.14 (pí) =6575 FT