Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát szerintem meg nem lol, mert nekem a videoból úgy tünik h tök ismeretlent vágott fejbe hogy figyeljen már a meccsre ne beszéljen közben. Még akkor is ha szidta az argentinokat a koma, akkor se csináljon ilyet Messi mert ő nem ilyen (remélem). A koma meg utána mutogatja a jegyét h kifizette és joga van ott ülni és beszélni.Messike írta:Ilúvatar írta:EH!!! Nézzétek meg mit találtam
http://www.youtube.com/watch?v=c9qxBgb2JiY
Mekkora már
![]()
hát ez nagyon jóóóóó:P:P jó fej:D:P
Ilúvatar írta:EH!!! Nézzétek meg mit találtam
Mekkora már
Ilúvatar írta:EH!!! Nézzétek meg mit találtam
Mekkora már
2009-ben ez úgy néz ki, hogy:dioric írta:igazad vanistyke6 írta:
Csereld mar le a sigedet... mar kiment a divatbol:Pmár nem tricampions, hanem "HEXACAMPIONS"
de most nem csinálok újat, inkább ünnepelek![]()
hogy ne legyen off: Leo azért annak ellenére, hogy nem ez volt élete meccse, a torna legjobbja lett
igazad vanistyke6 írta:
Csereld mar le a sigedet... mar kiment a divatbol:P
ziipp írta:Még a f4szával kéne egyet szereznie azért.istyke6 írta:pfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................. ez az ember nem is ember.......
Messi elodontoben golr rug , dontoben, mellez, meg mivel lehet betalalni ?:D
Még a f4szával kéne egyet szereznie azért.istyke6 írta:pfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................. ez az ember nem is ember.......
Messi elodontoben golr rug , dontoben, mellez, meg mivel lehet betalalni ?:D
Katalán88 írta:És ő a világ legjobb mellű játékosa!gekkodan írta:KI HA NEM Ő?
MIKOR HA NEM MOST?
KI KÉPES MÉG ERRE?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Huppszziipp írta: Azt hiszem, elég érhető, hogy mire gondolsz.
Azt hiszem, elég érhető, hogy mire gondolsz.palesz77 írta:Ott van JonathanMikaos írta: Mindenesetre, ha kreativitásra lenne szükség a kp-n, akkor más nem is jöhetne szóba, csak Messi.nem egy izgulós fajta, és majdnem tökéletesen irányít egyedül is, Xavival tökéletes lenne. Kupán láthattuk, igaz 3-osztály, de simán elférne a kezdőben szerintem - talán elfogult vagyok, de cserének tuti jó lenne, Keitánál már most többre tartom.
![]()
Amúgy Messi remélem nem sérül meg, inkább csak 1 félidőt játsszon. De végre kezd csúcsformába endülni... Már várom, hogy egy 100%-os csapat mit fog játszani(Ibra-Messi-Ini-Xavi[-Robinho] csúcsformára gondolok
) Akkor újra gála lesz, bár mostanában Ibra is képes egyedl gálázni
A többiek közül még nem ég mindenki 100-on, de ha ez meglesz, akkor lesz igazán jó dolog Barcameccset nézni szerintem
Remélem értitek mire célzok...
Ott van JonathanMikaos írta: Mindenesetre, ha kreativitásra lenne szükség a kp-n, akkor más nem is jöhetne szóba, csak Messi.
MessiOtto,légyszíves a tartózkodási helyedet röviditsed le mert nagyon összenyomja a topicot.MessiOtto írta:Keresnék, de nem találok szavakat, kifejezéseket.
Messi....Ő nem csak egy labdarúgó a sok közül
Plusz még védekezik is és remekülszerel,nem semmiFernando írta:Leo kész. Nemtudok mit mondaniBeáll, ver egy gólt és a középpályán is megállja a helyét.