Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Körülbelül Európa nagy részét szétszednékPuyol05 írta:egyetértek. eddig nekem egy kellemes xsalódásSlither írta:Nem olyan rossz azért Csiga, sokkal jobb mint amilyenek elképzeltem a középpályán játszva.![]()
nem azért srácok Messi, Ibra, meg Ini kapásból szétszedné ezeket a fiúkat. nem akarom az ellenfelet bántani, de azért mégis csak igazam van nem?
Slither írta:Nem olyan rossz azért Csiga, sokkal jobb mint amilyenek elképzeltem a középpályán játszva.
egyetértek. eddig nekem egy kellemes xsalódásSlither írta:Nem olyan rossz azért Csiga, sokkal jobb mint amilyenek elképzeltem a középpályán játszva.
Nállllunk is.soadroli írta:Az eredmenyek.com-on már azt írja hogy a 44. perc van. Nállam csak 24.
Nállatok?
Szintén!soadroli írta:Az eredmenyek.com-on már azt írja hogy a 44. perc van. Nállam csak 24.
Nállatok?
Kazma Sporting Club elleni hakni meccs.grecki írta:Bocs a tudatlanságomért (nem vagyok a toppon mostanában), de ez mégis milyen meccs és milyen ellenfél?
Gondolom olyasmi lehet, mint a Mamelodi Sundowns, meg az Al Ahly ellen pár éve...