Gyakorlatilg sacc/kb olyan jó huszassal látszik idősebbnek önmagánál.

Messi ma begyüjtötte az újabb elismerést, ami nem számít meglepőnek.
Engem csak az érdekel, hogy HOGYAN ELŐZHETI MEG KAKÁ INIESTÁT???
hat kicsi baratom nyitsd ki a szemed jobban mert az nem Villanova !!!chi omega írta:akit messi megüt, az tito vilanova, a másodedzőRivaldo11 írta:A tag a csapathoz tartozik. Ha meg nem, akkor szimpatikus lehet a srácoknak, mert megengedték hogy a csapattal ünnepeljen. A galériában a 32. és a 37. képen Zlatan mellett látható az ünneplésnél.(((
pep barátja gyerekkora óta, a legfontosabb segítőtársa, és egy barca-fórumon arról megy a találgatás, hogy vajon ki az, a csapattal van egyáltalán? meg hogy idegen-e?
jaj.
(mondjuk ezen a videón öregebbnek látszik, mint amennyi, dehát pep is megőszült egy idény alatt..)
Tessék,itt a kihívás erre az évreKardi írta:Na idén akkor ami nemjött össze a barcának az egyedül a Puskás díj!![]()
akit messi megüt, az tito vilanova, a másodedző :((((Rivaldo11 írta:A tag a csapathoz tartozik. Ha meg nem, akkor szimpatikus lehet a srácoknak, mert megengedték hogy a csapattal ünnepeljen. A galériában a 32. és a 37. képen Zlatan mellett látható az ünneplésnél.
Ilúvatar írta:Messike írta:Pep:"A szünetben valójában azt mondtam Leónak, hogy egy olyan gólt szeretnék látni tőle, ami a szívéből jön. Azt a gólt a szívével lőtte."
Ez olyan meghatóóóó
Tuti hogy valaki a csapatból, mivel ezt megengedheti magának Messiistyke6 írta: Az akit megcsapott az valaki a csapatbol, vagy egy tok idegen ?![]()
![]()
Szerintem valami megfigyelő csávó lehet. Azt hiszem, a 05/06-os idénybeli BL ünnepléses plakátomon is rajta van.Rivaldo11 írta:A tag a csapathoz tartozik. Ha meg nem, akkor szimpatikus lehet a srácoknak, mert megengedték hogy a csapattal ünnepeljen. A galériában a 32. és a 37. képen Zlatan mellett látható az ünneplésnél.
Hát szerintem meg nem lol, mert nekem a videoból úgy tünik h tök ismeretlent vágott fejbe hogy figyeljen már a meccsre ne beszéljen közben. Még akkor is ha szidta az argentinokat a koma, akkor se csináljon ilyet Messi mert ő nem ilyen (remélem). A koma meg utána mutogatja a jegyét h kifizette és joga van ott ülni és beszélni.Messike írta:Ilúvatar írta:EH!!! Nézzétek meg mit találtam
http://www.youtube.com/watch?v=c9qxBgb2JiY
Mekkora már
![]()
hát ez nagyon jóóóóó:P:P jó fej:D:P