FC Barcelona 09/10
-
- Entrenador del Barça
1986-től a Barcának szorítok velük voltam a jó (3 megnyert BL, számos bajnoki és kupa győzelem) és a rossz (2 vesztett BL, 2 vesztes Világkupa) pillanatokban, de ezt az évet nem fogom elfelejteni, a világ sem. Ez a CSAPAT bebizonyította, hogy alázattal nagyon sok boldog percet tud okozni a szurkolóinak az egész világon.
Pep sírása mindent megmutatott ezt nem lehet szavakba foglalni.
Nincs még egy ilyen csapat a világon.
További célok. Megvédeni mindent és megismételni ezt az évet.
Pep sírása mindent megmutatott ezt nem lehet szavakba foglalni.
Nincs még egy ilyen csapat a világon.
További célok. Megvédeni mindent és megismételni ezt az évet.
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Nagyon királyak voltunk!!!!! Bár az első félidő..... de úgy látszik megérte vérere tépni a számat.....
Pedro és Messi, de inkább mindenki! Piqué is, előrejött és milyet alakított már ki Pedronak!!!!!

Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- El fanático
- Entrenador del Barça
A Barca több, mint egy klub - Barca drukkernek lenni több, mint egy állapot - ez egy olyan szívből jövő érzés, ami a miénk, amit egyé és összetartozóvá kovácsol minket!
Hálát adok a Jóistennek, hogy megélhettem - hogy látthattam - hogy hallhattam és most érzehetem a szívemben ezt a hatalmas boldogságot és bár csak az Internet által írott formában, de együtt ünnepelhetek sok-sok ismeretlen Barcás testvéremmel!
Köszönöm a Klubnak, a Játkésokainknak ezt az élményt és az Erubarca szerkesztői stábjának, hogy munkájukkal lehetővé teszik, hogy itt lehessünk és együtt ünnepelhessük!

Hálát adok a Jóistennek, hogy megélhettem - hogy látthattam - hogy hallhattam és most érzehetem a szívemben ezt a hatalmas boldogságot és bár csak az Internet által írott formában, de együtt ünnepelhetek sok-sok ismeretlen Barcás testvéremmel!
Köszönöm a Klubnak, a Játkésokainknak ezt az élményt és az Erubarca szerkesztői stábjának, hogy munkájukkal lehetővé teszik, hogy itt lehessünk és együtt ünnepelhessük!

Ez hihetetlen, egyelőre felfoghatatlan. Csodálatos, leírhatatlan! Nem is tudom rendesen kifejezni magam, hogy mennyire boldog vagyok és mennyire nagy köszönettel tartozom a BARCÁNAK, amiért egy ilyen évvel gyönyörködtették meg az egész világot. A legboldogabb dolog culénak lenni.
Leo pedig isten! Meg Pep is persze. Meg a többiek is fantasztikusak voltak egész évben! 2009 a mi évünk!
Leo pedig isten! Meg Pep is persze. Meg a többiek is fantasztikusak voltak egész évben! 2009 a mi évünk!
ser del Barça es el millor que hi ha
- robertfcb
- Capitá del Barça
Óriási gratuláció a CSAPATNAK! Nehéz felfogni mi történt, igazából ezt csak idővel sikerülhet. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ezt a csapatot láthatom hétről hétre, és élőben is sikerült látnom ezt a legendás csapatot !

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
-
- Capitá del Barça
Hihetetlenül hálás vagyok, h megélhettem/láthattam az idei Barcelonát. Örökre beírták magukat a sporttörténelembe, ezt az évet még 100 év múlva is emlegetni fogják az utódok. Ezeket a fiúkat csak imádni lehet, büszkék lehetünk rájuk. Megismételhetetlenek, Ők maguk is és a teljesítményük is.
Ennek a Barcának nincs párja! Az F.C Barcelona 110 éves történelme során sosem volt még ilyen jó a csapat! Sose! 6 kupát nyerni 6-ból eddig ugye csak a Barca tudott megnyerni nem? A Bajnokság remélem meglesz mivel minden esély meg van rá. A BL húzós a Spanyol kupa kevésbé. Szóval ha így folytatjuk akár megint sikerülhetne a triplázás! És nem túlzok! Tényleg meg van rá az esély! Remélem Guardiola itt marad még vagy 5-6 évet vagy 15-16 évet

