2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
chrissjr írta:Bizony-bizony ezzel, mert pl. most nem beszélhetnénk a nagy triplázásról. Hatalmas és nagyon feltűnő tévedésekről volt szó.Messa írta:Annyira röhejes, hogy 1 éve csak ezzel tudtok takarózni... Fáj, hogy jobbak vagyunk?
Ekkora kaliberű tévedés már rég nem történt a Madrid javára.Messa írta: Amúgymeg pszt, mert a Madrid idén már nem 1 ajándék 11-est kapott... Rolling Eyes
Hmm. Nálatok 1 hét már régnek számít?chrissjr írta:Ekkora kaliberű tévedés már rég nem történt a Madrid javára.
Bizony-bizony ezzel, mert pl. most nem beszélhetnénk a nagy triplázásról. Hatalmas és nagyon feltűnő tévedésekről volt szó (és itt most nem azt mondom, hogy nem a Barcelona volt a tavalyi év legjobb csapata).Messa írta:Annyira röhejes, hogy 1 éve csak ezzel tudtok takarózni... Fáj, hogy jobbak vagyunk?
Ekkora kaliberű tévedés már rég nem történt a Madrid javára.Messa írta: Amúgymeg pszt, mert a Madrid idén már nem 1 ajándék 11-est kapott... Rolling Eyes
Mindig lehet kivételt keresni...a világon léteznek azok is.Viszont én nem a kivételekről beszélek, az általánosságról.chrissjr írta:ozsimiki írta:végre egyszer a javunkra tévedtekPont mint mondjuk a Chelsea ellen, igaz?matyi25 írta:De a sok meg nem adottért azért megérdemeltük Laughing
Az meg a másik..elég (hogy madridiszókincsel mondjam) szánalmas ami művelnek.Ezt az egy meccset tudják mondogatni végig..Messa írta:Annyira röhejes, hogy 1 éve csak ezzel tudtok takarózni... Fáj, hogy jobbak vagyunk? Amúgymeg pszt, mert a Madrid idén már nem 1 ajándék 11-est kapott...chrissjr írta:Pont mint mondjuk a Chelsea ellen, igaz?
Nekem is ez jött leziipp írta:Puyol hasba rúgja a tagot a bíró meg lefújja, miközben még a földön fetreng, és kb. mindenki már megy lefelé, az arc pedig meghal a pályán.
azért egy madridista cikkíró lehetne komolyabb is...chrissjr írta:Pont mint mondjuk a Chelsea ellen, igaz?
Annyira röhejes, hogy 1 éve csak ezzel tudtok takarózni... Fáj, hogy jobbak vagyunk? Amúgymeg pszt, mert a Madrid idén már nem 1 ajándék 11-est kapott...chrissjr írta:Pont mint mondjuk a Chelsea ellen, igaz?
ozsimiki írta:végre egyszer a javunkra tévedtek
Pont mint mondjuk a Chelsea ellen, igaz?matyi25 írta:De a sok meg nem adottért azért megérdemeltük Laughing
Egyetértek!matyi25 írta:szerintem nem direkt volt, simán megbotlott...de nem ment szövegelni.Szóval én semmi kivetnivalót nem találok. Max annyit hogy megmondja, hogy bocsi de hozzám se értek.De ezt azért ma már senki se teszi meg.MrPiedone írta:Hát ez nem volt szép Xavitól, ő ilyet soha nem szokott csinálni. Mindegy, Ibra gyönyörűen bevágta.
szerintem nem direkt volt, simán megbotlott...de nem ment szövegelni.Szóval én semmi kivetnivalót nem találok. Max annyit hogy megmondja, hogy bocsi de hozzám se értek.De ezt azért ma már senki se teszi meg.MrPiedone írta:Hát ez nem volt szép Xavitól, ő ilyet soha nem szokott csinálni. Mindegy, Ibra gyönyörűen bevágta.
Nem volt szinészkedés!barcaME55i írta:nem is tudom hogy láttam-e Xavit életembe szinészkedni mindegy azért jó lenne egy normális gól is1-0 ez a lényeg