2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van.A legjobb játékosokkal van megáldva.Andris írta:Nem mindenkinek sikerült ismét megfogni a lényeget.![]()
Talán nem kellett volna kiemelni azt a részt.
Mindenesetre mégegyszer külön a lényeg:
Szerintem túl van ajnározva Pep a játékosokhoz képest.
Fantasztikus edző. A világ legjobb játékosaival megáldva.
Még jó, hogy ezt mondja, senki sem gondolta, hogy 6 kupa után, majd kiáll és elkezdi tömjénezni magát. Meg persze igaza is van, a játékosai tették naggyá, főleg, hogy egy csapatjátékban vesz részt edzőként, nem is tudna Xavi nélkül 6 kupát nyerni. Ez a nyilatkozat szerintem tök alap.Andris írta:...
A két éra összehasonlításába kalkuláld bele hogy olyan játékosok is érkeztek akik elenyésző Bl meccsen léptek pályára életükben, bajnoki címmel nem rendelkeztek, bizonyítani akartak, harapósak voltak ráadásul 1 alibi kontingens ki lett penderítve.fcbarcelona10 írta:Ha abból indulunk ki amit mondasz akkor ezeknek a sikereknek Franknál is jönnie kellett volna de nem jött!Andris írta:Minek töröljem, nincs élő ember aki ezt komolyan veszi. Aki meg mégis, az meg is érdemli, hogy bosszankodjon ezen.
Más:
Iszonyatosan unom Pep istenítését, akár itt a fórumon, akár a főoldal cikkeiben.
Hihetetlen amit művelt, semmit szinte nem lehet elvitatni tőle, végtelenül hálás vagyok neki, és ami a legfontosabb, majdnem teljes mértékben egyetértek vele: "A játékosai tették nagy edzővé"
És azért csak majdnem, amit előtte leírtam. Nyilvánvalóan nagy szerepe van a dolgokban, de nemhogy a csapatnál nagyobb érdeme, szerintem egy játékosnál sem nagyobb. Ők dolgoznak, nekik vannak a világon a legjobb képességeik, ők (is) harocoltak nem keveset ezért az egészért.
Mégis mindenhol Pep pep pep pep. Guardiola így, Guardiola úgy. Aránytalanul sok. Mindenkiről legalább ennyi cikk kéne, még Henryről vagy Busquetsről is.
Remélem érthető, szummázva: szerintem a játékosokhoz képest aránytalanul és igazságtalanul fel van ő értékelve.
Úgyhogy ez együtt a játékosok és az EDZŐ sikere!
Például nézd azt hogy Frank utolsó évében fel se állt a kispadtól ellenben Guardiola egész meeccset állja!
Meg edzéseken is micsoda vidámság van.
Ha abból indulunk ki amit mondasz akkor ezeknek a sikereknek Franknál is jönnie kellett volna de nem jött!Andris írta:Minek töröljem, nincs élő ember aki ezt komolyan veszi. Aki meg mégis, az meg is érdemli, hogy bosszankodjon ezen.
Más:
Iszonyatosan unom Pep istenítését, akár itt a fórumon, akár a főoldal cikkeiben.
Hihetetlen amit művelt, semmit szinte nem lehet elvitatni tőle, végtelenül hálás vagyok neki, és ami a legfontosabb, majdnem teljes mértékben egyetértek vele: "A játékosai tették nagy edzővé"
És azért csak majdnem, amit előtte leírtam. Nyilvánvalóan nagy szerepe van a dolgokban, de nemhogy a csapatnál nagyobb érdeme, szerintem egy játékosnál sem nagyobb. Ők dolgoznak, nekik vannak a világon a legjobb képességeik, ők (is) harocoltak nem keveset ezért az egészért.
Mégis mindenhol Pep pep pep pep. Guardiola így, Guardiola úgy. Aránytalanul sok. Mindenkiről legalább ennyi cikk kéne, még Henryről vagy Busquetsről is.
Remélem érthető, szummázva: szerintem a játékosokhoz képest aránytalanul és igazságtalanul fel van ő értékelve.
