Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az Unirea elleni meccs közbeni vizeléséért megérdemelné.barcaME55i írta:Ki más? Lehmann?FtcSikiHun írta:remélem csak nekem van olyan rossz érzésem, hogy nem Messi fogja megkapni
Hát én Gyepes Gabira gondoltambarcaME55i írta:Ki más? Lehmann?FtcSikiHun írta:remélem csak nekem van olyan rossz érzésem, hogy nem Messi fogja megkapni
Ki más? Lehmann?FtcSikiHun írta:remélem csak nekem van olyan rossz érzésem, hogy nem Messi fogja megkapni
szerintem is csak mosolygott biztos értett valamit belőle a rinyagép amit mondott, ebben nem látok semmi kivetnivalót.zsuni írta:kinevette?nah ettől kinyílt a bicska a zsebemben Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
ilyen cinikusan, lenézően kinevetni a csajt, mert elsírta magát Mad Mad Mad
mosolygott inkább.
kinevette?nah ettől kinyílt a bicska a zsebemben Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
ilyen cinikusan, lenézően kinevetni a csajt, mert elsírta magát Mad Mad Mad
Biztos jelölték a legjobb 11be, de nem került beszajko írta:Orbán Viktor mit keres ott?
barcaME55i írta:Szerintem a portugál is tisztában van az argentinunk egyértelmű sikerévelFecooo írta:S.Agüero írta:Lesz még valami érdekes itt a gálán ami a barcát is érinti![]()
áááh dehogy ,nem lesz semmi, csak Messi megkapja az Év játékosa címet és roncika reményeim szerint elsírja magát
Nálam is. Ilyen gólt azért elvétve lehet látni.szajko írta:
Nálam év góljának Grafite bayern ellen szerzett gólja ugrana be elsőre...
Szerintem a portugál is tisztában van az argentinunk egyértelmű sikerévelFecooo írta:S.Agüero írta:Lesz még valami érdekes itt a gálán ami a barcát is érinti![]()
áááh dehogy ,nem lesz semmi, csak Messi megkapja az Év játékosa címet és roncika reményeim szerint elsírja magát
Kaká mit keres ott ez nevetségesFtcSikiHun írta:S.Agüero írta:Lesz még valami érdekes itt a gálán ami a barcát is érinti![]()
persze, az év legjobb játékosa, a jelöltek: Messi,Ini,Xavi,Kaká,Ronaldo
S.Agüero írta:Lesz még valami érdekes itt a gálán ami a barcát is érinti![]()
S.Agüero írta:Lesz még valami érdekes itt a gálán ami a barcát is érinti![]()
Annál még Ibra interben szerzett szabadrúgás gólja is 100x szebb!FtcSikiHun írta:
Szerintem is az volt a legszebb de Ronaldo nyerte a Porto elleni Bl meccsen szerezett "zseniális" bombája