Az előttem szólókhoz: Az utolsó ház balra tényleg nem az igazi. Láttam én is, pár hónapja, nekem sem jött be annyira. Se nem igazi thriller, se nem igazi horror. Nekem olyan semmilyen volt (ahogyan emlékszem, sokat nem hagyott bennem...).
Más: Ugye ünnepek.

Sok, sok film evés. Az elmúlt 2 napban megnéztem párat.
Wonderful World (Csodálatos világ) (imdb):
Nekem kegyetlenül bejött. A főszereplője Matthew Broderick, akit én nagyon szeretek. Jó filmjei vannak és ez is nagyon bejött. Az emberi gyarlóságról, a pénzről, a hatalomról szól. Ahogyan ő említi a filmben: "a nagytestvérről", amely befolyásolja az életünket, és elmegyünk a sokkalta fontosabb dolgok mellett. Ez így picit sablonosnak és elcsépeltnek hangzik, mégsem az. Ajánlós!
10/8,5.
Halálfutam (port.hu):
Igazából sok mindent nem fűznék a filmhez. Egyszer megnéztem, elég volt. Nem nagy durranás. Különösképp nem vagyok oda Jason Statham színészi teljesítményéért sem. Körülbelül mindig az utós jelenetekre van rávezetve az ő karaktere. (Ez ugye a kaszkadőri múltjából is adódik). A körítés baromság, a jelenetek jók, az összkép közepes.
10/6.
Becstelen brigantyk (port.hu):
Nekem bejövős film. Az alapsztori kissé beteg, de hát ezt Tarantino-tól megszokhattuk, ez valahogy mégis más volt. Emberibb, megfoghatóbb, átélhetőbb. Persze teli van hülyeséggel, de nem a történelmi hűsége miatt jó film. A színészek nagyon adják. Pitt-nek tán egy rossz filmje sincs (vagy én még nem láttam). Kis humorral, kis morbidsággal, kis akcióval dúsított élvezhető film. Talán negatívumként annyi, hogy néha sok már a nyelvek közti váltás. Franciáról németre, majd vissza franciára, onnan angolra, egy kis olaszra, majd megint franciára. Összességében nálam
10/8.
Folytatván Tim Burton maratonomat... Megnéztem a napokban a Karácsonyi lidércnyomás c. filmet (mesét). Sikerült napirendre tenni a Charlie és a csokigyárat is. Tervbe van a közeljövőben a Halott menyasszony, a Sweeny Todd, az Ollókezű Edward, meg talán megnézem újra a Coraline-t és a 9-et is. Nem utolsó sorban még egy nagyon jó filmet tőle: Big Fish (Nagy hal), Ewen McGregorral.

De amit a legjobban várok, azzal még fél évig várnom kell:
Alice in the Wonderland, természetesen Johnny Depp-el
Vannak még megnézésre szánt filmjeim:
Zombieland
Gamer - Játék a végsőkig
Amerikai pite 7...
Ellenséges terület 3...
Where The Wild Things Are (Szandi ajánlására) - Ehhez tud nekem vki sub-ot?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)