Elég könnyed kijelentés, meg nem is igaz. Pl. én sosem kívántam oda, és vannak még egy páran így ezzel.Léfe írta:Frank esetében ugyanez ment 2005,2006-os években, azután mindenki a pokolba kivánta.
It's a dealLG írta:Fogadjunk, h nem! Állom az egy sört. Legyen Heineken.lluisllach89 írta: Szerintem meg bízz benne
De fogadhatunk 1 sörben hogy 2029. 12.22.-én még ő lesz az edzőnk
Bár nem bánnám, ha neked lenne igazad, de én semmi esélyt nem látok rá. Egyszerűen Spanyolországban mások a szokások. Fergussonak is voltak mélypontjai, a múnál ezt elnézték, de pl. a Barcánál v. a Reálnál nem tart évekig a türelem. De ha hosszútávon is eredményes lesz Guardiola, akkor is valószinűleg eljön az az idő, amikor ő akar majd új kihívásokat keresni.
Így gondolom, ugyanakkor én is szeretném még sokáig a Barca mestereként látni. De ő maga is a rövid szerződések híve, ezt ne feledjük.
Fogadjunk, h nem! Állom az egy sört. Legyen Heineken.lluisllach89 írta:Szerintem meg bízz benneLéfe írta:Azért ezt talán 20 év mulva szabadna leirni, ez nem jósda.
De fogadhatunk 1 sörben hogy 2029. 12.22.-én még ő lesz az edzőnk
Szerintem meg bízz benneLéfe írta:Azért ezt talán 20 év mulva szabadna leirni, ez nem jósda.
Egyet is értek valahol meg nem is.Léfe írta:A káprázatos jelzők, dicséretek jogosak. Ez a "maradjon minnél tovább" azonban - mégha szentségtörésnek tünik is - ovatosan kezelendő. Frank esetében ugyanez ment 2005,2006-os években, azután mindenki a pokolba kivánta. Pedig Ő volt a "világ legjobb edzője" Tudomásul kell venni, hogy bizonyos idő után sablonossá, megszokottá válik a játékosokkal való kapcsolat, és bizony válltani kell.
Ezzel nem teljesen értek egyet. Miért kéne váltani? És miért az edzőt? Idővel majd beépülnek új fiatal tehetségek a régiek kiöregednek érkeznek újak helyettük. Ha a játékos keret okosan cserélődik évről-évre ( márpedig erre Pep a garancia) akkor ez egy új impulzust adhat mind az edzőnek mind a régebbi játékosoknak. Erre a legjobb példa Ferguson. Például Giggs 20 év után sem unta meg Fergie mestert és ez fordítva is igaz. Én biztos vagyok benne hogy Guardiola is képes lenne ennyi ideig sikeresen edzősködni. Rendkívül tehetséges edző. Első idényben konkrétan senkinek sem sikerült még ilyen szezont produkálni. Köszönjük PepLéfe írta:Tudomásul kell venni, hogy bizonyos idő után sablonossá, megszokottá válik a játékosokkal való kapcsolat, és bizony válltani kell.
Mert korrekt dolog Busquetset hibagépnek nevezni..LG írta:Én is hatalmas játékos vagyok, leszámítva a hibáimat.Busquetsrő meg annyit, hogy nagyon nagy playa már most is, leszámítva a hibáit.![]()
Ne haragudj, de héten eddig ez a legnagyobb hülyeség amit olvasok, pedig azért találkoztam más hajmeresztő dolgokkal is.
Én is úgy gondolom, h nagy edző Pep, de azért minden hülyeségét nem kell megmagyarázni, h az is jó. A világ 1ik legjobb vkpja pihen egy hibagép végett.
Ha meg a kedvenc csapatoddal történik, egyenesen sírsz.Henry forever írta:Köszönet Pep!!!!
Akárki akármit ír ide, de ritkán látni edzőtől ilyet. Szerintem még egy kívülálló is elérzékenyül az ilyen láttán. Óriási élmény volt ezt látni Tőle! És hihetetlen amit véghez vitt a Barcával! Remélem nagyon sokáig marad!