Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szajko írta:lemaradtam az elejéről mi történt? olvasgatok itt vissza, hogy cérinyáé az év gól címe...de miért nem emlékszek egy nagy góljára se!
Nálam év góljának Grafite bayern ellen szerzett gólja ugrana be elsőre...
lui1698 írta:Vidics meg Teréz sokkal jobbak. Vagy nem?Fecooo írta:se Puyol, se Piqué...![]()
![]()
Úgy látszik a MU, Real, meg Chelsea szurkolók ráértek.
A Barca-sok ünnepeltek, és egész évben részegek voltak.
Portó elleni góljával nyert mondjuk nem kis gól volt de akkor sem ő érdemelte volna megszajko írta:lemaradtam az elejéről mi történt? olvasgatok itt vissza, hogy cérinyáé az év gól címe...de miért nem emlékszek egy nagy góljára se!
Nálam év góljának Grafite bayern ellen szerzett gólja ugrana be elsőre...
S.Agüero írta:A rinyagép simán befér sztem a 11-be(am Touré volt erre a 11-re nevezveFtcSikiHun írta:Dani alves![]()
Xavi![]()
Iniesta![]()
Messi![]()
Gratulálok, jók vagyunk
Ronaldo mit keres ott?![]()
Sokat ér a név, láthatjuk, Kaká is ott lébecol a legjobb 5-be mikor tavaly vicc volt... Steve G.-nek nem volt rossz szezonja, mégha nem is nyert semmit a Pool!ozsimiki írta:Casillas tavaly? nem tudom...VDS és Valdes is jobb volt tavaly,és sikeresebb, no de nembaj.
a tavalyi Dream Team 11együnkből 10en jelöltek voltakS.Agüero írta:A rinyagép simán befér sztem a 11-be(am Touré volt erre a 11-re nevezveFtcSikiHun írta:Dani alves![]()
Xavi![]()
Iniesta![]()
Messi![]()
Gratulálok, jók vagyunk
Ronaldo mit keres ott?![]()
Vidics meg Teréz sokkal jobbak. Vagy nem?Fecooo írta:se Puyol, se Piqué...![]()
Valakinek kell vágni a tüzifát nemde?lui1698 írta:Vidics? Jééézusom
Kis Higuita-s feeling volt az a góldanko94 írta:Alapba sem értettem, hogy mit keres ez a gól a 10 ben, de arra nem gondoltam, hogy megkapja a díjat. Már elnézést, de ilyen gól több 10 születik az évben! Se nagy tétje nem volt, se nem volt egy nagy szám. Szerintem a legszebb az Izraeli srácé volt, na az tényleg gyönyörű gól volt...