Megértem én, hogyne érteném. Nem az érvekkel van itt gond. Hanem azzal, hogy egész egyszerűen visszatetsző, gyomorforgató amit perez művel. Nem csak nekünk, Barcásoknak, hanem a világ futballt szeretőinek körében is, ebben biztos vagyok. Az meg, hogy hogyan lehet így lelkesedni egy csapatért, melyben egy cseppnyi madridizmus nincs, csak egyszeriben hipp-hopp fehérbe lettek öltöztetve, némelyek ráadásul akaratukon kívül-Kaká, Albiol- továbbra is talány nekem...de mindegy, ez nem az én dolgom.
Teljesen korrekt választ kaptam, szíved joga, hogy ha te ezt így gondolod. Rádaásul sok igazság is van benne (gondolok itt elsősorban a Kaká, Albiol részre, bár ahogy látom, nagyon nem érzik magukat itt rosszul), a madridizmus részhez sincs túl sok hozzáfűzni valóm; tény, hogy az elmúlt években megváltozott a klub értékrendje, sajnos negatív irányba, ám soha nem késő ezt visszafordítani. Mellesleg kérdés, hogy kinek mit jelent a madridizmus? Egy fix sztem ahhoz nem kell ősmadridi gyereknek lenni, hogy átérezd a klub filozófiáját --> bizonyos Redondonak, Roberto Carlosnak, M. Salgadonak (meg még sorolhatnám) is sikerült ezt magukévá tenni, ettől függetlenül elhiheted, hogy a madrid drukkerek is szívesen látnának a csapatban új Raúlkat, Gutikat, Casillasokat, de ha nincs, akkor...... Az utánpótlást teljesen az alapoktól kéne újra felépíteni, hogy erre sanszunk legyen. Hogy én miért tudok drukkolni ennek a csapatnak? --> mert szeretem és kész, már több mint 12 éve.

Egyébként a Barca se tudta mindig azt képviselni, amit manapság (elég a holland korszakokra gondolni). De a lényeg a klub mindenek felett áll és nem lehet azt pusztán csak elnökökkel és játékosokkal azonosítani.
Kedvenc mondatom tőled: "A megalomániás brommal a nagyzolási mánia, meg a gőg is visszatért, de ez nem fog címekben kamatozni nálatok."

Ettől függetlenül remélem nincs harag.