Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kerestem én is, mert jó minőségű volt és nem is akadt.Etooka írta:Habár már korábban írtam, de még egyszer megpróbálkozom: nem tudja valaki belinkelni a mostani döntős, vshare(vagy vmilyen ...share...) streamet?
Nekem ilyen speciál gyenge netem van, ezt vitte rendesen, többi linken szaggat.
nyisd ki a szemedszemrobber írta:
nálam csak hang van kép nincs
a digin hang se
mi lehet a gond?
Pedig előfordulhat, hogy azért. Próbáld a esetleg a román digisportot, az lehet, hogy beenged. (Bár nem adok sok esélyt.)barcafan80 írta:................ be se enged regisztralniahogy ra megyek az oldalra mingyart ezt teszi ki lehet mer szlovakiabol vagyok?de nemhiszem h azer
Kösz de itt 500 kbps alatt vannak amik nekem jók dehát azoknak a minőségeik 0Fernando írta:5-től lesz a meccs... azelőtt kérj kb 10 perccel. Amúgy www.rojadirecta.comS.Agüero írta:Valaki egy linket pleaseee![]()
5-től lesz a meccs... azelőtt kérj kb 10 perccel. Amúgy www.rojadirecta.comS.Agüero írta:Valaki egy linket pleaseee![]()
Könnyen lehetséges, hogy az.lui1698 írta:vshare?
vshare?Etooka írta:Hali,
Valaki a szerdai elődöntőről belinkelt egy olyan linket, aminek a nevében benne volt a "share" szó. Tudom, hogy meccs előtt kell kérni, de mivel nem pontos a leírásom, így még jóval előtte beírom, hátha valakinek addig beugrik, mire gondolok.
Előre is kösz.
http://video.uefa.com/video/Competition ... Flash.htmlbarka írta:A sorsolást lehet valahol nézni a neten?