- LM10
- Director del Fútbol
Nagyon jót tett a csapatnak most ez: Megnyertük először a történelemben a klub VB-t, 6/6-os kuparekord+jön a karácsonyi szünet, ami már nagyon jól jön a játékosoknak. Januártól kipihenve,még nagyobb önbizalommal hiszem, hogy a gyönyörű játék is visszajöhet még idén!FORCA BARCA!!!
- boixosnois
- Jugador del Barça
KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!(azt hiszem, hogy mki nevében mondhatjuk)
A világ legjobb csapata: FC BARCELONA!!!
A világ legjobb játékosa: LIONEL MESSI!!!
A világ legjobb edzője: PEP GUARDIOLA!!!
A világ legjobb játékosa: LIONEL MESSI!!!
A világ legjobb edzője: PEP GUARDIOLA!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gali 2009.12.19. 20:00:26-kor.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- miihii
- KHAL
Ez most még felfoghatatlan,mekkora dolgot hajtottak végre a srácok.Frenetikus a PEP-TEAM,történelmet írtak a gyerekek.Mindent megnyerni egy idényben,OMFG!Már bánom,h nincs még egy-két sorozat kiírva.
Ezt átélni megfizethetetlen!Ez a csapat lett az etalon,az alfa és omega,a legnagyobb!Eddig "csak" számunkra volt ez így,de idén Európa és az egész világ is behódolt nekik.És abszolút megérdemelten,ezzel a játékkal,alázattal,szellemiséggel,szerénységgel,egy családként küzdöttünk az utolsó pillanatig (és még azután is...).
BARCELONA HISTÓRICOOOO!!
2009:6/6!
FC BARCELONA:PERFECT SEASON
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN EZT A FELEDHETETLEN ÉVET,GYEREKEK!
VISCA EL BARCA!

Ezt átélni megfizethetetlen!Ez a csapat lett az etalon,az alfa és omega,a legnagyobb!Eddig "csak" számunkra volt ez így,de idén Európa és az egész világ is behódolt nekik.És abszolút megérdemelten,ezzel a játékkal,alázattal,szellemiséggel,szerénységgel,egy családként küzdöttünk az utolsó pillanatig (és még azután is...).
BARCELONA HISTÓRICOOOO!!
2009:6/6!
FC BARCELONA:PERFECT SEASON
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN EZT A FELEDHETETLEN ÉVET,GYEREKEK!
VISCA EL BARCA!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ez az év történelmi, felejthetetlen. Köszönöm Barcelona! Köszönöm!
Nem tudok újat mondani:
Bebizonyítottuk, hogy a legjobbak vagyunk. (már ha ez kérdésként merült fel bárkiben is)
Kitűnő csapat, kitűnő edzővel, kitűnő stábbal, kitűnő elnökséggel, kitűnő szurkolókkal, kitűnő stadionnal, meg minden.
Bebizonyítottuk, hogy a legjobbak vagyunk. (már ha ez kérdésként merült fel bárkiben is)
Kitűnő csapat, kitűnő edzővel, kitűnő stábbal, kitűnő elnökséggel, kitűnő szurkolókkal, kitűnő stadionnal, meg minden.

Koszonom h lathattam eletemben minden idok legjobb barcelonai csapatat,
12 eve szurkolok nekik megerte kitartani joban roszban mellettuk!!!!
Már csak még1 triplázás kéne
. Amit esélyesnek tartok mert ez a csapat bárkit meg tud verni még a világ legjobb játékosaiból összerakott csapatot is. (nem nehéz
)

6/6
Ooooo-llllléé
Ooooo-llllééé
Oooooo-lllééééé
Hihetetlen teljesítmény
Hihetlen év, hihetetlen játékosok, hihetetlen Pep, és mégis MINDEN VALÓSÁG!
FORCA BARCA!
Ooooo-llllléé
Ooooo-llllééé
Oooooo-lllééééé
Hihetetlen teljesítmény

Hihetlen év, hihetetlen játékosok, hihetetlen Pep, és mégis MINDEN VALÓSÁG!
FORCA BARCA!
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- boixosnois
- Jugador del Barça
Gratulálok megsüvegelendő teljesítmény, ha nem is játszottunk jól de az AKARAT végül is meghozta a sikert. akármilyen focit is játszott az Estudiantes, szerintem nem mehetünk el az mellett, hogy nem rossz csapat.
6MessiFan írta:Bakker. Nem semmi ez a Pep. Tavaly kezdett csak nagy csapatnál és ez már nemtom hanyadik kupa. Azthiszem megérdemeltük a győzelmet. ÉLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!

A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC