Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Főleg a spanyoloknál meg dél-amerikában, nagyon fiatalon házasodnak...Ilúvatar írta:ziipp írta:De azt vágod, hogy 22 éves a csávó... Bár anyagi gondjai tuti nincsenek.
Eh? ismerek egy csókát, aki 18 évesen már apa lett...
Ha az anyagiak meglennének én is bevállalnék 22 évesen egy gyereketziipp írta:De azt vágod, hogy 22 éves a csávó... Bár anyagi gondjai tuti nincsenek.Ilúvatar írta:Biróka meg rendesen osztogatja a sárgákat Atlantis -nak
Erre én is felfigyeltemziipp írta:Busquetsnél meg terhes az asszony?
De azt vágod, hogy 22 éves a csávó... Bár anyagi gondjai tuti nincsenek.Ilúvatar írta:Biróka meg rendesen osztogatja a sárgákat Atlantis -nak
Nem érzi a társakat, nem mozog velük szinkronban és nem mellesleg félelmetesen lassúnak látszik.Fulee írta:Sziasztok!
Rafa nagyon gyenge?:?:?
![]()
Ön nyert!gekkodan írta:Tegyetek rá pénzt, ha van kint lóvétok, hogy a barca még lő egy gólt a félidőig. Jót fogtok kaszálni
Gyere Mike, győzz le, nekem már bejött, még van pár perced félidőigozsimiki írta:2-1 lesz ide, 2.félidőben jobbak szoktunk lenni,főleg ha nem úgy áll a meccs,de most Sergio egyenlít is![]()
1-1
Hogy a fene essen beléd, előbb is írhattad volnagekkodan írta:Tegyetek rá pénzt, ha van kint lóvétok, hogy a barca még lő egy gólt a félidőig. Jót fogtok kaszálni