2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ne legyél már pesszimista megnyerjükorsi1130 írta:Hát ne legyen igazam, de azt hiszem ezt a meccset nem fogjuk megnyerni...
Valahogy az a sejtésem támadt, hogy Pep nem minden játékossal folytat jó viszonyt a játékosai között.Fecooo írta:olyan jó, h a pályán van a világ legjobb jobbszélsője, aki egyben aranylabdás is, de hónapok óta nem játszik a posztján...
Így van.. egyetértek..hatalmas hiba.Pep nem látja be a hibáit, hogy nem kell mindenen változtatni.Pedig az a nagy edző aki belátja a hibáit.Mi lezs ha a megérzései már nem jönnek majd be...Lásd Yaya úgy, Messi középen.. stbFecooo írta:olyan jó, h a pályán van a világ legjobb jobbszélsője, aki egyben aranylabdás is, de hónapok óta nem játszik a posztján...
passzol úgy ma is,mint bármelyik más csapattársa MA.ElBartimaeus írta:Mi a túróért nem Ibra játszik ott középen elöl? Lőni azt tud, MA passzolni nem, helyette Messi van ott középen. Ez mi, vagy csak visszalépett jóvoltából? Nem kéne...
Pedroban, meg egy Ibra villanásban bízok, hogy végre eltalálja rendesen azt a kaput...
Miért kik azok még?szajko írta:Láthatjuk a gyönyörű támadó focit játszó dél amerikai focit.
Ezek is undorítóak...
ahogy mmondod mocskos féreg kecikszajko írta:Láthatjuk a gyönyörű támadó focit játszó dél amerikai focit.
Ezek is undorítóak...
Bíró hibázott, mert lesgól volt. a bíró nagyon ellenünk van. egy fejes gól volt. eddig Henry nem pörögtt, most kezd belejönni. Középpályánk nem nagyon van.Katalán88 írta:Most jöttem haza, és látom vezet az Estudiantes...![]()
Tudtam, hogy egy nagyon erős csapat, de ezt nem vártam.![]()
Ki hibázott a gólnál, és nagy gól volt?
Ki játszik jól és kit kellene lecserélni?
Pls írjatok.
ajjjj nem érzem itt az egyenlítés szagát.. középpálya hiány...abreu írta:Egyébként nem csinálja rosszul sztem, csak kicsit fura, még védekezni is visszajönHouse írta:Nem is szinte.abreu írta:Ibra nagyon hátravonva játszik, szinte már ő osztogat.