Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Úgy látom, mindenhol magasról tesznek a meccsünkre. Inkább kézi-meccseket, rögbimeccseket, jéghoki meccseket + biatlont ismételnek!!!gygerike írta:Nem tudod hogy adja-e valami ? Vagy marad a net?Mikaos írta:Egy félidő a fiataloknak, egy félidő a B csapatnak (+ 1-2 sztár).
Ez lehet a mai "képlet".
Tök jó, hogy még ilyenkor is látjuk a Barcát játszani, még ha ez csak egy barátságos meccs is.
Ez lesz az uccsó meccs e naptári évben, úgyhogy nem bánnám, ha lenne egy kis gálázás
Nem tudod hogy adja-e valami ? Vagy marad a net?Mikaos írta:Egy félidő a fiataloknak, egy félidő a B csapatnak (+ 1-2 sztár).
Ez lehet a mai "képlet".
Tök jó, hogy még ilyenkor is látjuk a Barcát játszani, még ha ez csak egy barátságos meccs is.
Ez lesz az uccsó meccs e naptári évben, úgyhogy nem bánnám, ha lenne egy kis gálázás
Ácsi - ácsi!!! Stop! Álljunk meg egy szóra! Ti ezek szerint el sem olvassátok, mit írkálok én a " Nemzetközi labdarúgás..." topicba!Krojf írta:A Kazma ellen nem lesz valami komoly játék.
A Kazma vezetősége biztosan szívja a fogát, hogy túlóráznunk kellett.
A Fiúknak a hétfői úgy kell, mint ablakos tótnak a hanyattesés!
Mennének már haza ünnepelni és bemutatni az újabb trófeát a Nou Camp népének, erre jópofizni kell pár dúsgazdag mágnás szíve kedvéért.
Nem könnyű helyzet ez így győztesen sem.
K.
Szerintem,pontosan ezert hozta magaval Pep Mino-ekat,Jonathant,ok fognak jatszani ezen a meccsen,es talan Milito is palyara lephetKrojf írta:A Kazma ellen nem lesz valami komoly játék.
A Kazma vezetősége biztosan szívja a fogát, hogy túlóráznunk kellett.
A Fiúknak a hétfői úgy kell, mint ablakos tótnak a hanyattesés!
Mennének már haza ünnepelni és bemutatni az újabb trófeát a Nou Camp népének, erre jópofizni kell pár dúsgazdag mágnás szíve kedvéért.
Nem könnyű helyzet ez így győztesen sem.
K.
Hát Xavi, Messi tuti nem játszik. Éppen a Fifa gálán lesznek vagy hol. kiosztják az év játékosa díjat... Jól leszervezték a kazma vcezetői az biztosMikaos írta: Szerintem egy 30-40 percet biztos játszanak a sztárjaink, mert nem véletlenül fognak kimenni a stadionba az emberek, és elég nagy csalódás lenne a szervezőknek, a nézőknek, hogyha nem játszana egy kicsit Messi, Ibra, Xavi, Henry, stb.
Ez egy "pénzes" barátságos meccs -gondolom-, szóval még az is elképzelhető, hogy szerződés van arról, hogy az egészséges sztároknak valamennyit kéne játszaniuk.
Szerintem egy 30-40 percet biztos játszanak a sztárjaink, mert nem véletlenül fognak kimenni a stadionba az emberek, és elég nagy csalódás lenne a szervezőknek, a nézőknek, hogyha nem játszana egy kicsit Messi, Ibra, Xavi, Henry, stb.noname írta:Jah télleg. Még a Kazma ellen is van egy meccsünk.![]()
Abban biztos vagyok, hogy a E/f csapattal fogunk felállni. Sztem az összes sztárunk pihenni fog.
Ebben szinte biztosak lehetünk, és nagyon jó lesz!noname írta:Egyedüli ok amiért várom a meccset. Remélem, hogy hosszú idő után ez lesz az a meccs, ahol Milito újra játszhat!!!
Gondolatmenetem lényege: Minden ember szükséges volt, hogy ide eljussunk..... Pl.: Ezen a meccsen Ibra nem tündökölt, de az elődöntőben fantasztikusan játszott, és ha akkor azt nem nyerjük meg, akkor ezen a döntőn jelen sem vagyunk!ElBartimaeus írta:Sajnos az nem igaz, hogy mindenki jó volt, mert pont hogy csak talán 4 ember volt JÓ:nagyjudit89 írta:A fél meccs alatt a szívroham kerülgetett, de Pedro és Messi megmentett..... Persze mindenki nagyon jó volt!
1.: Valdés
2.:Alves
3.:Jeffren
4.:Pedro
+1:Touré, de ő nem mentett meg konkrétan góltól és nem volt a kapura sem veszélyes.
Az amúgy alapemberek többsége meg nagyon gyenge napot fogtott ki, főleg Xavi és Ibra, de még Messi is bőven elmaradt önmagától.
A többiek meg átlagos teljesítményt nyújtottak.
Pont erre figyeltem fel! Nagyon hülyén lett összeszervezve az egész bajnokság.noname írta:Megmondaná valaki h kinek volt az az elmebeteg ötlete, hogy miután egy mexikói csapatot verünk meg, mexikói bírót kapunk? A koreai VB óta nem láttam ilyen szintű csalást![]()
ha hatmillió helyzetünk van, de csak a 89.percben egyenlítünk, az mák.Sanama írta:Mi volt ebben a mák? Kihagytunk 4 tiszta ziccert, nem kaptunk meg egy jogos Tizit, lesgólt megadtak az elenfélnek, 80-85% ban sztem birtokoltuk a labdát, elvégeztünk vagy 10 szögletet, az hogy a gólok hogy születtek szerintem nem azt jelenti, hogy mákunk volt!Boixos írta: DE LESZAAAAAAAAAAROM!
pörögjenek ezen az ellenszurkolóink.
remélem, a meccsük után még szarabbul fog esni nekik a vacsi.
Boixos írta: DE LESZAAAAAAAAAAROM!
pörögjenek ezen az ellenszurkolóink.
Kit érdekel??? Megnyertük. 6 Kupa a lényeg, és kész. Mégegyszer leírom, 6 Kupa(de jó ezt leírni)mrmonster írta:A 6 kupától most kicsit elvonatkoztatva: a legkönnyebb lett volna ezt a kupát behúzni, ehhez képest végig szenvedtünk egy olyan csapat ellen, ahol magasan a legjobb játékos a 34 éves csapatkapitány. Nem hittem el, hogy nem tudunk nekik gólt lőni 89 percig... Messi nagyon motiválatlan, gyenge volt a hosszabbításig. De azért megérdemeltük, persze. Az nem lehet, hogy egy Estudiantes-szintű csapat megnyerjen előlünk egy ilyen kupát...