Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek!Barcelinho írta:Sztem ne eröltessük Lamelát.Ha nem jön nem jön.Szerencsétlen gyerek még csak 12 éves,nem tesz ez jot a pályafutásának.Várjuk meg mig 15-16 lesz és hozzuk el akkor.
majd ha a többi lap is ezt írja majd akkor dumálj
én utálom a német focit de hitzselspelger nagyon jó spíler, fiatal, remek rugoteknikája van és jó ideje angliában jáccik, sokat tanulhatott ott, ettöl függetlenül nem hiszem hogy leigazolnánk, bár reménykedjünk Txiki vagy Sandro esetleg Frank olvassa a fórumotBarcelinho írta:Most olvastam,hogy Hitlspelger az Aston Villa 22 éves tehetsége nem nagyon kivánkozik szerzödést hosszabitani.Ö talán jól jöhetne a vk posztra,bár én nem nagyon szeretem a német focit.
Majd ha az eurobarca-n megírják ezt a hírt akkor elhiszem.Badi írta:az as egy madridi szennylap olyan mint a merca nem kell a szavára adni...
1. Sehol de sehol nem láttam h leigazolta volna a madrid. De te biztos perfekt spanyol vagy és elmentél az as.comra és elolvastad....Manolo írta:nem ez nem vicc komolyan oda ment ez már tény!vieira csak feltételezés volt h oda szerzödHET de nem ment végül..de macseránó ment ez 100!